- 31 Temmuz 2008
- 2.908
- 0
kullanıyorum ayşecim elma sırkesını baya farkettı kızlar 40 tan 38 bedene ındım şukur sadece yedığıme dıkkat edıyorum göbişte baya kuculdu az kaldı gıdıcek ama leğen kemıklerım çıktı meydana göbiş gidene kadar daha çok çıkarlar kesın eşimde dırdıra başladı :) valla bızde alaha emanet korunanlardanız eşime düştü o görev artık hap ta spralde bı işe yaramdı bende
bızdede araba koltuğu var çok rahat edıyo ınsan tek yola çıkarken
kaynana işte sonuçta..... bizde yaşadık bu hft bir sorun kaynanam iyidir hoştur ama çok geliyor saatli saatsiz günde 3-4 kez gelir gider 7-24 iş yeri gibiyim anlayacağınız bu aralar da sabah sekiz olmadan gelmeye başlayınca banada geldiler ben eşime eşimde ona söyledi bu sefer de artık hiç gelmem dedi heryerde sorunlar aynı yani yaşamayanımız yok sanırım.... sizce ben haksızmıyım ??
Ayy sabahın 8inde ne işi var ya,seninki de pek bi abartmış)Haklısın tabi ki..
selam kızlar ..........
yusuf çok fena grip oldu bende olmak üzereyim sürekli burnu tıkalı ve ağlıyor geceler çok zor geçiyor peditus veriyorum ve burnunu açık tutmaya çalışıyorum yavrum mahvoldu inşallah çabuk atlatır.
bizde az önce kağanı düşürdükkk..kağan babasının önünde oturuyoduu..eşimde sigara içmek için mutfağa geçtii..arkasına yastık bırakmayıda unutttu..kağan paşada baba arkada die kendini attı arkaya kafa gümmm betonaaa...nasıl ağladıı yavrumm..(
kızlar nasılsınız geçmişi biraz okudum herşey yolunda gibi gözüküyor. bende iyyim oğluşum 7 aylık oldu herşey yolunda çok şükür.. benimkinin dişler üstten gelicek galiba üst dişler cayip şişti birinin yan tarafı bembeyaz oldu. aslında ilkten aşşağıdan gelir diyorlar ama benimkinin slt dişlerinde bi icraat yok
bisküvi ben veriyorum. akşamki muhallebisine karıştırıyorum. babam ülkerde çalışıyor. kesinlikle verebilirsin için rahat olsun dedi. üzerlerinde yazan 7 vitaminli lafı da gerçekmiş. roshe diye bir firmadan vitamin alıp gram gram konuşuyormuş bisküvi hamuruna. fakat pişme anında bazıları kayboluyor ama kalanlar ona yeter diyor.
bende saç kurutma mak. kullanmıyorum.. oğlumun daha doğru dürüst saçı çıkmadı çünkü..
en son 6 aylık kontrolümüzde 68 cm. ve 8,100 gramdı doktorumuz iyi diyor. 8 . ayında gidicekmiş 2 ay gelmeyin dedi. ,
bu arada 1 ayş aşısı tam doum gününe verdiler yaa 29 nisan.. sinir oldum. bazen ateşleniyor çünkü benim oğlum aşıdan. artık 1 gün önce veya sonra kutlarız d.günü neyse herkese iyi geceler. daha sık uğrarım öpüldünüz.. kaydirigubbakcemile3
ben yazstıksız yatırıyorum biraz deli yattığı için düşüyor yastıktan 3 aylıktan beri yastıksız yatıyor..bi esenle ben varım ama kızlar okuyunca cevaplayın lütfen
bebişleri yastıkla mı yatırıyosunuz?
saçları makineyle mi kurutuyosunuz?
bebek bisküvisi kullanan var mı?
kaynana işte sonuçta..... bizde yaşadık bu hft bir sorun kaynanam iyidir hoştur ama çok geliyor saatli saatsiz günde 3-4 kez gelir gider 7-24 iş yeri gibiyim anlayacağınız bu aralar da sabah sekiz olmadan gelmeye başlayınca banada geldiler ben eşime eşimde ona söyledi bu sefer de artık hiç gelmem dedi heryerde sorunlar aynı yani yaşamayanımız yok sanırım.... sizce ben haksızmıyım ??
Dün Kanal D de Sinan Çetin in yeni bir programı vardı,ayrılacak çiftleri çıkarıp onların hayat hikayelerini film gibi yapıyorlar.Oradaki çiftin Hamileyken ve bebkleri yeni doğduğundaki görüntüleri vardı,ben de birden başladım ağlamaya,ben kızımın o günlerine doyamadım diye.O zamanlar çok zor geçiyordu ve pek farkında değildim gibi geldi şimdi düşününce.Gittim kızımı uzuzn uzun seyrettim,valla her anın tadını çıkarmak lazım,çok çabuk geçiyor zaman.
selam kızlar ..........
yusuf çok fena grip oldu bende olmak üzereyim sürekli burnu tıkalı ve ağlıyor geceler çok zor geçiyor peditus veriyorum ve burnunu açık tutmaya çalışıyorum yavrum mahvoldu inşallah çabuk atlatır.
bizde az önce kağanı düşürdükkk..kağan babasının önünde oturuyoduu..eşimde sigara içmek için mutfağa geçtii..arkasına yastık bırakmayıda unutttu..kağan paşada baba arkada die kendini attı arkaya kafa gümmm betonaaa...nasıl ağladıı yavrumm..(
kızlar nasılsınız geçmişi biraz okudum herşey yolunda gibi gözüküyor. bende iyyim oğluşum 7 aylık oldu herşey yolunda çok şükür.. benimkinin dişler üstten gelicek galiba üst dişler cayip şişti birinin yan tarafı bembeyaz oldu. aslında ilkten aşşağıdan gelir diyorlar ama benimkinin slt dişlerinde bi icraat yok
bisküvi ben veriyorum. akşamki muhallebisine karıştırıyorum. babam ülkerde çalışıyor. kesinlikle verebilirsin için rahat olsun dedi. üzerlerinde yazan 7 vitaminli lafı da gerçekmiş. roshe diye bir firmadan vitamin alıp gram gram konuşuyormuş bisküvi hamuruna. fakat pişme anında bazıları kayboluyor ama kalanlar ona yeter diyor.
bende saç kurutma mak. kullanmıyorum.. oğlumun daha doğru dürüst saçı çıkmadı çünkü..
en son 6 aylık kontrolümüzde 68 cm. ve 8,100 gramdı doktorumuz iyi diyor. 8 . ayında gidicekmiş 2 ay gelmeyin dedi. ,
bu arada 1 ayş aşısı tam doum gününe verdiler yaa 29 nisan.. sinir oldum. bazen ateşleniyor çünkü benim oğlum aşıdan. artık 1 gün önce veya sonra kutlarız d.günü neyse herkese iyi geceler. daha sık uğrarım öpüldünüz.. kaydirigubbakcemile3
meriç i annemle akşam banyo yaptk ohhh rahat rahat uyur dedim
uyudu da 9,30 dan 10,30 a kadar sonra kalkti mız mızz mızz mızzz
uyuduğunda saat 1e geliyordu.. ben dünden uykusuzum belki erken uyurda yataım dedim
yada dedesiyle oynar o arada biras uyurum ama yok.
yine uykusuzumn gözlerim yanıyor....
Allahtan son iş günü çünkü pilim bitti......gerçi hafta sonuda yorucu tmizlik ütü yemek çamaşır..... MERİÇ...
ctesi misafirim var bu aksamdan biras toparlıyayim evdede kalmiyoruz çok fazla haftaiçi...
annemde kaliyoruz... meriçe baktiği için.....
çok işim varr çokkk:)
mafoldumbenkaydirigubbakcemile5mafoldumbengünaydin canim.. biras bekliyeyim dedim baktim yoksun günaydin diyeyim dedim:) 5 dk... önemli bir fark değil bence canım:)
hehe...
ben yazstıksız yatırıyorum biraz deli yattığı için düşüyor yastıktan 3 aylıktan beri yastıksız yatıyor..
bizimki kel olduğundan kurutma makinesine gerk duymuyoruz:)))
bebe büskivisi kullanıyorum.. sabah 4-5 tane meyvesine 2 tane ...
evet biz de dün belki rahat uyur diye banyosunu yatırmadan hemen önce yaptık ama uyudu ve 1 buçuk satt sonra kalktı.artık ben uyusun diye beklemiyorum o beklenti insanı yoruyo ne zaman uyursa ne zaman kalkarsa kabullendim.dün mesela saat başı uyandı .sebep dişlerse 1 buçuk yaşınada tamamlanıyomuş o zaman daha 10 ay durum bu.hafta sonunu ben de sevmiyorum.eşim gfülfemle ilgileniyo ben temizlik yemek ütü vs.ama iişte senin çalışıyo olman işleri daha zorlaştırıyo.
mafoldumbenkaydirigubbakcemile5mafoldumben
thanks
ayŞecİm son gÜn falan deme artık bırak tad Çıkarmayı almak Çok basİtte vermek zor..
bak ben 1,5 aydır kamptatım.keŞke o kadar Çok yemeseydİm dİye sayıyorum kendİme.
kızlar zeynebi akşama dogru susturamdm neyse bi agrı kesici şurup içirdm ardndan yarımsaat uyudu sonra bi kalktı alt damakta beyaz bişey var kızlar beyaz nokta ama nasıl kabarık duruyo dokundumda elime batmıyo ama sanki diş orayı yaracak gibii inşş 1 hafat içinde gerçekleşir dişini çıkaran kuzucuklarda da böleydi
kendi kendime sohbet ediyorum ama olsnn neyse bende yatr ii gecelerr
ayy ne yaptım kızlar bugun anlatiim
2 gece önce misafir gelmişti
akşam eve bırakalım dedik.. arkadaşımda 5,5 aylık hamile
eşim 10 dk sonra geldi.. dedimki ne çabuk geldin.
arabanın arkaasına bizim apartmandan olmayan biriipark etmiş araba k,min belli değil..
yazık misafirler taksiyle gittiler artık..
ve hala o araba bizim arabanın arkasında bebişime bişey olsa arabayla gidemicez. ne düşüncesiz insanlar varr.
lastiğini indirmek lazım
neyse. bende sabah aniden gözümü açtım.. dur dedim
ben buna yumurta atiim
:)))
bi yumurta attım
ama öyle sinirlendimki ıskaldım..(3. kattan)
ikinciyi gittim aldım.... bu sefer tam ortadan...
ama içimden allahım günah yazma die yalvarıyorum.. sonra ne oldu beğenirdin şakır şakır yağmur
araba tertemiz :))))
gerçi zaten haif hafif yağmur vardı ama...o kadar sinirlendim.. bide arkadaşa gelin biz sisi eve bırakırız die ısrar etmiştim..