Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam gecmiş olsun benım kocacamda yanındadıı dğşürüdüüübizde az önce kağanı düşürdükkk..kağan babasının önünde oturuyoduu..eşimde sigara içmek için mutfağa geçtii..arkasına yastık bırakmayıda unutttu..kağan paşada baba arkada die kendini attı arkaya kafa gümmm betonaaa...nasıl ağladıı yavrumm..(
evet canım yarılcak ve diş gelmeye başlıcakkk o yarılırken cocukta yarılıyorrr amakızlar zeynebi akşama dogru susturamdm neyse bi agrı kesici şurup içirdm ardndan yarımsaat uyudu sonra bi kalktı alt damakta beyaz bişey var kızlar beyaz nokta ama nasıl kabarık duruyo dokundumda elime batmıyo ama sanki diş orayı yaracak gibii inşş 1 hafat içinde gerçekleşir dişini çıkaran kuzucuklarda da böleydi
kendi kendime sohbet ediyorum ama olsnn neyse bende yatr ii gecelerr
hayırlısyla olsunnn yarrabbımaz önce eşimin bi arkadaşı aradıı..acıdım yaaa..bıkmış bekarlıktannnn..bana birini bulun oğlum diooo..oda ingilizce örtmenii..ii biride..benimde hali hazırda 20 yaşında bir kızlardeşim varrrrr kafamda birden bi ampul yandııııııııı..nasıl olur acaba yaaaa...??eşimede söyledim..önce bi annne soralım dediii...
elmayı dilimledim .. biraz buzlukta beklettim. şimdide eline verdim kemiriyor..
diş ağrılarına soğuk iyi geliyormuş diye duymuştum ..
inş. soğuk diye hasta olmaz...
günaydın anneler,
hasta ve düşen bebişlerimize çok geçmiş olsun..
benim kızımda emeklediği için bacaklarımız hep mor..hatta mosmor:)...halı yerine parkelere dan dan vurunca o dizlerini:)
canm inşş aft degildir ama görsen şiş duruyo diş patladı batlıck gibii bakalım hayırlısı artıkgünaydınnn..herkes çok güzel bi gün geçirir umarım..
-yusuf ve kaana çok geçmiş olsun bu arada bende ela yı çook düşürdüm ama odadan çkarken ne olur ne omaz diye yastık koyuyorum hala ama artık işe yaramıyo çünkü kendini hemen öne atıp pıt pıt gitmeye başlıyo geri atmıyo artık :))
-demirciğede maşallah ve mügecim allah kavuştursun.artık ela ve demir sahilde gezinebilirler hehehe
nagihan cnm bence aft işte o bizde de oldu diş olsa daha görünmeden bile eline sivri sivri batmaya başlıyo..bence ya dr a ya bi bilene göster ve bi ilaç sür çok acıyomuş aft olunca özelliklede geceleri..eşimin dayısı dr o söylemişti bizde bi jel var onu sürdük uyudu o gece çocuk..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah iyiligini versnnayy ne yaptım kızlar bugun anlatiim
2 gece önce misafir gelmişti
akşam eve bırakalım dedik.. arkadaşımda 5,5 aylık hamile
eşim 10 dk sonra geldi.. dedimki ne çabuk geldin.
arabanın arkaasına bizim apartmandan olmayan biriipark etmiş araba k,min belli değil..
yazık misafirler taksiyle gittiler artık..
ve hala o araba bizim arabanın arkasında bebişime bişey olsa arabayla gidemicez. ne düşüncesiz insanlar varr.
lastiğini indirmek lazım
neyse. bende sabah aniden gözümü açtım.. dur dedim
ben buna yumurta atiim
:)))
bi yumurta attım
ama öyle sinirlendimki ıskaldım..(3. kattan)
ikinciyi gittim aldım.... bu sefer tam ortadan...
ama içimden allahım günah yazma die yalvarıyorum.. sonra ne oldu beğenirdin şakır şakır yağmur
araba tertemiz :))))
gerçi zaten haif hafif yağmur vardı ama...o kadar sinirlendim.. bide arkadaşa gelin biz sisi eve bırakırız die ısrar etmiştim..
canm valla benm 3 saati kesin geçiyoo boşver zaten açıkınca deli gibi yiyolar bu sefer çoçugu nazlı alıştrrsn peşinden koşturmaya alıştrr seniigünaydın kızlar...
egeyi 2 saat arayla doyuruyorum.3 saat beklesem açmış gibi düşünüyorum.ama zamanı uzatmam gerekiyor sanırım ege istememeye başladı.
sizler kaç saat arayla veriyorsunuz.
esen maşallah kızına ne güzel..
aysuncum ben kahvaltıdan 4 saat sonra çorbadan ve yoğurttan 2-3 saat sonra meyvadan da 1-2 saat sonra yani ne kadar doyurucu bişii yediyse ona göre verşyorum en güzel kahvaltıda yiyo bi de muhallebi çok tok tutyo ondanda 3-4 saat sonra verşyorum..
melek aynen yaa her geçen gün süper ve çok eğlenceli oluyolar bende çok zevk alıyorum artık bu hafta çook şey öğrendi ela da atağa kalktı resmen..emekliyo ayağa kalkıyo,bazen ayaktayken geri oturuyo ama emeklerken geri oturamıyo da çok çalışıyo o konuda çok istekli..biraz önce tv sehpasına tutunup kalktı bende arkasındayım tabi düşmesin diye ama düştü kafayı vurdu kızardı buz koyduk ,heryeri yaralı bu hafta sokak çocuğu gibi oldu heheh
ayyy biraz önce esra aradı.. ne kadar sevindim...
yazışmaktansa telefonla konuşmakta ayrı bir güzel oluryo....
biz en iyisi bir ara yeniden buluşalım ... diyecem .. gene benden teklif geldi..
ama bu sefer aramzda işe başlayanlar var.. c.tesi olsun derim...