2009 Nisan Anneleri buraya

günüm hiç aydın değil ama size günaydın kızlar..

Berbat bir gece geçirdim..yattığımda saat sabahın 7siydi..sebep kağanmıydı hayır..

Eşimle çokçok feci tartıştık..moralim sıfır..mecalim yok..sabah yedide barıştık sanıyo ama barışmadım..sadece daha fazla uzatmak istemedim..

canımbenim sen anlatırken bende üzüldüm ya..
ama oluyor böle şeyler..
o ana acayip morali bozuluyor insanın ama sonra düzeliyor.
sıkma canını dicem ama faydasız nasılsa sıkılmış canın.sen bebğinle ilgilen.çık dolaş hava al.

benim annemle babamda kavga ederken hiç ses yükselmez.
ama bizdede bazen acayip yükseliyor.ilk başlarda çok takardım aman kimse duymasın ayıp diye.çünkü babam annemden öle öğrendim.
ama artık takmıyorum kafaya.o ana bağırınca rahatlıyorsun.

ben demir damlası ihtiva eden bi multivitamn şurubu kullanıyorum ama şurup içrmek imkansız olduğundan kahvaltısına mamaya karıştırıyorum çok kabız yapıyor ama

ssengun+, afacanege2009, bursasu+, chveneburi+, croxilex, Esennn+, gulshenidil+, poseidon80+, s_ebru

ayşe sana zaten ulu orta neden kavga ettiniz diye soran komşular varsa boşver kafan dağılmasada olur..yok seni rahatlatan olgun insanlarsa git....sorun nedir nasıl çözülür en iyisini siz bilirsiniz ama çokta uzatma kendine yazık....herşey aklı selim bakıldığında daha güzel gözükür...
ben demir ilacı kullanmıyorum idile zaten doktorumuzda bize vermemişti...verseydide kullanmazdım denizcim çocukların içi dışı ilaç oldu ...

ayşe üzüldüm ya ağlama lütfen tamam mı hepimizde oluyor biliyorsun
ayrıca eşler tartışabilir kimseyi ilgilendirmez komşuların bunu duymamazlıktan gelmeleri lazım sana sorarlarsa çok büyük ayıp etmiş olurlar
kim göndemiyo seni bi yere eşinmi ?o na da çok sinir oldum zaten kırılma ama sana facebook bile açtırmamış kendinin olduğu halde aaaaaaaaaa çok kızdım

sen git kafanın dağılcağına inanıyorsan komşular bişey sorarsa yok öle bişey gece gece size gayıptan sesler duymuşsunuz de

çıkıp hava al..

hiç yaptınmı diye bi sorun..ya bunaldım yalnız kalıyım..yokk..beni hiç kendi halime bırakmaz..komşuya sırf muhatab olmayım eşimle diye diye gidecem..üstüme çok geliyo ya.kaldıramıyorum..2 defa bayılmışım..çok seviyo eminmi..bunlarıda canının acısından yaıpıyo biliyorum..takmış..küs durmıycam..ben küs durunca çıldırıyo yaa..bırak beni diyorum yok..bu sorun çözülmeden uyumak yok..bıktımm

içim çok karardı..daha öncede tartıştık ama bu kadar kırılmamıştım..bie ben haksızmışım ya napıyımm..ne yaptımm..neee..

gözlerim şişşş..yavrumu yürütece koydum tek başına geziyo..ilgilenecek kafada yok..

üstüne üstlükk eşim gecenin 3 nde avazının çıktığı kadar bağırdı..herşey senin yüzünden diye..tüm komşular duydu..rezillikde cabası..

neden öyle bişi dediki canım...

kızlar demİr İlacı kullanıyormusunuz?
bİz 9 damla kullanıyorduk.ama zeka gerİlİĞİ yaptıĞını duydum 2 gÜndÜr vermİyorum.bugÜn doktora soracaĞım:.

bİzİm zamanımızda yokmuŞ bÖle demİr İlacı..

biz kullamadık hiç.. doktor erteliyor hep ama ben pekmez veriyorum..

kız ayşe one öyle be eşinde tam sopalıklardan ha çok sınırlendım şimdi gıt sen komşuna canım

çıkıp hava al..

hiç yaptınmı diye bi sorun..ya bunaldım yalnız kalıyım..yokk..beni hiç kendi halime bırakmaz..komşuya sırf muhatab olmayım eşimle diye diye gidecem..üstüme çok geliyo ya.kaldıramıyorum..2 defa bayılmışım..çok seviyo eminmi..bunlarıda canının acısından yaıpıyo biliyorum..takmış..küs durmıycam..ben küs durunca çıldırıyo yaa..bırak beni diyorum yok..bu sorun çözülmeden uyumak yok..bıktımm

Allah sabır versin. İnşallah bir an önce eşinle sakin sakin oturup konuşarak problemlerinizi hallederbilirsiniz

iyi insan çok ii..eşinmi çok severim..ama beni bunaltırr..

istiyoki öyle tartışmaya başlayınca yanıma geliyo..barışmak için..bende konuşmuyorum..sarıl bana herşey bitsin diyo..ama kırdın beni işte hemen unutamıyorumm..unut biranda diyo..

geldi..çıkıyomm

üzerini değişiyor..gelir gelmez nolldu diyo..kapıyı gülerek açmamaı bekledi..

kızlar saolun..daha anlatmayı çok isterdim..ama kavgamız büyükk..allaha emenet olun..girerim bi ara..

iyi insan çok ii..eşinmi çok severim..ama beni bunaltırr..

istiyoki öyle tartışmaya başlayınca yanıma geliyo..barışmak için..bende konuşmuyorum..sarıl bana herşey bitsin diyo..ama kırdın beni işte hemen unutamıyorumm..unut biranda diyo..

geldi..çıkıyomm

Allah yardım etsin. sakin ol canım.. çok üzüldüm..

ıŞte Öle tartıŞtıktan sonra sarıl barıŞalım olmuyor be..
ınsanın bı sÜre yanlız kalıp dÜŞÜnmesı gerekıyor.

nıye baskı kuruyor Üzerınde sanırım aŞırı kıskanÇ?

bence tÖrpÜlemelı bıraz bu Özellıklerını
evlılık bÖle bıŞey sen tÖrpÜlersın sıvrı uÇlarını oda yapar.tek taraflı olursa sonu olmaz.

üzerini değişiyor..gelir gelmez nolldu diyo..kapıyı gülerek açmamaı bekledi..

kızlar saolun..daha anlatmayı çok isterdim..ama kavgamız büyükk..allaha emenet olun..girerim bi ara..

hay allah canım kendine dikkat et..

sakin olamya çalışın karşılıklı..

ya şu erkeklerle neden anlaşamayız

kır kalbini sorda hiçbişey yokmuş gibi uzatma benim eşimde öyle yapar yapar sonra barışır kendi kendine bide uzatıyosun diye kızar bana:eek:klava:

X