- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
günüm hiç aydın değil ama size günaydın kızlar..
Berbat bir gece geçirdim..yattığımda saat sabahın 7siydi..sebep kağanmıydı hayır..
Eşimle çokçok feci tartıştık..moralim sıfır..mecalim yok..sabah yedide barıştık sanıyo ama barışmadım..sadece daha fazla uzatmak istemedim..
gözlerim şişşş..yavrumu yürütece koydum tek başına geziyo..ilgilenecek kafada yok..
üstüne üstlükk eşim gecenin 3 nde avazının çıktığı kadar bağırdı..herşey senin yüzünden diye..tüm komşular duydu..rezillikde cabası..
kızlar demİr İlacı kullanıyormusunuz?
bİz 9 damla kullanıyorduk.ama zeka gerİlİĞİ yaptıĞını duydum 2 gÜndÜr vermİyorum.bugÜn doktora soracaĞım:.
bİzİm zamanımızda yokmuŞ bÖle demİr İlacı..
çıkıp hava al..
hiç yaptınmı diye bi sorun..ya bunaldım yalnız kalıyım..yokk..beni hiç kendi halime bırakmaz..komşuya sırf muhatab olmayım eşimle diye diye gidecem..üstüme çok geliyo ya.kaldıramıyorum..2 defa bayılmışım..çok seviyo eminmi..bunlarıda canının acısından yaıpıyo biliyorum..takmış..küs durmıycam..ben küs durunca çıldırıyo yaa..bırak beni diyorum yok..bu sorun çözülmeden uyumak yok..bıktımm
iyi insan çok ii..eşinmi çok severim..ama beni bunaltırr..
istiyoki öyle tartışmaya başlayınca yanıma geliyo..barışmak için..bende konuşmuyorum..sarıl bana herşey bitsin diyo..ama kırdın beni işte hemen unutamıyorumm..unut biranda diyo..
geldi..çıkıyomm
üzerini değişiyor..gelir gelmez nolldu diyo..kapıyı gülerek açmamaı bekledi..
kızlar saolun..daha anlatmayı çok isterdim..ama kavgamız büyükk..allaha emenet olun..girerim bi ara..