2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar merhaba ben bunu açalı çok uzun zaman oldu ama oğlum doğduunda<n b<eri hiç yazamadım 24 martta doğdu sabri eymenim mart annesi oldum sizlerle tekrr tanışıp yaşadıkklarımızı paylaşmak istiyorum hepinize merhaba

slm kızlar bişey soracam perşembe günü ertesi günü hapı içtim regl olmam gerkiyodu zaten neyse o gün içtikten sonra azcık geldi sonraki gün kesildi ve bidaha gelmedi ve hala regli olmadım
bişey olmasın Allah korusun çok tırsıyorum ya

yine ilk günaydın benden olsun.
gülfemim kaçta yatarsa yatsın 6 demeden kalkıyor.gerçi iyi oluyor ama şu uykusuzluk da olmasa.

sultan korkma bişey olduğunu sanmıyorum ama bi kaçgün sonra bi test alıp yapıver.için rahatlasın.

ademerke hoışgeldin yeniden.başlığı açtın ortalardan kayboldun.martta doğum yapan arkadaşlarımız var

Herkese merhaba
Yine çok uzun zamandır yazamıyordum.5 gündür de Doruk hasta.İshalle başladı.Sonra ateşi de yükseldi.Şİmdi antibiyotik kullanıyoruz.Bugün daha iyi gibi.En azından keyfi yerinde.İŞin ilginç tarafı hasta olduğundan beri mama içmek istemiyor.Beni de emmiyor.Hadi benim sütüm çok az tamam da mamayı niye istemiyor anlamadım.Bu arada bizim hala dişimiz yok.Çıkma belirtisi de yok:)Geç mi kaldı diye düşünüyordum ama benim de 1. yaşgünümde dişim yokmuş:)
Bazı bebeklerimiz domuz gribi aşısı olmuş.Doruk'un doktoru önermediğini söyledi.Biz vurdurmayacağız ona sanırım.Ben olacağım ama.
Geçmişi biraz okuyabildim.
Hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun.
Aysun taşınmış.Yeni evinde güle güle oturun canım.
Düşen bebeklerimizin iyi olmalarına çok sevindim.
Şirvan araban hayırlı olsun canım.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun:)
Benden bugünlük bu kadar.Bundan sonra arayı bu kadar açmam umarım.
canım hasta olunca öyle iştahsız oluyorlarr.. ballı irmikli yada muzlu olan kaşık mamalarını dene iştahsız bebekler onu iyi yiyebiliyorlarmmışş

günaydın ,günaydın deniz yarın doğum gününmüş di mi plan falan var mı şimdiden kutlu olsun yarına olurum olmam belli olmaz :)

kızlar günaydın..... biz geldik..... annemle babamı yolladık hacca..... yalnız benim bebişin dün burnu akmaya başladı var mı böyle durumda olanlar ..... geçmiş çok kalabalık ev ödevim çoook

gÜnaydın...

evet denızcım yarın doĞumgÜnÜm..
valla pusuda beklıyorum sÜprız falan sesımı Çıkarmıyorum:))

haftasonu bayram alıŞverıŞdeydık.bıde gÜzellık bakım..malum son gÜne kalınca kalabalık oluyor kuafÖrler.

kendıme ojeden baŞka bıŞey almadım.sadece ırfana aldık.
ırfanı annemlere bıraktık.2gÜn yanlızız yanı.

bu miray zaten çook güzel daha da güzel olmuş yaa..MAŞALLAH MAŞALLA :)
çOK teşekkür ederim Denizcim,ben de Ela'ya bayılıyorum,maşallah ona da!

slm kızlar bişey soracam perşembe günü ertesi günü hapı içtim regl olmam gerkiyodu zaten neyse o gün içtikten sonra azcık geldi sonraki gün kesildi ve bidaha gelmedi ve hala regli olmadım
bişey olmasın Allah korusun çok tırsıyorum ya
Sultan bence de birşey yoktur,olursa da annesi gibi güzel bir kız gelsin hihihhiii

eliffff

göçmenlik var mı sizde kızın çok güzel olmuş maviş maviş....... allahım esirgesin..
Canım gözleri dedemin gözlerine benzemiş,dedelerden kalan bir göçmenlik var evet,ama çok eskilerdeeeeeeeeeen

kızlar günaydın..... biz geldik..... annemle babamı yolladık hacca..... yalnız benim bebişin dün burnu akmaya başladı var mı böyle durumda olanlar ..... geçmiş çok kalabalık ev ödevim çoook
Bizim de burnumuz akıyordu,coldmix kullanıyoruz,akma geçti ama emerken hala burnu tıkalı.
Bu arada Allah kavuştursun,hacları kabul olsun annebabanın.

inşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
zaten problemlerimiz var benim için çok kötü olur

inşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
canım bencede değilsindir,
gÜnaydın...

evet denİzcİm yarın doĞumgÜnÜm..
valla pusuda beklİyorum sÜprİz falan sesİmİ Çıkarmıyorum:))
şimdiden kutlayalım doğum günün lutlu olsun canım

Allah kavuştursun canım isteyen herkese nasip etsin inşalllah başta bizlereee

merhabalar herkese çarçabuk geçen bir hafta olsun lütfen:))......geçmişe fazla bakınamadım umarım herkes iyidir....sultan bişey olacağını zannetmiyorum canım sen gönlünü ferah tut.....sevgi Allah kavuştursun canım sağ salim kavuşmak nasip etsin şimdiden.....deniz senide irfanına kavuştursun canım:))....şimdilik benden bu kadar arada uğrarım yine

sevrey annen babanı hacca yollamışsınız ne denir bilmiyorum Allah kabul etsin inşallah Allah kavuştursun

çOK teşekkür ederim Denizcim,ben de Ela'ya bayılıyorum,maşallah ona da!

Sultan bence de birşey yoktur,olursa da annesi gibi güzel bir kız gelsin hihihhiii

Canım gözleri dedemin gözlerine benzemiş,dedelerden kalan bir göçmenlik var evet,ama çok eskilerdeeeeeeeeeen

Bizim de burnumuz akıyordu,coldmix kullanıyoruz,akma geçti ama emerken hala burnu tıkalı.
Bu arada Allah kavuştursun,hacları kabul olsun annebabanın.
çok tşk.elifCim Miray ne kadar tatlı oy oy damat adayları sıradadır şimdiden:-))
çok.tşk. cnm sultanCım inş.birşey yoktur ne zaman yaptırıcan test, ne problemin vardı ki atlamışım orayı....

korkma eğer şüpheleneceğin bi durum varsa kan dan gebelik testi yaptır.probleme gelince bu ara benim evliliğmde de hergün kavga gürültü varr pek mutlu o:çok üzgünüm:lduğum söylenemezz

mrb kızlar.uzun bir aradan sonra bodoslama daldım.ser vey allah kavuştursun.gündemden çok uzak kaldık artık idare edicez

X