pastorizelerden veriyorum..üzerinde yarım yağlı yazıyor..sulandırmadan direk veriyorum..4 ayın üzerindeki bebeklere inek sütü bile sulandırmadan verilebilir diye biliyorum çünkü...
tuğçe08 canım ben süt kullanmıyorum ama başladığımda keçi sütüyle başlıcam inşallah.
keçi sütünün inek sütünden hiçbir üstünlüğü yok kızlar...bu keçi sütü furyası nerden çıktı hiç anlayamıyorum......misss gibi inek sütü dururken:)) hem hamileyken deli gibi içtiğiniz folik asit haplarını düşünün....keçi sütü folik asit bakımından çok fakir...sırf bunun için bile inek sütü derim...
biz aşı olduk 10.30 da.. ateş yapmaz inşallah şimdilik bişii yok :)
kızlar hiç keçi sütü içiren yokmu yaa varsa lütfen yazsınmirmirmirmir
merhaba ade marke her sitetey girdiğimde nerde bu kız acaba diyordum hoşgeldinarkadaşlar merhaba ben bunu açalı çok uzun zaman oldu ama oğlum doğduunda<n b<eri hiç yazamadım 24 martta doğdu sabri eymenim mart annesi oldum sizlerle tekrr tanışıp yaşadıkklarımızı paylaşmak istiyorum hepinize merhaba
maşşşaaallllah miraya allah gerçek kına gecesinide göstersin inşallah
canım yanlış hatırlamıyorsam sen emziriyordun bencede emzir şimdi başlama ben emziremediğim için içirmek istiyorum anne sütüne besin ve lezzet olarak en yakın süt keçi sütüymüş o yüzden bende yarımyağlı aldım başlayacağız inşallah zaten elif 1hafta snra MAŞALLAH9.ayına girecek artık sakıncası olmaz inşallaha.s.
bizimde burnumuz akıyor tıkandıı deniz suyu sıkıyorum yatmadan. ama temelli geçmiyorrkızlar günaydın..... biz geldik..... annemle babamı yolladık hacca..... yalnız benim bebişin dün burnu akmaya başladı var mı böyle durumda olanlar ..... geçmiş çok kalabalık ev ödevim çoook
ek gıda yiyen kuzuların annişleri bebişler neler yiyiyor......
sen facede varmısın ismin ne canım bende yoksun sanırımsultancım uzulme sakın canım herkeste var ufak tefek sorunlar geçer inşallah
ben annemdeyım kızlar gırmeyebılırım sık sık face açık ama başındada pek durduğum söylenemez :)
hasta bebeklere acil şifalar
ek gıda yiyen kuzuların annişleri bebişler neler yiyiyor......