2009 Nisan Anneleri buraya

tam kalabalık olmuşuz ama ben çıkıyorum..ela uyurken bi film izlemek istiyorum ama çok uyanmaz umarım..çocuğun ishali geçti gazı kaldı yaa koca çocuk dönüyo kalkıyo ama gece o gazı çıkmıyo bi türlü acısından ağladı resmen uyurken gece bi rahat uyuyamadı o da kaç gecedir,kendimi geçtim artık...hadi neyse kızlar herkese iyi ve bol uykulu geceler

kızlar ben hiçbirşey kullanmıyorum doğum kontrol elemanlarından çünküüüüüüüüüü biz bir tane daha bebek istiyoruz ...............

ben çıkıyorum benim oğlan çoştu babasıda evi gezdiriyor yürümeyi çok seviyor tut ellerinden yürü babam yürü

of ya kayra 12 den nce uyumuyor ve gazıda hala devam gece de çok sık kalkıyorrr çok yoruluyorum valla halim kalmıyor

nolmuş kız demireeeekaydirigubbakcemile3
sağol cnm face varsa orda daha yeni resimleri var
siteyi güncellemem gerek
arada vakit kalırsa yapıyoruz işte bişeyler

bugün oğluşuma oyun parkı ve oto koltuğu gldi
hehehe eşimin ortağından geliyo herşeyimiz
hemen hemen herşey bedavaya geldi :)))
yürüteçtemi istesem :)

kızlar bizde kullanmıyoruz yürüteç ailemde ortopedist var kesinlikle kullanma ddi taban düşüklüğü çaarpık bacak fıtık ve bilimum şeyler saydı bunlar olmak zorunda değil ama olabilen şeylermiş

ben daha regl olmadım... benim gibi olan var mı????????????????

yeni avatarım ve kızımın palmiyesi nasıl:))
Bende ay cok rahat Boyle vallaaaa::))))
bu arada uzun bir aradan sonra nescafem elimde ben pc nin başın da ohhh lüküs hayaaaat ege uyuyor :))))
super bi keyif allah bozmasin:))))
hayirli olsun.....

kaydirigubbakcemile3

bu arada ege diş patlatıyor gece bizi mahvetti bakalım bu gece napcaz zaten saat başı uyanıyordu şimdi hiç yatmıyor

bizim yürütecin markasını bilmiyorum görümcemin oğlundan kaldı ama en üst seviyede kullanıyoruz....şimdi boyu kaç idilin bilmiyorum ama 7.5 aylıkken 73 cm di...

off en çok korktuğum şeydir nazar.ne zaman kalabalık bi ortama girsek gülfem o gün bana kök söktürüyo.

öncelıkle dışı çıkan bebekeler maşallah dıyorum bız de hala tık ok
alıyecım sana gecmış olsun canım yarammaz selen uzmuşsenı y
yurutecı bızde kullanıyoruz en buyuk kurtarıcım iş yaparken
gulfemcığınde yenı oyuncağı hayırlı olsun
tubacm maşallah meraklı ecrıne selende molped ve turkcelll reklmı hastası
elıfcım gıt doktoruna bence rahatsız oluyosan sultancım sende baktır kendıne bı
bende spralde hapta kanama yaptı yanı kısacası bızım yöntem montem kalmadı
ben hep vıbrosahape hem mekık yaptımama bışı olmadı şukur 6 aydan sonra serbest dedı doktorum

ne Bicol oldu beeehhhh
incilre hayirli olsun
nazar icin corekotuda ii gelir ben demire yagindan da yalatiyorum hem gazada
ii geliyooo
dogum kontrolu neden siz kullaniyorsunuz hep ven hickullanmasim kocis ugrasiyor o isle::))))))

sultan ben doğumdan 2 ay sonra taktırdım çokta memnunum hiç bir acısı yok rahatsızlığıda yok adetımde düzenli ben öneririm.

öncelikle aliyecim geçmiş olsun canım kızlar çok yaramaz oldu desene....bende işten gelince küpelerimi kurtaramıyorum kucaklayınca önce onlara saldırıyor cadı....
ve ecrin ilahi o ne güzel dudaklar nasıl bakış öyle..Allahım seni nazarlardan korusun güzel kız....
emel çok sevindim uyumanıza Allah devamını ve sürekliliğinde göstersin inşallah....
unuttuğum neler var bilmiyorum genel olarak okudum ama bunlar kalmış aklımda:))
bende spiral taktırmak istiyorum ama ne zaman ve nasıl onu bilmiyorum...daha doğumdan beri doktora gitmedim o kadar tırsağım ama önlemde almak istiyorum .....
idil günde 600 cc yada 700 içiyordur hala...gece uyumadığı için kendini mamaya vuruyor dertli ya:))
herkesin uyuduğu güzel geceler olsun kendim için birşey istemeye gerek yok...şimdi daldı ayaklarımda bari duş alayımda uykum açılsın

canım çok sıkkın eşimle tartıştık ya bu adam bazen bi garip oluyo.. annesi gelince garipleşiyor........ offfffffffffffff alıp başımı gitmek istiyom.... canım acıyo...... yeter artık bitti demek istiyom bazen....... ama diyemem..................................... çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaa........... bu kadar anlayışsız kaba vurdumduymaz olunmaz ki..................................................................

ya ben hala adet görüyorum yaa 15 gün oldu kan kaybından ölcem

sultancım dikkat et demir eksikliğin olur tatlı yemeye çalış ve bol su iç daha önemlisi bir dr. görün

ege de bayılıyor reklamlara önüne geçemiyoruz aynı bakışlar heheheeh

biz de bu ay 300 gr almışız boyumu 1.5 cm uzamış mam içmiyor ege hiç sevmedi memeye devam

kapılrdan geçmemesi daha iyi
yani en azındn bnm için çünkü bizim ev 2 katlı
bende almayı düşünüorum fkt merdivenlerden korkuyorum

kapılardan geçmesi gerek nolcak sen bir odada çocuk dışarda olmuyor ki ağlıyor gelmek için

sebamed kullanıyorum diğer marka konak yaptı sebamed düzeltti

annesi gelince mi neden acaba annesine mi şirin görünmeye çalışıyor anlamadım ki

ben ecrine acıkınca veriyorum yoğurdu sultancım.çok direndik haftalarca 3 saat arayla bile versem ne olursa olsun yemiyordu 4 saate çıktı öğün araları ama canı istediği zaman verirsem nımnımnım yapa yapa yiyor öteki türlü kaşık kase ne bulsa basıyodu tekmeyi.dişi çıkınca biraz daha düzeldi yemesi şükür.

ya ben hala adet görüyorum yaa 15 gün oldu kan kaybından ölcem

bi doktora görün sultan 10 günden sonrası normal değil.

aynen ecrinde bi kaseyi tam bitirmişliği yoktur.burda bazen arkadaşlar yazıyo şu kadar yedi bu kadar yaptım mamasını diye valla üzülüyorum bizimki az yiyor diye ama az gelse böle tombik olmazdı dimi :) diş çıkarırken zayıflar dediler görünüşte hiç öyle bişey yok :)

vaay durmak yok yola devamm hihihi Allah hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin.

teşekkür ederiz tyzesi :)
idil de ecrin gibi hep ayakta uyuyor sanırım gerçi ecrin gece uykusuna daldımı yatırıyorum.birkaç defa mızıldanıyor onuda iş yüzünden sabahlayan eşim pışpışlıyor ben duymamaya başladım artık iyice alıştım derin uykuya.ama gündüz asla yatağında falan uyumaz ayağımdan kaldırınca basıyor feryadı

oğlumun varda benim yok..eşim niyeyse karşı facebooka...bende çok üstelemedim takmış bi kere..
sizin bebişlerin varsa umuta ekliyim bari..
bebişlerin yok da kendimizin var :) tuğba arslan özgür isteyen eklesin kızlar.

erkeklerin aileleri yanında değişme huyu hepsinde mevcutmu ya benim eşim de babama karşı bi sevgim yok desede babasının ve kardeşinin yanında çok değişiyor.hep sinir ediyor beni bende bazen çekip gideyim isterim bu bana zıt yabancıların içinde ne işim var diye düşünrüm..annem ele karışmak zor derdi hep ama vız gelirdi bekarken ama artık o düşünceler boş...bebişler elimizi ayağımızı bağlıyor..iyiki de bağlıyor bir anlık öfkeyle yanlış şeyler yapmayız.
günaydın arkadaşlar.

günaydıııın gülerciim
herkese günaydınlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…