2009 Nisan Anneleri buraya

eee çiçekçim can çok bıle uslu durdu bızımkılerın yanına :) bızımkıler baştan berı bezdırdı bızı bız nıye duşunmedık hemen sanıyosun ıkıncıyı

yaa CAN deil ben CANavar dourmuşum da haberim yokmuş durmuyo çocuk yaaa kucak manyaı zaten bi de diş çıkarıo şimdi huysuz. ya salonda bırakıp tuvalete gidiyorum kıyamet kopuyo

ne demek "çık hava al" sözüne hiç yaptın mı diye bir sorun? yani sen tek başına hiç çıkmadın mı? çok tuhaf...sen yol bilmez iz bilmez birimisin ki niye sokağa çıkmayasın...ayrıca öğretmensin bildiğim kadarı ile mesleğini nasıl yapacaksın bu çemberle....herkes durması gereken yeri bilmeli kanımca...bu eşte olsa anne babada olsa böyledir...yahu senin kanuni hakkın birey olmak....

arkadaşlar kocalarınızı sahibiniz haline getirmeyin. durması gerektii yeri bilsin herkes. ben senin karınım çocuğunun anasıyım namusluyum ve görevlerimi yapıyorum. gerisi seni enterese etmez. kocam da olsan bu böyle babam da...

ayşe şimdi daha yeni evli sayılırız hepimiz. peki ya bundan 10 sene sonra napıcaksın. gençliğin böyle mi gidecek. sonra dövünürsün pişmanlıktan. şimdiden yavaş yavaş sınırını koy. ama yavaş yavaş yoksa kavga kaçınılmaz olur.

bazı insanlara sınır koymak karşılıklı oturup konusmak imkansızdır üzerinizde öyle bir otorite kurarlar ki itiraz edemezsiniz.benim babam böyleydi çok sıkardı beni herkes otur mantıklı mantıklı konus derdi ama ne mümkün...

sonra evlendim ve babam kadar sert bir erkeğe alışık olan ben eşimin davranışlarına şaşırır oluyordum.babamı karşı çıktığı hiç bir mantığı olmayan şeyleri eşime sorardım denemek için o canın nasıl istiyorsa öyle yap nasıl istiyorsan öyle giyin nereye istiyorsan oraya gidelim dediğinde ağzım açık kalırdı.b

birgün de hiç unutmam market alışverişini yaptık bayağı da yorulmuştuk öncesinde gezdiğimiz için...birkaç şey unuttuğumu fark ettim.ezilip büzülüyorum ama eşime söyleyemiyorum.çünkü babam varken bu azar işitme sebebi olurdu.dedim böyle böyle kızma ne olur...neden kızayım yahu unutmuş olamaz mısın hadi dönüp alalım dedi döndük.ağlayacaktım sevincimden :))

valla bi an aklımdan geçti hepsi paylaşayım dedim hihih

valla şükür babamda eşimde öle değil valla öyle olsaydı anmıştım çünkü ben baskı ve sureklı onu yapma bunu yapma dıyen bırıne katlanamam gıbı gelıyo
ayşede ınşallah guzel haberlerle gelir

katılıyorum canım sana çok aceleci davranmadan yapmak gerek

tuğba eşin hakikaten anlayışlı imiş.....ben hiç baba otoritesi ile büyümedim ama rahmetli annemde babamız olmadığı için çok sıkı kurallarla yetiştirdi bizi ama kadınlar bana göre erkeklere oranla daha mantıklı olduğu için çok zorluk çekmemiştim....ama eşimde çok çok anlayışlı değildir...örnek tuğbanın örnek verdiği olayda niye düşünmeden çıktık marketten sözü duyma olasalığım % 90....ama konuşabiliyorum hiç olmazsa arada çemkiriyorum:))

erkek egemenliğine son..herkes eşit bu hayatta...
eylemmi yapsak ne yapsak.
ama katılıyorum sizlere sınırlarını bilmeli herkes.
evdeki huzur işte mutluluk budur!!dimi ya..

benimki karışmaz allahtan o kunuda şanslıyım.
babamın kuralları vardı evet ama babamla oturup mantıklıca konuşabiliyordum.
zaten ben genelde sınırları bilirdim kural hatası yapmazdım.

ama şuda su götürmez bir gerçek babamla anlaşamadıımız çok mesele var.

çiçek pek hevesliydin şeker 2. ciye
can bezdirdi demek seni..
şişko pattis can..accık zayıfladımı bari..yoksa kol kası yaptırır valla.

gulshenidil, afacanege2009, bursasu, chveneburi, cicekcicek, eftelyasu, Esennn, hamişim ben, megul, nesoc, poseidon80+, ssengun+

HEYYY MAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…