2009 Nisan Anneleri buraya

saol cnm benim iyi oldu valla akşamda kayınvalıdemlere gıttık ona çocuğu bıraktım arkadaslarla gece 12 ye kadar lafladık ecemde yoktu hihiii valla nasıl ii geldi anlatamam şimdi eve geldik ecemde artık oynuyo ya müzk duysun hemen ellerini çeviriyo göbeğini tutuyo cimcimem ya:))9

saol cnm benim valla ben makarna poğaça kurabiye yaptım yanınaada bi güzel turşu ve yoğurttt ohh herkez afiyetle yedi...

kızlar nasılsınız geçmişi biraz okudum herşey yolunda gibi gözüküyor. bende iyyim oğluşum 7 aylık oldu herşey yolunda çok şükür.. benimkinin dişler üstten gelicek galiba üst dişler cayip şişti birinin yan tarafı bembeyaz oldu. aslında ilkten aşşağıdan gelir diyorlar ama benimkinin slt dişlerinde bi icraat yok
bisküvi ben veriyorum. akşamki muhallebisine karıştırıyorum. babam ülkerde çalışıyor. kesinlikle verebilirsin için rahat olsun dedi. üzerlerinde yazan 7 vitaminli lafı da gerçekmiş. roshe diye bir firmadan vitamin alıp gram gram konuşuyormuş bisküvi hamuruna. fakat pişme anında bazıları kayboluyor ama kalanlar ona yeter diyor.
bende saç kurutma mak. kullanmıyorum.. oğlumun daha doğru dürüst saçı çıkmadı çünkü..
en son 6 aylık kontrolümüzde 68 cm. ve 8,100 gramdı doktorumuz iyi diyor. 8 . ayında gidicekmiş 2 ay gelmeyin dedi. ,
bu arada 1 ayş aşısı tam doum gününe verdiler yaa 29 nisan.. sinir oldum. bazen ateşleniyor çünkü benim oğlum aşıdan. artık 1 gün önce veya sonra kutlarız d.günü neyse herkese iyi geceler. daha sık uğrarım öpüldünüz.. kaydirigubbakcemile3

süperrrr..

abartmış biraz kaynanan

Ayy sabahın 8inde ne işi var ya,seninki de pek bi abartmış)Haklısın tabi ki..

geçmiş olsun canım.m.

geçmiş olsun...

ben aşıdan önce calpol veriyorum 1 cay kaşigi...
rahatsız oluyor meriç de aşıdan sonra...

ama esen yine ilk sen verdin.neysem ben sıramı kaptırdım.günaydın canım
herkese günaydın.

meriç i annemle akşam banyo yaptk ohhh rahat rahat uyur dedim

uyudu da 9,30 dan 10,30 a kadar sonra kalkti mız mızz mızz mızzz

uyuduğunda saat 1e geliyordu.. ben dünden uykusuzum belki erken uyurda yataım dedim
yada dedesiyle oynar o arada biras uyurum ama yok.

yine uykusuzumn gözlerim yanıyor....
Allahtan son iş günü çünkü pilim bitti......gerçi hafta sonuda yorucu tmizlik ütü yemek çamaşır..... MERıÇ...
ctesi misafirim var bu aksamdan biras toparlıyayim evdede kalmiyoruz çok fazla haftaiçi...
annemde kaliyoruz... meriçe baktiği için.....
çok işim varr çokkk:)

günaydin canim.. biras bekliyeyim dedim baktim yoksun günaydin diyeyim dedim:) 5 dk... önemli bir fark değil bence canım:)

hehe...

bi esenle ben varım ama kızlar okuyunca cevaplayın lütfen
bebişleri yastıkla mı yatırıyosunuz?
saçları makineyle mi kurutuyosunuz?
bebek bisküvisi kullanan var mı?
ben yazstıksız yatırıyorum biraz deli yattığı için düşüyor yastıktan 3 aylıktan beri yastıksız yatıyor..
bizimki kel olduğundan kurutma makinesine gerk duymuyoruz:)))
bebe büskivisi kullanıyorum.. sabah 4-5 tane meyvesine 2 tane ...

yok artık inanamıyorum.noluyo bu kaynanalara iyce kaynamaya başladılar ha.bizimki de gelme lafını etmeye başladı yine.en son tartışarak ve o bana küs olarak ayrılmıştık.şimdi bu ne anlamıyorum.

ya benim de en büyük üzüntümdür.ilk 3 ayını doya doya yaşamadım.çok ağır geçti benim şu depresyon hallerim.uzun süre gülfemi kabullenemedim.3 ay gibi.ve şimdi o günleri çooooook özlüyorum.çünkü gerçektende doyamadım.sırf o yüzden 1 yıl ücretsiz izizn aldım.o pişmanlığı bi daha yaşamamak için.

geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatır.canım emziriyosan sıklaştır.daha çabuk atlatıyolar.

geçmiş olsun.gülfem de bi yerlere tutunup ayağa kalkıyor dengeyi sağlamayınca küt arka üstü düşüyor.3 kere oldu.bişey olacak diye ödüm kopuyo.

canım nerelerdesin.özlettin kendini.maşallah oğluşuna.bu arada ilaç gibi geldin.bisküvi konusunda rahatladım.çünkü gülfemin severek yediği tek şey bisküvi ile haırladığım kahvaltı.

evet biz de dün belki rahat uyur diye banyosunu yatırmadan hemen önce yaptık ama uyudu ve 1 buçuk satt sonra kalktı.artık ben uyusun diye beklemiyorum o beklenti insanı yoruyo ne zaman uyursa ne zaman kalkarsa kabullendim.dün mesela saat başı uyandı .sebep dişlerse 1 buçuk yaşınada tamamlanıyomuş o zaman daha 10 ay durum bu.hafta sonunu ben de sevmiyorum.eşim gfülfemle ilgileniyo ben temizlik yemek ütü vs.ama iişte senin çalışıyo olman işleri daha zorlaştırıyo.

günaydin canim.. biras bekliyeyim dedim baktim yoksun günaydin diyeyim dedim:) 5 dk... önemli bir fark değil bence canım:)

hehe...
mafoldumbenkaydirigubbakcemile5mafoldumben

thanks

evet canım ama bugün sen de erkencisin.ben mutfağı toparlayım gülfemin kahvaltısını hazırlayım.daha sonra görüşürüz.

eşim haftasonu çalışıyor ctesi pazar...
çarşamba izinli günü...
yani hafta son bide yanlızız... babası evde olsa enazından onlar oynarken ben işlerimi daha rahat yaparım...:Saruboceq:

ayŞecİm son gÜn falan deme artık bırak tad Çıkarmayı almak Çok basİtte vermek zor..
bak ben 1,5 aydır kamptatım.keŞke o kadar Çok yemeseydİm dİye sayıyorum kendİme.

denizcim spora başladığında kaç kiloydun şimdi ne kadr oldun ...
bende eve twist stepper mı alsam yoksa ab rocket mi alsam die araştıtırıyorum
kalçalar küçük ama mide olayım var benim..

günaydınnn..herkes çok güzel bi gün geçirir umarım..
-yusuf ve kaana çok geçmiş olsun bu arada bende ela yı çook düşürdüm ama odadan çkarken ne olur ne omaz diye yastık koyuyorum hala ama artık işe yaramıyo çünkü kendini hemen öne atıp pıt pıt gitmeye başlıyo geri atmıyo artık :))
-demirciğede maşallah ve mügecim allah kavuştursun.artık ela ve demir sahilde gezinebilirler hehehe

nagihan cnm bence aft işte o bizde de oldu diş olsa daha görünmeden bile eline sivri sivri batmaya başlıyo..bence ya dr a ya bi bilene göster ve bi ilaç sür çok acıyomuş aft olunca özelliklede geceleri..eşimin dayısı dr o söylemişti bizde bi jel var onu sürdük uyudu o gece çocuk..

ayy ne yaptım kızlar bugun anlatiim
2 gece önce misafir gelmişti
akşam eve bırakalım dedik.. arkadaşımda 5,5 aylık hamile
eşim 10 dk sonra geldi.. dedimki ne çabuk geldin.
arabanın arkaasına bizim apartmandan olmayan biriipark etmiş araba k,min belli değil..
yazık misafirler taksiyle gittiler artık..
ve hala o araba bizim arabanın arkasında bebişime bişey olsa arabayla gidemicez. ne düşüncesiz insanlar varr.
lastiğini indirmek lazım
neyse. bende sabah aniden gözümü açtım.. dur dedim
ben buna yumurta atiim
:)))
bi yumurta attım
ama öyle sinirlendimki ıskaldım..(3. kattan)
ikinciyi gittim aldım.... bu sefer tam ortadan...
ama içimden allahım günah yazma die yalvarıyorum.. sonra ne oldu beğenirdin şakır şakır yağmur
araba tertemiz :))))
gerçi zaten haif hafif yağmur vardı ama...o kadar sinirlendim.. bide arkadaşa gelin biz sisi eve bırakırız die ısrar etmiştim..

yumartaagamyoncuiremsu bulamadınız mı kim olduğunu....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…