benimde gece tuttu sancim. normal icin gittik sezeryan oldu....12de doğdu bebişim:)kaydirigubbakcemile3ay ne bileyim şekerim
ama sağ taraf niye öyle incekine
gece 12de sancım tuttu normal doğum diye gittik
demirciğin kalbi 2 kere durunca sezeryan olmak zorunda kaldım
gecenin 3 ünde nasıl diktilerse dedim kendi kendime :)
selam kızlar
uzun zamandır giremiyorum kardeşimin nişanı vardı bu pazar onu atlattık.
dün de selen beni hastanelik etti gözüme parmağını soktu. dr.a gittim. en dış tabakayı çizmiş kaldırmış.
bandajladı gözüü yrn tekrar gidicem. inşallah hasar kalmaz tek gözlüyüm şu an.
bi de o arada hastanede telefonumu da kaybettim ya da çaldırdım bilmiyorum. tam oldu yani.
dün ötü bi gündü
sizlerden nehaber
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/8/5123.jpg ecrin reklamm izliyoorr
kızlar ben hiçbirşey kullanmıyorum doğum kontrol elemanlarından çünküüüüüüüüüü biz bir tane daha bebek istiyoruz ...............
ben çıkıyorum benim oğlan çoştu babasıda evi gezdiriyor yürümeyi çok seviyor tut ellerinden yürü babam yürü
kızlar selaaaaaaaaam ben buraya giremiyorum artık yaaa ühühühühüüh özledim hepiniziiiiii
günaydıııınnnnnnnn
günaydınlar kızlar....hoşgeldin şirvan bence hepimiz seni merak ettik ben gün içinde çok yazamıyorum zaten buraya ama aklımda olduğunu bil...hatta pazartesi mesaj atmayıda düşündüm ama sanırım biraz çekingenim bu hususta nerde ne durumda olduğunu bilemediğimden zorda kalmanı istemedim....yoksa sen toparlayansın ve iyi bir arkadaşsın seni unutmak mümkün mü hiç...kendi adıma böyle olduğunu bil seni seviyorum:asigim:
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/8/5123.jpg ecrin reklamm izliyoorr
şirvan hep aklımdaydın vallahi nerde bu kız unuttu bizi diyordum dedim heralde barana yetişemiyor yada arabasının tadını çıkarıyor falan diye düşündüm yanine zamandır giremiyordum. internette problem oluştu.. bende biraz gezinti olunca hepsi üst üstüne geldi..
kopukluk oldu işte.. tabii bu arada beni merak eden hiç olmadı. ne mesaj . ne çağrı hiç kimse aramadı.. çok üzüldüm. ve kırıldım. ben öylemi yapıyordum sizlere..
saol cnmsultan ben doğumdan 2 ay sonra taktırdım çokta memnunum hiç bir acısı yok rahatsızlığıda yok adetımde düzenli ben öneririm.
kızlar ben hiçbirşey kullanmıyorum doğum kontrol elemanlarından çünküüüüüüüüüü biz bir tane daha bebek istiyoruz ...............
ben çıkıyorum benim oğlan çoştu babasıda evi gezdiriyor yürümeyi çok seviyor tut ellerinden yürü babam yürü