aaay allah korumuş gülfemi alah korusun ya üstüne düşseydi(
ya kızlar biri cvp versin lütfen şu tickerfactory olmuyo nasıl yapıcammmmmmmmmmmmm
tuğba bilmiyorum ben vallahi nasıl yapılıyor
güler allah korumuş vallahi
facedeki betül billur kim
valla ege oturmak istemıyor hep ayakt atutucaksın yürütüceksin kahkahayla yürüyoo buna canmı dayanırrrrrrrrrrrrrrrrselam kızlar ya kerem hiçbişeyi beğenmez oldu bütün gün ne yapıyor sizin bebişler emeklese yine oyalanccak ama sıkılıyor yaw
oohhh iyi keyiflerohhh keyfim yerindeee..
laptobu mutfak masasına aldıkkk..kahvaltı hala önümüzdee flash forward izliyoruzzzzz...bide kağan paşa dursa süperr olacakkkk...
evet kaneopenin digerin ucundan diger ucuna dün akşam onu öyle bırakıp gıttım su içmeye geldim diger uca gitmişşşkızlar kağanda sıralıooo..emekleme yokkkk..kanepenin bi ucından diğerine yürüyoo vallaaa..nasıl seviyooo..
SULTANCIIMMM kağanda çok sıkılıoo..hattta biraz sessizleşti..ben şöyle yaramaz bi çocuk olsun istiyorumm ama yavrum sıkılıooo..
egede hep kapıya gidiyor emekliyerekk sokak kapısını actıkmı gülleri acıyo kucakta ve sokakta sesi hiçç çıkmazzzzyaa bİzİmkİ gezme delİsİ bİlİyomusunuz..
Çok hoŞuna gİdİyor.gÜn boyu gezdİr gık demez.
kİme Çektİyse artık:))
allah korumuşşşşşşşşş canım yaaakızlar gülfem bugün ben mutfaktayken ufonun kablosuna asılmış ve ufoyu düşürmüş.sese bi koştum nerdeyse kalbim duracaktı.resmen Allah korumuş yavrumu.kucağımdan indirince de işte böyle oluyo.
aslında sıkılmak degıl benımkisi oglum olmadı huzursuzum anneme gitiimmi bırakıp carsıya gidiyorum aklım hep ondaaadoĞru aslında sİz daha Çok vakİt geÇİrİyosunuz daha Çok sıkılıyorsunuz.
ben bİrazda tahammÜlsÜzÜm ondanda oluyor.
zaten Çocuk bakmak hİÇ bana gÖre deĞİl..
şükürlerolsun sevındimmm canım allah dert keder versin saglıkla buyusun yavrularımızzarkadaşlar gülfemin kültür sonucu temiz çıktı.hepinize desteğiniz için yeniden teşekkürler.
ayyy biraz önce esra aradı.. ne kadar sevindim...
yazışmaktansa telefonla konuşmakta ayrı bir güzel oluryo....
biz en iyisi bir ara yeniden buluşalım ... diyecem .. gene benden teklif geldi..
ama bu sefer aramzda işe başlayanlar var.. c.tesi olsun derim...
valla ege oturmak istemıyor hep ayakt atutucaksın yürütüceksin kahkahayla yürüyoo buna canmı dayanırrrrrrrrrrrrrrrr
oohhh iyi keyifler
evet kaneopenin digerin ucundan diger ucuna dün akşam onu öyle bırakıp gıttım su içmeye geldim diger uca gitmişşş
egede hep kapıya gidiyor emekliyerekk sokak kapısını actıkmı gülleri acıyo kucakta ve sokakta sesi hiçç çıkmazzzz
allah korumuşşşşşşşşş canım yaaa
aslında sıkılmak degıl benımkisi oglum olmadı huzursuzum anneme gitiimmi bırakıp carsıya gidiyorum aklım hep ondaaa
şükürlerolsun sevındimmm canım allah dert keder versin saglıkla buyusun yavrularımızz
megul senın isim soyism ne eklesene enı facedeee
kızlar ege artık hyr deyınce yapmıyoo istemedigim şeyleriii iraz önce mutfak masasının altına giriyorduuu hayır dedim hemen döndüü kuzum benım
ben gülersem oda gülüyorrrr
bide bugun camaşır yıkanırken oturtum onu kapısına bnyonun delirdi çılgınlık atıoo yankı yapıoo cok sevdiiii
ege yürütece cok binmiyor artıkkkkkkk
ellerinden tutucannnnn
güler çok sevindim cnm gözünüz aydın..
ela da çamaşır makinası çalışıyosa banyodan içeri girmek için deliriyo oturup onu izliyoz artık hipnotize olup kalıcak bigün hehehe
megulcum bizde verdik idrar kültürü inş bizimkide temzi çıkarr c.tesi yusuf beyemi gidiceksin
arkadaşlar gülfemin kültür sonucu temiz çıktı.hepinize desteğiniz için yeniden teşekkürler.
sizimde inş. temiz çıkarmegulcum bizde verdik idrar kültürü inş bizimkide temzi çıkarr c.tesi yusuf beyemi gidiceksin
canım çok sevindim
sizimde inş. temiz çıkar
iyi akşamlar kıslarrrrrr
pc tamirden geldi allaha şükür
eymenin burnu bir türlü açılmıyooo
bu arada geçmişi okumam imkansızz
hasta bebişlere geçmişler olsun
ayşecim ev merdivenli evet
o yüzden emeklemesini istemiyorum
her yerin kapısı varda
salonun yok o yüzden
yürümeye başlayınca
takılıp çıkarılan kapılardan alıcaz mecbur
şimdik bir gideyim ayıptır sölemesi dometesli makarna yapıcam :))))
öpüldünüzzzzzzzzzzzz
Megul çok sevindim Gülfem'e.