- 14 Ağustos 2008
- 724
- 0
- 45
aprıl16 canım az kaldı inşallah iyi haberlerle gelirsin ama benim içim senin adına rahat nedense bilemiyorum.iyi yapmışsın dün bende dışarı çıkacaktım vazgeçtim hamile kalalı 1 kez dışarı çıktım oda yarım saat cesaret edemiyorum dışarı çıkmaya evde patladım sıkıntıdan,dualarım seninle canım öptüm
Ben normalde asla evde duramam, Ama günlerdir odadan odaya zor geçiyodum. Bugünde iyi gibiyim. Fazla evde durmak istemiyorum öğlen gibi yine çıkıcam, yoksa zaman geçmiyo. Kafam dağılıyo dışarı çıkınca. Dün çabucak geçti zaman, gerçi hep hamileliğimle ilgili konuşuldu ve sürekli herkes bana yiycek bişeyler vermeye çalıştı, korkunçtu dün yemediğim şey kalmadı. Teyzem, kuzenlerim, annemler sürekli bişeyler yedirdiler-tatlicadiarzu- Artık bu ilgi bana mı yoksa bebişe mi bilemiyorumyerimseniben
Canım sende kendini iyi hissediyosan çık biraz dışarı, en azından akşamüstü 1-2 saat dolaş çok iyi gelicek sana da bebeğe de. Düşündükçe psikolojik olarak ona baskı yapıyoruz farkında olmadan, hayatımızın merkezi oldu bu konu bu kadarda sarmak iyi değil. Bulansak çok bulantım var, bulanmasa acaba bebeğe mi bişey oldu, ağrı olsa hasta oluyoruz olmasa yine bebeğe mi bişey oldu. Bende düşünmedim değil senin gibi bi test daha yapmayı ama aramızda kalsın korktum yani ya negatif çıkarsa diye kaydirigubbakcemile2 bu kadar mantıksız yaptı yani bu konu bizi.. Bebişlerimize günah, fazla dert etmemek, zamana bırakmak lazım..