2009 Nisan Anneleri buraya

maşşaallahhhh
canımmmm
ilk resimde cok masum bakmış kıyamamm

insan öyle oluyorr ee bizim önümüzdecocuk ezildi 10 yaşlarında oglan cocugu annesi izin vermemişşş sinemaya gelmiş arkadaşlarıyla1,5 sene önce bizde sinemadan cıktık
biz kaza anını gödük cocuk havaya uctu düştü orda öldü annesi geldiii allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kimseye yatşatmasın yarrabiimmmmmmmmmmm

bak cok fena oldummm

ben yemek yapıcam ege uyumuşkenn

selam kızlar ya kerem hiçbişeyi beğenmez oldu bütün gün ne yapıyor sizin bebişler emeklese yine oyalanccak ama sıkılıyor yaw

eşim haftasonu çalışıyor ctesi pazar...
çarşamba izinli günü...
yani hafta son bide yanlızız... babası evde olsa enazından onlar oynarken ben işlerimi daha rahat yaparım...:Saruboceq:

benim eşim de hafta içi geç geliyo.bi hafta sonu fydasını görüyorum işte.

haketmiş ama şanslıymış yağmur kurtarmış düşüncesizi.

maşallah banyo fotosuna bayıldım.

ne kadar anlık yaşıyoruz herşeyi.Allah hepimizi korusun.

selammm
ancak gırebıldım bızım genelmÜdÜrÜn Çenesı dÜŞtÜ gene toplantıda.

sultan aynen ırfanda Öle ne yapsak hemen sıkılıyor.
gerÇı ırfan yaklaŞık 3 haftadır emeklıyor.
ama ıŞten eve gıdıyorum valla ne yapcaĞımı ŞaŞırıyorum.
zaten uykusu gelıp uyuyamadımı vay halımıze..

off kızlar ya dün ki olay varya anlatmştım
akşam görümcem aradı beni ama tabi iki taraflı konştu benide kırmadn kaynanamı aramşş öle aglıyomşş sonra ara nolursn dedi bende araamdım
biraz önce msj çekti hala aglıyomşş napıyım yaa ama yaptıgı çookk büyük hataydı tamm bendede hata vardr elbet ama dedikleride sineye çekilir gibi degill
başka zamn bende kalıyodu ben kendim diyodm zaten kal diye napsam şimdi şaştım tel açsam ben konuşamm yüzüne karşı söyleyebilirim telde kesin aglarım bendee

slm sultancım ecemde aynı durumdaydı ben bebeler sarayından playscoll ılk adım oyuncagı var hem bısıklet hemde taytay durmasına yardımcı oluyo onu cok begendı ve oynuyo tavsiye ederim

off zor bir durum gerçekten..
yanlız banada ara dediklerinde hiç arayasım gelmez.bölede bir huyum var..

sen karar ver..

slm sultancım ecemde aynı durumdaydı ben bebeler sarayından playscoll ılk adım oyuncagı var hem bısıklet hemde taytay durmasına yardımcı oluyo onu cok begendı ve oynuyo tavsiye ederim

bizde aldık ondan.
güzel bişey yürüteçten daha iyi ama.
bizimki henüz desteksiz ilerleyemiyor

ne bayat bıgÜn..
patates dıyetındeyım ben 4. GÜnÜ bugÜn.kaÇamaksız devam edıyorum
aÇlık nedır unuttum
bıde ofıste pızza pıde muhabbetı dÖnmese daha ıyı olcek:)

bu hafta sonu gıtmeyeceĞız aydına evdeyız sanırım hava yaĞıŞlı.
ıyı oluyordu annemlerın sıtesının bahÇesınde gezmeye alıŞtı ırfan.
Çok sıkılacak haftasonu

maşallah canım kocaman abla olmuş gerçekten.
banyo fotosu tam kalbinden vuruyor bakışlar..
içine sokası geliyor insanın
teşekkürederz canmmm kuzum banyoyu çok seviyoo bi poz verelim dedik

off zor bir durum gerçekten..
yanlız banada ara dediklerinde hiç arayasım gelmez.bölede bir huyum var..

sen karar ver..

ooff ki ne off bende töbe arayamm
eşim gelince halletcm bu olayıı zatn tel aradm söyledm tamm sen bişey söyleme ben gelince hallederm dedii

ohhh keyfim yerindeee..

laptobu mutfak masasına aldıkkk..kahvaltı hala önümüzdee flash forward izliyoruzzzzz...bide kağan paşa dursa süperr olacakkkk...

selam kızlar ya kerem hiçbişeyi beğenmez oldu bütün gün ne yapıyor sizin bebişler emeklese yine oyalanccak ama sıkılıyor yaw

valla sultan emekelmek kurtarmıyo daha yorucu oluyo hatta.yerler soğuk bizim 2 kat battniyeye rağmen soğuk zaten battaniyede durmuyo kablo nerdeyse oraya gidi oralarda da haliyle bişey sarılı değil dolayısıyla napıyoruz kucakta geziniyoruz saatlerce.camdan dışarı bakıyoruz yürütece koyuyorum mama sandalyesi ve evde ilgisini çekecek ne varsa dönüşümlü olarak önüne döküyorum.gerçekten yorucu oluyo ama böyle büyüyecekler sanırım.biraz uzun oladu yarama parmak bastın.:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…