2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah mıraya
şirvan arbanı gule gule kullan
aysun evın hayırlı olsun canım
hasta bebeklere geçmiş olsun
ben bayram temızlığıne kalktım sabahtan berı pencerelerı sıldım perdeler yıkandı utulendı asılsı santeller derken bu saat anca oturdumtabı selende sağolsun uyudu az bı işi m kaldı yarın silip süpürüm yerleştirdimmi rahat ım

elifffff maşallah mirayımızaaaaa.... kıs hemen buna felak nas falan oku.. nazar değecek... ALLAR PEK YAKIŞMIŞ:):)

sengun ohh kurtuldun sen bende yarı yastık yorgan yıkıcm rtesi gün perde amasadece oturma odasınnn
tugbaa nerlerdesn canm hiç gözkmüyosn paşan nasıll bakıyımmm

oh maşallah.inşallah artık hep böyle olur sen de rahat edersin.darısı başımıza.

hoşgeldin canım ve geçmiş olsun.hasta olduğundan iştahı azalmıştır.bizde de öyle olmuyor mu annesi.

maşallah ya ne hamaratsın sen.biz bayramda bileciğe kaynıma gidiyoruz.yarın bebişleri olacak.hem bebek görmesi hem bayramlaşma.o yüzden öyle kabataslak bi temizlik yapcam:annem gelince dökeriz her yeri artık.

bu arada MıRAYA maşallah.çok tatlı olmuş annesi.gördükçe bende mi yapsam diyorum ama gözüm kesmiyo çok üşeniyorum.ama değmiş valla.

kimsecikler yok.dün gece gülfem çok ağladı.sanki canı acıyomuş gibi.uyutuyorum yatağına koyunca çığlık çığlık ağlıyo.inşallah dişleridir sıkıntısı.
gün forum istanbula uğradk o kadar kalabalıktı ki gezemeden çıktık.evde de çok canım sıkılıyo.bugün eşim de yok.tam depresyon modundayım ha.
neysem bi tarlama bakem.

Günaydın.

sengun ohh kurtuldun sen bende yarı yastık yorgan yıkıcm rtesi gün perde amasadece oturma odasınnn
tugbaa nerlerdesn canm hiç gözkmüyosn paşan nasıll bakıyımmm

Nagihancım aklım burda da gözükemiyorum bir türlü.Okul, ev, Doruk derken bir de Doruk hastalanınca iye dağıldım.Neyse ki bugün biraz daha iyi ama ishal devam ediyor ona canım sıkılıyor.

hoşgeldin canım ve geçmiş olsun.hasta olduğundan iştahı azalmıştır.bizde de öyle olmuyor mu annesi.

Teşekkür ederiz tatlım.Ben de iştahsızherhalde ondan diye düşünmüştüm ama mama dışında ne versem yiyor.Beyefendi mamadan sıkıldı galiba.

herkese günaydın... inş. iyisinizdir dünden beri... pın pın gece her saat başı uyandı... hem çığlık çığlığa.... tam düzene girdi diye seviniym bi daa... canım kızım benim inş. diş yüzündendir...

megülcüm valla zor oluyo tatil günü neyse de okul zamanı uykusuz ve yorgun okul çekilmiyo... bi de tam gün... ayyy Gülfem de mi bize katıldı.... inşallah bi uyku düzeni varsa bozulmasın yaa çok zor oluyo...
anbercim ben kaçırdım galiba geçmiş olsun... inş şimdi iyidir... evet okul ev ve bebek zor oluyo.....

aldıklarınızı güle güle kullanınnn
oh iyi yapmışsın gezmeklee

yerim ben bu cimcimeyi.............
maşallahhhhhhhhhhhhh tütütüütütütü

geçmişolsn canmmm

ohhohh hayırlı olsn darısı bizee

oyyy yerimm ben seniiiii yaa çookk şekerrr maşallhhhh

elifçim maşallah çok güzel olmuş yaa

Canım benim çok tatlı olmuş maşallah.

maşallah ya çok tatlı olmuş

maşallah Miray'a

elifffff maşallah mirayımızaaaaa.... kıs hemen buna felak nas falan oku.. nazar değecek... ALLAR PEK YAKIŞMIŞ:):)

merhabalar kızlar.....
miraya maşallah Allah gelin kınasınıda göstersin inş.

maşallah miraya kocaman olmus
allah nazarlardan saklasın

MAŞALLAH canım çok tatlı Allah nazarlardan saklasın

bu arada MİRAYA maşallah.çok tatlı olmuş annesi.gördükçe bende mi yapsam diyorum ama gözüm kesmiyo çok üşeniyorum.ama değmiş valla.

çOK TEŞEkKÜR eDERİZ aRKADAŞLAr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…