maşşaallahhhh
haberleri dinliyordum da 19 kişi ölmüş göçük altında...ayy çok kötü yaa..
allah rahmet eğlesin... yakınlarına da allah sabır versin ..
dün akşamda dışarı çıkmıştık.. baranı anneme bıraktık .
baranı almaya giderken evin orda br minübüs yaya ya çarpıştı. daha yeni oldu. eşim çarpma enını görmüş ama ben sadece yerde yattığını gördüm.
allahtan karanlık olduğundan kan falan görmedişm..
ambulans falan çağırdık. sonra açıkçası ayrıldık. ordan ..ama tüm gece aklım hep ordaydı.. etkisinden kurtulamadım..
baranı ladık eve gelirlen aynı yoldan geçtik. yaralıyı hastaneye kalduırmışlar. polisler olayı araştırıyordu..
gece uyuyamadım valla
eşim haftasonu çalışıyor ctesi pazar...
çarşamba izinli günü...
yani hafta son bide yanlızız... babası evde olsa enazından onlar oynarken ben işlerimi daha rahat yaparım...:Saruboceq:
ayy ne yaptım kızlar bugun anlatiim
2 gece önce misafir gelmişti
akşam eve bırakalım dedik.. arkadaşımda 5,5 aylık hamile
eşim 10 dk sonra geldi.. dedimki ne çabuk geldin.
arabanın arkaasına bizim apartmandan olmayan biriipark etmiş araba k,min belli değil..
yazık misafirler taksiyle gittiler artık..
ve hala o araba bizim arabanın arkasında bebişime bişey olsa arabayla gidemicez. ne düşüncesiz insanlar varr.
lastiğini indirmek lazım
neyse. bende sabah aniden gözümü açtım.. dur dedim
ben buna yumurta atiim
:)))
bi yumurta attım
ama öyle sinirlendimki ıskaldım..(3. kattan)
ikinciyi gittim aldım.... bu sefer tam ortadan...
ama içimden allahım günah yazma die yalvarıyorum.. sonra ne oldu beğenirdin şakır şakır yağmur
araba tertemiz :))))
gerçi zaten haif hafif yağmur vardı ama...o kadar sinirlendim.. bide arkadaşa gelin biz sisi eve bırakırız die ısrar etmiştim..
haberleri dinliyordum da 19 kişi ölmüş göçük altında...ayy çok kötü yaa..
allah rahmet eğlesin... yakınlarına da allah sabır versin ..
dün akşamda dışarı çıkmıştık.. baranı anneme bıraktık .
baranı almaya giderken evin orda br minübüs yaya ya çarpıştı. daha yeni oldu. eşim çarpma enını görmüş ama ben sadece yerde yattığını gördüm.
allahtan karanlık olduğundan kan falan görmedişm..
ambulans falan çağırdık. sonra açıkçası ayrıldık. ordan ..ama tüm gece aklım hep ordaydı.. etkisinden kurtulamadım..
baranı ladık eve gelirlen aynı yoldan geçtik. yaralıyı hastaneye kalduırmışlar. polisler olayı araştırıyordu..
gece uyuyamadım valla
aminnnnn allahım kimseye evlat acısını yaşatmasın hepimizin evlatlarına uzun uzun ömürler versin...
off kızlar ya dün ki olay varya anlatmştım
akşam görümcem aradı beni ama tabi iki taraflı konştu benide kırmadn kaynanamı aramşş öle aglıyomşş sonra ara nolursn dedi bende araamdım
biraz önce msj çekti hala aglıyomşş napıyım yaa ama yaptıgı çookk büyük hataydı tamm bendede hata vardr elbet ama dedikleride sineye çekilir gibi degill
başka zamn bende kalıyodu ben kendim diyodm zaten kal diye napsam şimdi şaştım tel açsam ben konuşamm yüzüne karşı söyleyebilirim telde kesin aglarım bendee
slm sultancım ecemde aynı durumdaydı ben bebeler sarayından playscoll ılk adım oyuncagı var hem bısıklet hemde taytay durmasına yardımcı oluyo onu cok begendı ve oynuyo tavsiye ederim
teşekkürederz canmmm kuzum banyoyu çok seviyoo bi poz verelim dedikmaşallah canım kocaman abla olmuş gerçekten.
banyo fotosu tam kalbinden vuruyor bakışlar..
içine sokası geliyor insanın
off zor bir durum gerçekten..
yanlız banada ara dediklerinde hiç arayasım gelmez.bölede bir huyum var..
sen karar ver..
bizimkide öyle desteksiz ilerliyemiyor ama cok eglenıyor onun oyuncaklarıylabizde aldık ondan.
güzel bişey yürüteçten daha iyi ama.
bizimki henüz desteksiz ilerleyemiyor
selam kızlar ya kerem hiçbişeyi beğenmez oldu bütün gün ne yapıyor sizin bebişler emeklese yine oyalanccak ama sıkılıyor yaw