Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh keyfim yerindeee..
laptobu mutfak masasına aldıkkk..kahvaltı hala önümüzdee flash forward izliyoruzzzzz...bide kağan paşa dursa süperr olacakkkk...
sen yine bütün gün iştesin biz bütün gün evdeyiz vallaselammm
ancak gİrebİldİm bİzİm genelmÜdÜrÜn Çenesİ dÜŞtÜ gene toplantıda.
sultan aynen İrfanda Öle ne yapsak hemen sıkılıyor.
gerÇİ İrfan yaklaŞık 3 haftadır emeklİyor.
ama İŞten eve gİdİyorum valla ne yapcaĞımı ŞaŞırıyorum.
zaten uykusu gelİp uyuyamadımı vay halİmİze..
ay ne olduki ben geçmişi okuyamadımoff kızlar ya dün ki olay varya anlatmştım
akşam görümcem aradı beni ama tabi iki taraflı konştu benide kırmadn kaynanamı aramşş öle aglıyomşş sonra ara nolursn dedi bende araamdım
biraz önce msj çekti hala aglıyomşş napıyım yaa ama yaptıgı çookk büyük hataydı tamm bendede hata vardr elbet ama dedikleride sineye çekilir gibi degill
başka zamn bende kalıyodu ben kendim diyodm zaten kal diye napsam şimdi şaştım tel açsam ben konuşamm yüzüne karşı söyleyebilirim telde kesin aglarım bendee
o resimde gördüğüm değilmi onun üstünde duramazki bizimki düşerslm sultancım ecemde aynı durumdaydı ben bebeler sarayından playscoll ılk adım oyuncagı var hem bısıklet hemde taytay durmasına yardımcı oluyo onu cok begendı ve oynuyo tavsiye ederim
aynen gülercim bende yere battaniye attım 2 kat önünde bis sürü oyuncak bi mama sandalyesine bi odasına bi yürüteçe bi kucağa aynı dertten muzdaribizvalla sultan emekelmek kurtarmıyo daha yorucu oluyo hatta.yerler soğuk bizim 2 kat battniyeye rağmen soğuk zaten battaniyede durmuyo kablo nerdeyse oraya gidi oralarda da haliyle bişey sarılı değil dolayısıyla napıyoruz kucakta geziniyoruz saatlerce.camdan dışarı bakıyoruz yürütece koyuyorum mama sandalyesi ve evde ilgisini çekecek ne varsa dönüşümlü olarak önüne döküyorum.gerçekten yorucu oluyo ama böyle büyüyecekler sanırım.biraz uzun oladu yarama parmak bastın.:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
sen yine bütün gün iştesin biz bütün gün evdeyiz valla
ay ne olduki ben geçmişi okuyamadım
o resimde gördüğüm değilmi onun üstünde duramazki bizimki düşer
aynen gülercim bende yere battaniye attım 2 kat önünde bis sürü oyuncak bi mama sandalyesine bi odasına bi yürüteçe bi kucağa aynı dertten muzdaribiz
saol canmmnagihan sizin pozlar süperrr..maşallah büyümüşş..
kızlar kağanda sıralıooo..emekleme yokkkk..kanepenin bi ucından diğerine yürüyoo vallaaa..nasıl seviyooo..
oohh maşllhhh çok hoş oluyoo yürümelerii
teşekkürler canmmnagihan maşallah kuzuna çok güzel çıkmış..
güler doğru sölüyo emekleyince zor hep peşindeyim ama ellemiyorum düşerse tutmak için sadece :) birden yere bıraktı kendini emeklerken şimdide dudağı yardı..bir an önce alışsında bensiz devam etsin diye ellemiyorum hiç..ama sıkılmıyo işte gözü nereye takılırsa bi hızla karıştırmaya gidiyo o konuda sultan haklısın cnm :))
sultancm dün biraz tartıştık da
ya kızlar biri cvp versin lütfen şu tickerfactory olmuyo nasıl yapıcammmmmmmmmmmmm