2009 Nisan Anneleri buraya

ilk adım güzel ama ondan da düşüyo malesef hızlı gitmek istiyo ve güm.oturtunca da ağlıyo.zaten bişeyle maksimum oyalanma süresi yarım saati bulmuyo o da çok severse.

kızlar kağanda sıralıooo..emekleme yokkkk..kanepenin bi ucından diğerine yürüyoo vallaaa..nasıl seviyooo..

SULTANCIIMMM kağanda çok sıkılıoo..hattta biraz sessizleşti..ben şöyle yaramaz bi çocuk olsun istiyorumm ama yavrum sıkılıooo..

ohhh keyfim yerindeee..

laptobu mutfak masasına aldıkkk..kahvaltı hala önümüzdee flash forward izliyoruzzzzz...bide kağan paşa dursa süperr olacakkkk...

biz de geçen gece aldık dizüstünü karşıza koyduk çayı bardaklara tam filmin en heyecanl ı yerinde yan odadan bi ağlama 2 saat salla
sonra her saat başı kalk rezil olduk dedik bundan sonra filme tövbe.:1closedeyes:

yaa bızımkı gezme delısı bılıyomusunuz..
Çok hoŞuna gıdıyor.gÜn boyu gezdır gık demez.
kıme Çektıyse artık:))

kızlar gülfem bugün ben mutfaktayken ufonun kablosuna asılmış ve ufoyu düşürmüş.sese bi koştum nerdeyse kalbim duracaktı.resmen Allah korumuş yavrumu.kucağımdan indirince de işte böyle oluyo.

valla bızde fılm ızleyemeıyoruz ne zamandır.
ırfan uyuduktan sonra zaten ıkımızde Çok yorgun oluyoruz.
dÜn annemde rahatsızlandı.uyutamadı.
nasıl uyutcaĞımızı ŞaŞırdık valla.

selammm
ancak gİrebİldİm bİzİm genelmÜdÜrÜn Çenesİ dÜŞtÜ gene toplantıda.

sultan aynen İrfanda Öle ne yapsak hemen sıkılıyor.
gerÇİ İrfan yaklaŞık 3 haftadır emeklİyor.
ama İŞten eve gİdİyorum valla ne yapcaĞımı ŞaŞırıyorum.
zaten uykusu gelİp uyuyamadımı vay halİmİze..
sen yine bütün gün iştesin biz bütün gün evdeyiz valla

off kızlar ya dün ki olay varya anlatmştım
akşam görümcem aradı beni ama tabi iki taraflı konştu benide kırmadn kaynanamı aramşş öle aglıyomşş sonra ara nolursn dedi bende araamdım
biraz önce msj çekti hala aglıyomşş napıyım yaa ama yaptıgı çookk büyük hataydı tamm bendede hata vardr elbet ama dedikleride sineye çekilir gibi degill
başka zamn bende kalıyodu ben kendim diyodm zaten kal diye napsam şimdi şaştım tel açsam ben konuşamm yüzüne karşı söyleyebilirim telde kesin aglarım bendee
ay ne olduki ben geçmişi okuyamadım

slm sultancım ecemde aynı durumdaydı ben bebeler sarayından playscoll ılk adım oyuncagı var hem bısıklet hemde taytay durmasına yardımcı oluyo onu cok begendı ve oynuyo tavsiye ederim
o resimde gördüğüm değilmi onun üstünde duramazki bizimki düşer

valla sultan emekelmek kurtarmıyo daha yorucu oluyo hatta.yerler soğuk bizim 2 kat battniyeye rağmen soğuk zaten battaniyede durmuyo kablo nerdeyse oraya gidi oralarda da haliyle bişey sarılı değil dolayısıyla napıyoruz kucakta geziniyoruz saatlerce.camdan dışarı bakıyoruz yürütece koyuyorum mama sandalyesi ve evde ilgisini çekecek ne varsa dönüşümlü olarak önüne döküyorum.gerçekten yorucu oluyo ama böyle büyüyecekler sanırım.biraz uzun oladu yarama parmak bastın.:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
aynen gülercim bende yere battaniye attım 2 kat önünde bis sürü oyuncak bi mama sandalyesine bi odasına bi yürüteçe bi kucağa aynı dertten muzdaribiz

nagihan maşallah kuzuna çok güzel çıkmış..
güler doğru sölüyo emekleyince zor hep peşindeyim ama ellemiyorum düşerse tutmak için sadece :) birden yere bıraktı kendini emeklerken şimdide dudağı yardı..bir an önce alışsında bensiz devam etsin diye ellemiyorum hiç..ama sıkılmıyo işte gözü nereye takılırsa bi hızla karıştırmaya gidiyo o konuda sultan haklısın cnm :))

sen yine bütün gün iştesin biz bütün gün evdeyiz valla

ay ne olduki ben geçmişi okuyamadım

o resimde gördüğüm değilmi onun üstünde duramazki bizimki düşer

aynen gülercim bende yere battaniye attım 2 kat önünde bis sürü oyuncak bi mama sandalyesine bi odasına bi yürüteçe bi kucağa aynı dertten muzdaribiz

yok cnm o hem o şekilde duruyo hemde kalkıyo bı ayarı var taytay durması ıcın yanı desteklı ayakta duruyo bıde oyuncakları var bılmıorum ecem ıı vakıt gecırıo onunla bu aralar.

doĞru aslında sız daha Çok vakıt geÇırıyosunuz daha Çok sıkılıyorsunuz.
ben bırazda tahammÜlsÜzÜm ondanda oluyor.
zaten Çocuk bakmak hıÇ bana gÖre deĞıl..

ben daha Çok teknık konularla ılgılenıyorum.
eĞıtım zeka gelıŞtırme kural koyma masrafları karŞılama:))))

zaten eve gıdıyorum bugÜn dersınızı ÇalıŞtınızmı dıyorum:)))

nagihan sizin pozlar süperrr..maşallah büyümüşş..
saol canmm

kızlar kağanda sıralıooo..emekleme yokkkk..kanepenin bi ucından diğerine yürüyoo vallaaa..nasıl seviyooo..
oohh maşllhhh çok hoş oluyoo yürümelerii

nagihan maşallah kuzuna çok güzel çıkmış..
güler doğru sölüyo emekleyince zor hep peşindeyim ama ellemiyorum düşerse tutmak için sadece :) birden yere bıraktı kendini emeklerken şimdide dudağı yardı..bir an önce alışsında bensiz devam etsin diye ellemiyorum hiç..ama sıkılmıyo işte gözü nereye takılırsa bi hızla karıştırmaya gidiyo o konuda sultan haklısın cnm :))
teşekkürler canmm

sultancm dün biraz tartıştık da

arkadaşlar gülfemin kültür sonucu temiz çıktı.hepinize desteğiniz için yeniden teşekkürler.

X