2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın...............

2-3 gündür nette bir problem var giremıyorum delircem esra yuömurta ii fiirmiş sen atmaya devam et yagmura yenilmeeeee

kıyamam gecmiş olsun benım kocacamda yanındadıı dğşürüdüüü

evet canım yarılcak ve diş gelmeye başlıcakkk o yarılırken cocukta yarılıyorrr ama

hayırlısyla olsunnn yarrabbım
elmayı dilimledim .. biraz buzlukta beklettim. şimdide eline verdim kemiriyor..
diş ağrılarına soğuk iyi geliyormuş diye duymuştum ..
inş. soğuk diye hasta olmaz...

ben egeye diş kaşıyışısı aldım içi su doludolapta urı-uyo verıyom susuyor
egenın 4. diş gelıyor sanırım huysuzluk varrr

ege koltugun ir ucundan bir ucuna gidiyorrr rtık tutuna tutunaa düşecegını biliyor sıpa o anda koltuga nasıl sarılıyoorrrrrrrrrrrrr

netteki sorundan dwelırcem bi gelıo ı gıdıoo tam gelıo dur bi gıreyım diıom gidiooo

akşam 5 oldumu hiç yok iş mesaisi gibi bilgisayarcı gelıvce bugu modemden herhaldee

yusuf hastaymış geçmiş olsunnn

kendinize iyi bakın:..................

günaydın kızlar...
egeyi 2 saat arayla doyuruyorum.3 saat beklesem açmış gibi düşünüyorum.ama zamanı uzatmam gerekiyor sanırım ege istememeye başladı.
sizler kaç saat arayla veriyorsunuz.

canım cocugun midesini büyüteceksin obez olur yapmaa

3 saat arayla falan ver

kızlar ege uyanıyor atıkkk eyyyyyyyy diye bana seslenıyor diyorum yatıyorum yanınaa hemen kafasını yastıga tekrar koyuyor elini atıyor bana sarılıyoruzzz

cok seyler ögrenıyor artık

hayır kelimesine alıştırıyor yapmammamısı gerektıgı bişye hayır dıyorum artık anlıyor kızarsamda anlıyor ben gülüyorum oda gülüyorrrrrrrrrrr

suan süpürge tepesinde

HER GECEN ZAMANI ONUNLA YAŞAMAK ıSTIYORUM ya kocişle böyleydim şimdi oglumsuz bir dk istmeıyorum uyurken seyredıyorum bana bu gunlerde masumluk cökütü.....

esen maşallah kızına ne güzel..
aysuncum ben kahvaltıdan 4 saat sonra çorbadan ve yoğurttan 2-3 saat sonra meyvadan da 1-2 saat sonra yani ne kadar doyurucu bişii yediyse ona göre verşyorum en güzel kahvaltıda yiyo bi de muhallebi çok tok tutyo ondanda 3-4 saat sonra verşyorum..
melek aynen yaa her geçen gün süper ve çok eğlenceli oluyolar bende çok zevk alıyorum artık bu hafta çook şey öğrendi ela da atağa kalktı resmen..emekliyo ayağa kalkıyo,bazen ayaktayken geri oturuyo ama emeklerken geri oturamıyo da çok çalışıyo o konuda çok istekli..biraz önce tv sehpasına tutunup kalktı bende arkasındayım tabi düşmesin diye ama düştü kafayı vurdu kızardı buz koyduk ,heryeri yaralı bu hafta sokak çocuğu gibi oldu heheh

günaydın anneler,

hasta ve düşen bebişlerimize çok geçmiş olsun..

benim kızımda emeklediği için bacaklarımız hep mor..hatta mosmor:)...halı yerine parkelere dan dan vurunca o dizlerini:)

günaydın kızçeler:)) yaşasın haftasonu geldi son kez çalışıcaz:)) havada soğuk miss gibi 2 gün evden çıkmayız artık hem idilide yıkarım bu akşam....idil malum haftaiçi evden çıktığı için haftaiçi yıkamıyorum tüm yıkamalar haftasonu oluyor...korkuyorum çünkü üşütürüm diye.....aysuncum 2 saat ara çok az bencede....hatta trt 2 de bazen bir prof çıkıyor adını tam hatırlamıyorum ama kahvaltıda yumurta ve peyniri aynı anda verip sonra öğlene doğru çocuğa bişeyler tıkıştırır anneler diyor ve ekliyor....böyle beslerseniz akşama dahi acıkmazlar....yani kahvaltı öğünü bile bu kadar çok tok tutarken 2 saatte bir diğer şeyler ağır gelebilir....yese dahi böbrekler bunu süzmezmiş ve ileride farklı hastalıklara sebebiyet verirmiş....bencede 3 saat veya 4 saat geçmeli

günaydın herkese diyecem ama öğlen olmuş.
bizde anca kalkkıp kahvaltı yaptık ..

bir geçmişe bakınım neler kaynatmışınız

günaydın anneler,

hasta ve düşen bebişlerimize çok geçmiş olsun..

benim kızımda emeklediği için bacaklarımız hep mor..hatta mosmor:)...halı yerine parkelere dan dan vurunca o dizlerini:)

kuzu kıyamam yaa dizlik kullansana bnm kızım daha emeklemio ama aldım bn

canm inşş aft degildir ama görsen şiş duruyo diş patladı batlıck gibii bakalım hayırlısı artık

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah iyiligini versnn
aynı olay bebm doguma giderken başıma geldiii uyuzluk paraylamı işte

günaydın kızlar...
egeyi 2 saat arayla doyuruyorum.3 saat beklesem açmış gibi düşünüyorum.ama zamanı uzatmam gerekiyor sanırım ege istememeye başladı.
sizler kaç saat arayla veriyorsunuz.
canm valla benm 3 saati kesin geçiyoo boşver zaten açıkınca deli gibi yiyolar bu sefer çoçugu nazlı alıştrrsn peşinden koşturmaya alıştrr senii

geçmiş olsn canm yaaaa

ayyy biraz önce esra aradı.. ne kadar sevindim...

yazışmaktansa telefonla konuşmakta ayrı bir güzel oluryo....

biz en iyisi bir ara yeniden buluşalım ... diyecem .. gene benden teklif geldi..
ama bu sefer aramzda işe başlayanlar var.. c.tesi olsun derim...

kesinlikle tel.de konuşmak başka......
fatoş ta sağolsun beni arıyor konuşuyoruz ama ben bu konu da vefasız:kedi:

haberleri dinliyordum da 19 kişi ölmüş göçük altında...ayy çok kötü yaa..
allah rahmet eğlesin... yakınlarına da allah sabır versin ..

dün akşamda dışarı çıkmıştık.. baranı anneme bıraktık .
baranı almaya giderken evin orda br minübüs yaya ya çarpıştı. daha yeni oldu. eşim çarpma enını görmüş ama ben sadece yerde yattığını gördüm.
allahtan karanlık olduğundan kan falan görmedişm..
ambulans falan çağırdık. sonra açıkçası ayrıldık. ordan ..ama tüm gece aklım hep ordaydı.. etkisinden kurtulamadım..
baranı ladık eve gelirlen aynı yoldan geçtik. yaralıyı hastaneye kalduırmışlar. polisler olayı araştırıyordu..
gece uyuyamadım valla

egede emeklerken başını yere çarpmıştı accık morardı ama daha yürüyecekler ve düşecekler.......
ben hangi odaya gidersem peşimde:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…