Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hapla korunuyordum,keşke öyle devam etseydim,sanki şimdiye kadar kaç kere lazım oldu ki spiral))
tam kalabalık olmuşuz ama ben çıkıyorum..ela uyurken bi film izlemek istiyorum ama çok uyanmaz umarım..çocuğun ishali geçti gazı kaldı yaa koca çocuk dönüyo kalkıyo ama gece o gazı çıkmıyo bi türlü acısından ağladı resmen uyurken gece bi rahat uyuyamadı o da kaç gecedir,kendimi geçtim artık...hadi neyse kızlar herkese iyi ve bol uykulu geceler
merdivenler için merdiven stopperi var yürüteçlerde ama ne şekilde işe yarıyo bilmiyorum..
mügeeee demir noolmuş yaaa maşallah cnmmm yerim onu benn... web sitesine baktım süper olmuşş iyi fikir valla herkese tek tek resim gönderene kadar uzaktakiler ordan bakarlar...
ben daha regl olmadım... benim gibi olan var mı????????????????
Bende ay cok rahat Boyle vallaaaa::))))yeni avatarım ve kızımın palmiyesi nasıl:))
super bi keyif allah bozmasin:))))bu arada uzun bir aradan sonra nescafem elimde ben pc nin başın da ohhh lüküs hayaaaat ege uyuyor :))))
hayirli olsun.....bende erenı yurutece koyuyorum hem cok mutlu hemde ısteıdıgı herseyı yapabılıyor
soylendıgı gıbı zaten bı sure sonra sıkılıyor
en azından bızde bı 20 dk kadar rahat edıyoruz
gunde 3-4-5 kez bınıyor eren ve evde teror estırıyor
bu arada ilk incimiz gözükmeye basladı kızlar
:)
bu arada ege diş patlatıyor gece bizi mahvetti bakalım bu gece napcaz zaten saat başı uyanıyordu şimdi hiç yatmıyor
kızlar çıkıyorum ege uyandı ben geceleri girip bakıyorum yazdıklarınıza geç saatte yani yalnız tek başıma :(( öpüldünüz sağlıklı geceler valla ii oldu bugün özlemişim sizlerle yazışmayı
bizim yürütecin markasını bilmiyorum görümcemin oğlundan kaldı ama en üst seviyede kullanıyoruz....şimdi boyu kaç idilin bilmiyorum ama 7.5 aylıkken 73 cm di...
Meraba Kızlar! Ben 2010 nisan annesi olucam inşallah! Bebek kremleri ve Şampuanlarından hangilerini önerirsiniz yenidoğanlara! Milupanın sitesine üye olmuştum nivea nın numune ve indirim kuponlarını yolldılar. Kullansam mı sizce? Ne dersiniz?
selam kızlar
uzun zamandır giremiyorum kardeşimin nişanı vardı bu pazar onu atlattık.
dün de selen beni hastanelik etti gözüme parmağını soktu. dr.a gittim. en dış tabakayı çizmiş kaldırmış.
bandajladı gözüü yrn tekrar gidicem. inşallah hasar kalmaz tek gözlüyüm şu an.
bi de o arada hastanede telefonumu da kaybettim ya da çaldırdım bilmiyorum. tam oldu yani.
dün ötü bi gündü
sizlerden nehaber
off en çok korktuğum şeydir nazar.ne zaman kalabalık bi ortama girsek gülfem o gün bana kök söktürüyo.
off haberler başladı başlayalı ağlıyorum şehitlerimize içim parçalandı Allahım bunların soyunu kurutsun bunları açılım diye şımartanlara müstehaklarını versin.bunların neyine açılım katliyam lazım katliyaaaaaam.bu analar nasıl dayanacak ya offff
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/8/5123.jpg ecrin reklamm izliyoorr
kızlar ben hiçbirşey kullanmıyorum doğum kontrol elemanlarından çünküüüüüüüüüü biz bir tane daha bebek istiyoruz ...............
ben çıkıyorum benim oğlan çoştu babasıda evi gezdiriyor yürümeyi çok seviyor tut ellerinden yürü babam yürü
facebook da olmayan arkadaşlar ortak arkadaşlardan ekleyelim birbirimizi.emel ve gülşensizlerde yok mu facebook?
ya ben hala adet görüyorum yaa 15 gün oldu kan kaybından ölcem
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/8/5123.jpg ecrin reklamm izliyoorr
iyi akşamlar kızlar.... yeni incileri gelmiş bebişlerin dişleri hiiiç çürümez inş.devamı da ağrısız sızısız gelir....
bir şey sorucam ben sabah kahvaltı arada meyve suyu veya püre sonra çorba sonra yoğurt akşam muhallebi veriyorum arada da bir 180 cc içiyor sizce azmı bu ay 350 gr almışız sadece ve boyumuz da bir cm sadece uzamış. siz nasıl ve ne kadar veriyorsunuz ??
kapılrdan geçmemesi daha iyi
yani en azındn bnm için çünkü bizim ev 2 katlı
bende almayı düşünüorum fkt merdivenlerden korkuyorum
Meraba Kızlar! Ben 2010 nisan annesi olucam inşallah! Bebek kremleri ve Şampuanlarından hangilerini önerirsiniz yenidoğanlara! Milupanın sitesine üye olmuştum nivea nın numune ve indirim kuponlarını yolldılar. Kullansam mı sizce? Ne dersiniz?
canım çok sıkkın eşimle tartıştık ya bu adam bazen bi garip oluyo.. annesi gelince garipleşiyor........ offfffffffffffff alıp başımı gitmek istiyom.... canım acıyo...... yeter artık bitti demek istiyom bazen....... ama diyemem..................................... çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaa........... bu kadar anlayışsız kaba vurdumduymaz olunmaz ki..................................................................
bide çok çok acıktıysa yoğurt vermiyorum midesini bayar sizcede öyle değilmi bende atyım bari ekmek ufalayayım içine daha doyurucu olur sağol...
birde mesela öğle yemeği yedi bizimki öğle çorbasını çorba kaseleri oluyo öyle bir tane yiyor maşallah sizinkiler ne kadar yiyor kızlar en fazla 2,5-3 saat duruyor sonmra kurt gibi acıkıyor yoğurt versemmi vermesemmi acaba diye düşünüyorum
ya ben hala adet görüyorum yaa 15 gün oldu kan kaybından ölcem
Ben çorbasını küçük komposto kaseleri olur ya,onlarda veriyorum,ama tam dolu değil,çoğu zaman onu bile bitiremiyor Sultan.Kavanoz mamalarını da verdiğimde çeyreğini ancak yiyor,önceden stokladıklarımdan bazen veriyorum da yer diye,ama yok yemiyor.
vaay durmak yok yola devamm hihihi Allah hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin.kızlar ben hiçbirşey kullanmıyorum doğum kontrol elemanlarından çünküüüüüüüüüü biz bir tane daha bebek istiyoruz ...............
ben çıkıyorum benim oğlan çoştu babasıda evi gezdiriyor yürümeyi çok seviyor tut ellerinden yürü babam yürü
teşekkür ederiz tyzesi :)öncelikle aliyecim geçmiş olsun canım kızlar çok yaramaz oldu desene....bende işten gelince küpelerimi kurtaramıyorum kucaklayınca önce onlara saldırıyor cadı....
ve ecrin ilahi o ne güzel dudaklar nasıl bakış öyle..Allahım seni nazarlardan korusun güzel kız....
emel çok sevindim uyumanıza Allah devamını ve sürekliliğinde göstersin inşallah....
unuttuğum neler var bilmiyorum genel olarak okudum ama bunlar kalmış aklımda:))
bende spiral taktırmak istiyorum ama ne zaman ve nasıl onu bilmiyorum...daha doğumdan beri doktora gitmedim o kadar tırsağım ama önlemde almak istiyorum .....
idil günde 600 cc yada 700 içiyordur hala...gece uyumadığı için kendini mamaya vuruyor dertli ya:))
herkesin uyuduğu güzel geceler olsun kendim için birşey istemeye gerek yok...şimdi daldı ayaklarımda bari duş alayımda uykum açılsın
bebişlerin yok da kendimizin var :) tuğba arslan özgür isteyen eklesin kızlar.oğlumun varda benim yok..eşim niyeyse karşı facebooka...bende çok üstelemedim takmış bi kere..
sizin bebişlerin varsa umuta ekliyim bari..
canım çok sıkkın eşimle tartıştık ya bu adam bazen bi garip oluyo.. annesi gelince garipleşiyor........ offfffffffffffff alıp başımı gitmek istiyom.... canım acıyo...... yeter artık bitti demek istiyom bazen....... ama diyemem..................................... çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaa........... bu kadar anlayışsız kaba vurdumduymaz olunmaz ki..................................................................
günaydın arkadaşlar.