2009 Nisan Anneleri buraya

merak ettim şimdi yürütece olumlu bakmayan dr.u olan var mı?

Bizim de önermemişti,ama benim içimde kaldı,hala bile diyorum alsam mı acaba diye?

Çok geçmiş olsun,tüh ya nasıl becerdi valla,çok dikkat etmek lazım,bizimki de çoğu zaman yüzümüzü çiziyor..

yerim ben bu meleği nasılda dikkat kesilmiş....
Aliye fotolarından geçmiş olsun dememişim kusura bakma bizimkide habire suratımı çiziyor daha dikkat etmem gerekecek demek....
Sultan eskiden 11 gibi veriyordum dr.gene öğleden sonra dedi diye şimdi saat 16 da uyuyor ya uyumadan önce yada uyandıktan sonra bazen yarısını yatmadan önce yiyor uyanınca kalanını yediriyorum şöyle tuhaflığı var bu aralar yoğurt yemek istemiyor önce meyve ağzına koyuyorum sonra yoğurda karıştırıp yediriyorum beyaz beyaz gördükçe yemiyo valla sende cnm muhallebisine meyva koymayı bi dene istersen.....

tuğba çook şirin çıkmış ecrin sanki önüne biri geçmiş de göremiyormuş gibi ya da çikolata reklamı çıkmış da oooo ben bunlardaan ne zaman yiyicem der gibi hehehe
aliyecim çook geçmiş olsun gerçekten kötü bi günmüş yaa çok güzel şeyler olurda hemen unutturur inşallah :))
bugün hiç girmedim bi bakayım geçmie

hehe süper ya merakli aşkitoo:))

bizimkide pek sevmiyo ne adar veriyosun yoğurdu mama kavnozları oluyo küçük 1 aten öyle oluyo sevvgi ksuyoı bizimki her çeşit denedim yemiyo

bu arad bizimki molped reklamlarına bayıılıyo ben bile sevdim yani heheh:roflol:

sağolun teyzoşları :)) bu resim çekilirken benim kucağımdaydı ve laptopun kapağından iyi göremiyordu o yüzden kaldırmış kafayı :)

iyi akşamlar kızlar ......

kız kardeşim sürekkli nette olduğu için bana sıra gelmiyor,ya kuzuların reklam merakından bahsetmişler reklamlar olmasa ben yemek yediremiycem reklamlar çıkınca dünya duruyor göz bile kırpmıyor benimki özellikle molped reklamına hasta birde turkcell bilmiyorum ne olacak böyle ......

bir saat önce yıkadım maşallah delikanlı olmuş benim oğlum suya bayılıyor yağladım giydirirken çıldırıyor bir hareketli hemen uyudu kuzum...

aliyecim çok geçmiş olsun canım,inşallah hemen iyileşirsin bak sen selene yaramaz kız.....

tuğbacım ecrin süper maşallah..........

Sultan ben bazen babymix veriyorum bir adet yiyor, kendi mayaladığımdan da 4-5 kaşık anca fazla yemiyor ben ama sürekli veriyorum mesala şimdi verdim yemedi 5 dk sonra tekrar 10 dk sonra tekrar yani bitene kadar kurtulamıyor garip benden tabi kusuyorsa yapacak birşey yok ama ben içine ekmekte ufalıyorum sade vermiyorum midesi bulanır diye....
ben reklam seyrettirmiyorum hala.....mehmet ali erbil' e bayılacak sanırım ona bakıyo bende değiştiriyorum )

doğum kontrol hapına başlamıştın dimi bi dr.git istersen bu kadar koşturmacadan sonra kansız kalma .....
herkese iyi geceler ben gidip yatayım hazır oğlum yatarken gece saat başı kalktığımız için...herkesin bebiş inş.sabaha kadar yatarrrrrr

Bu gece bizim için uzun olacak ve de zor.Miray bugün sadece öğlen yarım saatten bile az uyudu,e tabi akşam 7 de muhallebisini bile yiyemeden sızdı,uyudu.Hem aç yattığı hem de erken yatığı için bu gece kaç kere kalkar bilinmez.Tam da aksine yarın sabah 7 :30 da dersim var,üstüne bir de 6 saat ders ve nöbet...
Ühühüüüühüüü

bide çok çok acıktıysa yoğurt vermiyorum midesini bayar sizcede öyle değilmi bende atyım bari ekmek ufalayayım içine daha doyurucu olur sağol...
birde mesela öğle yemeği yedi bizimki öğle çorbasını çorba kaseleri oluyo öyle bir tane yiyor maşallah sizinkiler ne kadar yiyor kızlar en fazla 2,5-3 saat duruyor sonmra kurt gibi acıkıyor yoğurt versemmi vermesemmi acaba diye düşünüyorum

Ben de 10 Kasım da regl olmuştum,ama çok az.Sonra o bitti,bayramda bir daha,şimdi yine geliyor az az.Ben spiral taktırmıştım ya,ondan mı bilmiyorum,ama Dr a gitmek de hiç içimden gelmiyor.Spiralin hala orada olduğundan da emin değilim,çünkü takıldıktan 1 ay sonra muayeneye gitmem gerekiyordu ama gitmedim:-((

Ben çorbasını küçük komposto kaseleri olur ya,onlarda veriyorum,ama tam dolu değil,çoğu zaman onu bile bitiremiyor Sultan.Kavanoz mamalarını da verdiğimde çeyreğini ancak yiyor,önceden stokladıklarımdan bazen veriyorum da yer diye,ama yok yemiyor.

sprialde kanama yapabiliyomuş doğurmadan öncede hapla korunuyodum ben kanama yapmamıştı şimdi çok kötü oldu elif nasıl sprial acılı takılması yaaa:SS

Ya benim spiral olayı acayaip kötü oldu,kendi dr.uma gitmiştim,250 Tl dedi,annemlerde git Sağlık Ocakları bedava takıyor falan deyip beni gaza getirdiler.Hürriyette çok izbe bir yerde takıldı.Ve bende acayip ruhsal bunalım yarattı bu durum.Orada çok kastım kendimi ve çok zor takıldı,Dr. bile dedi,sana takana kadar kaç kişiye takardım diye.Ama bir arkadaşım aynı yerde 1 hafta sonra falan aynı dr. a taktırdı,onun çok kolay olmuş.Bu tamamen benimle ilgiliydi yani sanırım.Çok pişman oldum Dr.uma taktırmadığıma,şimdi de yine aynı dr.uma gitmeye çekiniyorum,orada taktırmadım diye.Ve de korkuyorum,yanlış takıldı ya da sorun falan oluşmuşsa diye.Ayyy çok uzun yazmışım..

Ben de hapla korunuyordum,keşke öyle devam etseydim,sanki şimdiye kadar kaç kere lazım oldu ki spiral))

okudum hızlıca aklımda kalanlar..
tüm dişi çıkanlara hayırlı olsun annelerinin gözüaydın..
yürüteç kullanmayan bi müge ve ben varım sanırım ama zararından değil bizimki..tam almaya gitmiştik erkendi basamıyordu döndük sonrada kaldı şimdide hep yerde takılıyoo,ööle çok mutlu o yüzden almadım..bugünde koltuğu tutarak dizlerinin üzerine kalkmaya başladı ama tam ayağa kalkamıyo daha..
spiral en iyisi bencede ama acısından bende korkuyorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…