2009 Nisan Anneleri buraya

aaay allah korumuş gülfemi alah korusun ya üstüne düşseydi (

sorma canım ya.nasıl korktum bi bilsen.

ya kızlar biri cvp versin lütfen şu tickerfactory olmuyo nasıl yapıcammmmmmmmmmmmm

canım bilsem yazacam ama basna da arkadaşlar yaptı sağolsunlar.

tuğba bilmiyorum ben vallahi nasıl yapılıyor
güler allah korumuş vallahi

evet sultancım Allah korudu.

facedeki betül billur kim

betül19 vardı ya o olmasın.:roflol:

selam kızlar ya kerem hiçbişeyi beğenmez oldu bütün gün ne yapıyor sizin bebişler emeklese yine oyalanccak ama sıkılıyor yaw
valla ege oturmak istemıyor hep ayakt atutucaksın yürütüceksin kahkahayla yürüyoo buna canmı dayanırrrrrrrrrrrrrrrr

ohhh keyfim yerindeee..

laptobu mutfak masasına aldıkkk..kahvaltı hala önümüzdee flash forward izliyoruzzzzz...bide kağan paşa dursa süperr olacakkkk...
oohhh iyi keyifler
evet kaneopenin digerin ucundan diger ucuna dün akşam onu öyle bırakıp gıttım su içmeye geldim diger uca gitmişşş

yaa bİzİmkİ gezme delİsİ bİlİyomusunuz..
Çok hoŞuna gİdİyor.gÜn boyu gezdİr gık demez.
kİme Çektİyse artık:))
egede hep kapıya gidiyor emekliyerekk sokak kapısını actıkmı gülleri acıyo kucakta ve sokakta sesi hiçç çıkmazzzz

kızlar gülfem bugün ben mutfaktayken ufonun kablosuna asılmış ve ufoyu düşürmüş.sese bi koştum nerdeyse kalbim duracaktı.resmen Allah korumuş yavrumu.kucağımdan indirince de işte böyle oluyo.
allah korumuşşşşşşşşş canım yaaa

doĞru aslında sİz daha Çok vakİt geÇİrİyosunuz daha Çok sıkılıyorsunuz.
ben bİrazda tahammÜlsÜzÜm ondanda oluyor.
zaten Çocuk bakmak hİÇ bana gÖre deĞİl..
aslında sıkılmak degıl benımkisi oglum olmadı huzursuzum anneme gitiimmi bırakıp carsıya gidiyorum aklım hep ondaaa

arkadaşlar gülfemin kültür sonucu temiz çıktı.hepinize desteğiniz için yeniden teşekkürler.
şükürlerolsun sevındimmm canım allah dert keder versin saglıkla buyusun yavrularımızz

megul senın isim soyism ne eklesene enı facedeee

kızlar ege artık hyr deyınce yapmıyoo istemedigim şeyleriii iraz önce mutfak masasının altına giriyorduuu hayır dedim hemen döndüü kuzum benım

ben gülersem oda gülüyorrrr

bide bugun camaşır yıkanırken oturtum onu kapısına bnyonun delirdi çılgınlık atıoo yankı yapıoo cok sevdiiii

ege yürütece cok binmiyor artıkkkkkkk

ellerinden tutucannnnn

güler çok sevindim cnm gözünüz aydın..
ela da çamaşır makinası çalışıyosa banyodan içeri girmek için deliriyo oturup onu izliyoz artık hipnotize olup kalıcak bigün hehehe

evet buluşalım ve evet cumartesi olsun:))......haftaiçi evde olmak sizin için daha yorucu oluyordur haklısınız bende işten gidince 6 dan 12-1 kadar çok yoruluyorum....2 tane süzgeç 2 de teflon için olan karıştırıcılar varya yumuşak onlardan alıyoruz battaniyelerin üzerine..içinede oyuncak topları koyuyorum onlarla oyalanıyor 10-15 dakika...sonra arada dans ediyoruz power türk eşliğinde....:)) ayna karşısında zaten durduğu kadar durur..banyo aynasına gittikmi ağlasada susar..megolaman herhalde benim bu kız...ilk adım arabası bizdede var genelde üstüne oturtup gezdiriyorum..yürüteçten bizde sıkıldık hep ellerinden tutup yürümek istiyor....

Son düzenleme:

sağol melekcim .sen ben de kayıtlısın zaten canım.face gülfem aksu adına benim adım güler.

güler çok sevindim cnm gözünüz aydın..
ela da çamaşır makinası çalışıyosa banyodan içeri girmek için deliriyo oturup onu izliyoz artık hipnotize olup kalıcak bigün hehehe

megulcum bizde verdik idrar kültürü inş bizimkide temzi çıkarr c.tesi yusuf beyemi gidiceksin

çok sağolun arkadaşlar.
yeliz canım inşallah sizinki de temiz çıkar.eşim bu seferde kamil bey olsun dedi.bizim bu idrar yolları enfeksiyonumuzu o takip ediyodu.ondan sonra sanırım yusuf beye geçecez.

iyi akşamlar kıslarrrrrr

pc tamirden geldi allaha şükür

eymenin burnu bir türlü açılmıyooo

bu arada geçmişi okumam imkansızz

hasta bebişlere geçmişler olsun

selam kızlaaarrr
dün gece burda çok yağmur vardı
bir şimşek çaktı
yavrum uykusundan zıpladı ağladı
uyutmaya çalıştım kucağımda
gözlerini sürekli açıp kapadı
ama sağlam çaktı ben bile korktum
bomba patladı sandım :))))

bugün evdeydik o yüzden inş. yarın iyi olur hava şöyle bi çıkarız

ayşecim ev merdivenli evet
o yüzden emeklemesini istemiyorum
her yerin kapısı varda
salonun yok o yüzden
yürümeye başlayınca
takılıp çıkarılan kapılardan alıcaz mecbur
şimdik bir gideyim ayıptır sölemesi dometesli makarna yapıcam :))))
öpüldünüzzzzzzzzzzzz

canım çok sevindim

sizimde inş. temiz çıkar

sağolasın şirvancım.

iyi akşamlar kıslarrrrrr

pc tamirden geldi allaha şükür

eymenin burnu bir türlü açılmıyooo

bu arada geçmişi okumam imkansızz

hasta bebişlere geçmişler olsun

inşallah düzelir.canım ben burun tıkanıklığı için bebekler için olan viks var burun deliklerine ondan sürüyorum.bi dene istersen.bi ara çörek otu yağının iyi geldiğini yazmıştı didem sanırım.

huzur 84 umarımö tahlilerının temnız cıkr

bilgisayarcı geldi bizimde modem degişti artık kesilmicek şükür....

domatesli makarna demişsin bende bugun köfteli patates yaptım köfte harcının içine sogan koymayı unutmuşum sonradan aklıma geldii köfteler hoş olmamaış

oohh afiyet olsun canım çekti yarın ben de yapim.bizim menüde de kıymalı kabak tarhana brokoli salatsıcarı ayıptır sölemesi:))

sevindim melek sizi bilmiyorum ama internetim olmayınca kendimi çok eksik hissediyorum.resmen bağımlı oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…