maşallah Miray'a
günaydın kıslar... ay en çok mutlu oldum.... pın pın gece 2 defa uyandı 2.uyanışında dayanamayıp yatağına bıraktım uyumuş kalmışız (Allah'tan ev sıcak) ve hala uyuyo... yani uyudum.... asıl mutluluğum ise; YOĞURT YAPTIM :) ve çok güsel olmuş MAŞALLAH MAŞALLAH... pastörize sütten pastörize yoğurtla yaptım.... hani bu meyve pürelerinin kavanozları var ya onlarda.... biri duru olmuş ama saten onun yoğurdunu az koymuştum diğeri tam kıvamdda... inşallah bundan sonrak,ler de tutar....
mutluluğumu paylaşayım dedim de... hepinizi öptük ve pınar hala uyuyo Ayyy bu nasıl bi lütuf bana.....
Herkese merhaba
Yine çok uzun zamandır yazamıyordum.5 gündür de Doruk hasta.İshalle başladı.Sonra ateşi de yükseldi.Şİmdi antibiyotik kullanıyoruz.Bugün daha iyi gibi.En azından keyfi yerinde.İŞin ilginç tarafı hasta olduğundan beri mama içmek istemiyor.Beni de emmiyor.Hadi benim sütüm çok az tamam da mamayı niye istemiyor anlamadım.Bu arada bizim hala dişimiz yok.Çıkma belirtisi de yok:)Geç mi kaldı diye düşünüyordum ama benim de 1. yaşgünümde dişim yokmuş:)
Bazı bebeklerimiz domuz gribi aşısı olmuş.Doruk'un doktoru önermediğini söyledi.Biz vurdurmayacağız ona sanırım.Ben olacağım ama.
Geçmişi biraz okuyabildim.
Hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun.
Aysun taşınmış.Yeni evinde güle güle oturun canım.
Düşen bebeklerimizin iyi olmalarına çok sevindim.
Şirvan araban hayırlı olsun canım.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun:)
Benden bugünlük bu kadar.Bundan sonra arayı bu kadar açmam umarım.
maşallah mıraya
şirvan arbanı gule gule kullan
aysun evın hayırlı olsun canım
hasta bebeklere geçmiş olsun
ben bayram temızlığıne kalktım sabahtan berı pencerelerı sıldım perdeler yıkandı utulendı asılsı santeller derken bu saat anca oturdumtabı selende sağolsun uyudu az bı işi m kaldı yarın silip süpürüm yerleştirdimmi rahat ım
sengun ohh kurtuldun sen bende yarı yastık yorgan yıkıcm rtesi gün perde amasadece oturma odasınnn
tugbaa nerlerdesn canm hiç gözkmüyosn paşan nasıll bakıyımmm
hoşgeldin canım ve geçmiş olsun.hasta olduğundan iştahı azalmıştır.bizde de öyle olmuyor mu annesi.
aldıklarınızı güle güle kullanınnn
oh iyi yapmışsın gezmeklee
yerim ben bu cimcimeyi.............
maşallahhhhhhhhhhhhh tütütüütütütü
geçmişolsn canmmm
ohhohh hayırlı olsn darısı bizee
oyyy yerimm ben seniiiii yaa çookk şekerrr maşallhhhh
elifçim maşallah çok güzel olmuş yaa
maşallah mıraya
şirvan arbanı gule gule kullan
aysun evın hayırlı olsun canım
hasta bebeklere geçmiş olsun
ben bayram temızlığıne kalktım sabahtan berı pencerelerı sıldım perdeler yıkandı utulendı asılsı santeller derken bu saat anca oturdumtabı selende sağolsun uyudu az bı işi m kaldı yarın silip süpürüm yerleştirdimmi rahat ım
Canım benim çok tatlı olmuş maşallah.
maşallah ya çok tatlı olmuş
maşallah Miray'a
elifffff maşallah mirayımızaaaaa.... kıs hemen buna felak nas falan oku.. nazar değecek... ALLAR PEK YAKIŞMIŞ:):)
merhabalar kızlar.....
miraya maşallah Allah gelin kınasınıda göstersin inş.
maşallah miraya kocaman olmus
allah nazarlardan saklasın
MAŞALLAH canım çok tatlı Allah nazarlardan saklasın
bu arada MİRAYA maşallah.çok tatlı olmuş annesi.gördükçe bende mi yapsam diyorum ama gözüm kesmiyo çok üşeniyorum.ama değmiş valla.