2009 Nisan Anneleri buraya

inşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
zaten problemlerimiz var benim için çok kötü olur

yoktur sultişcim..üzme kendini.hem secret yapıp durma bak düşündükçe olur sonra:))
korkma sen...

eşinlemi problemleriniz var?

kızlar hiç keçi sütü içiren yokmu yaa varsa lütfen yazsınmirmirmirmir
canım ben iki gündür veriyorum..benim kız süt içmek istemiyordu bu nedenle sütüm azaldı..ama şimdi süt için deliriyor resmen..bu nedenle keçi sütü vermeye de başladım anne sütünün yanında..ilk verdiğimde tadını garipsiyor..ama sonra içiyor..kabızlık ya da başka bi yan etkisini de görmedim şu an..henüz doktorumla konuşmadım..ama formül mama vermektense keçi sütü daha iyidir diye düşünüyorum..bu konuyu çok araştırdım çünkü...

oohh tertemızzzzzzz güle güle pislennn
bende yapıcam dahaa

bizdede aynıydı dün gece sanki atşe atmışsın cocugu öle cıglıkla uyanıo

yüregını ferah tutttt

hoşgeldinnnnnnnnnnnn
kızlar günaydın..... biz geldik..... annemle babamı yolladık hacca..... yalnız benim bebişin dün burnu akmaya başladı var mı böyle durumda olanlar ..... geçmiş çok kalabalık ev ödevim çoook
allah kavuştursun
egeninde akıoo
kız nasıl durucak 2 günnnn

aramıoomu seni

ege ortalıgı kaldırır herhalde yatarken yanında olmasam

ama annen bakıoo ya alışmıştır onaa
ama yınede bırakamam kız ben daha ufakkkk

anne kuzuusu bunlarr

inşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
off kıyamam allahım kereme uzun ömürr versınnn

kızlar hiç keçi sütü içiren yokmu yaa varsa lütfen yazsınmirmirmirmir
ben vermıom

canım cvp için teşekkür edrim yarım yağlımı veriyorsun bide sulandırıyormusun verirken cvplarsan sevinirim

canım cvp için teşekkür edrim yarım yağlımı veriyorsun bide sulandırıyormusun verirken cvplarsan sevinirim
pastorizelerden veriyorum..üzerinde yarım yağlı yazıyor..sulandırmadan direk veriyorum..4 ayın üzerindeki bebeklere inek sütü bile sulandırmadan verilebilir diye biliyorum çünkü...

ya arkadaşlar bu ticker nasıl yapılıo fenalık geldi bilgisayarı fırlatcam şimdii ne gıcık bi site bu yaa yardım edin kızlarrr nooluurrr

hazirlanan tickerin linkini tıkla açılan sayfadaki adres çubuğundaki yeri kopyala yapiştir.

inşallah yoktur canim. hapi ictigin için yoktur sen merklanma..

evet eşimle var ona göre yok ama küçük şeyler dağ gibi oldu patlamak üzereyim yakarışlarımıda duymuyor!kerem olmasaydı ne olurduneyse
melek yazın dikketimi çekti Allah kerem e uzun ömür versin demişsin amin de keremle ilgili bi problem yok ki şükür yanlış anladın heralde

kızıma önlük aldım çok süper bişi.... üzerinde " CANIM ANNEM SENı ÇOK SEVıYORUMMMM" YAZIYOR...
çok sevdim..
bide kızıma çorap ama ayakkabı gibi olanlardan aldın bi numara küçügünü giyiyor.
çok kullanışlı bişii.
çıkartamıyor.

canım yok yanlış anlamdım
hani sen inşallah amile degılımdır tarzında konuşmuşsun ya ona hitaben bende dedim alla kereme uzun ömür versin 2. cocuk olmasın tarzında

içini ferah tut eşinlede arandaki problem umarum en yakın zamanda çözülürr

kerem olmasaydı ne olurdu yazmışsın ya

bende bazen diyorum ege olmasaydı diyeeee

allah cocuklarımızı korsun

bende kemeraltından almıştım kafadan gecmeli
önünde ÖPME BENİİ YAZIOOO

güle güle kullanın

canım yazını okurken içim cız etti. şuan..
hissetiklerini hissettim gibi bişi anlatamadım ama ..
Allah yüreğine ferahlık rahatlık versin.. küçük şeyler uçsun gitsin.. insallah

hafta sonu meriç beni odadan dışarı birakmdı sürekli kucağıma gelmek istiyor, yürüteçe de çok fazla binmek istemedi, gece 1 de uyumuş,
babası 10,30 geldi isten hemen babasına verdim
ben sızıp kalmışım uyumuşum.
aynaya baktım inanamadım çok köütü görünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…