canım hasta olunca öyle iştahsız oluyorlarr.. ballı irmikli yada muzlu olan kaşık mamalarını dene iştahsız bebekler onu iyi yiyebiliyorlarmmışşHerkese merhaba
Yine çok uzun zamandır yazamıyordum.5 gündür de Doruk hasta.İshalle başladı.Sonra ateşi de yükseldi.Şİmdi antibiyotik kullanıyoruz.Bugün daha iyi gibi.En azından keyfi yerinde.İŞin ilginç tarafı hasta olduğundan beri mama içmek istemiyor.Beni de emmiyor.Hadi benim sütüm çok az tamam da mamayı niye istemiyor anlamadım.Bu arada bizim hala dişimiz yok.Çıkma belirtisi de yok:)Geç mi kaldı diye düşünüyordum ama benim de 1. yaşgünümde dişim yokmuş:)
Bazı bebeklerimiz domuz gribi aşısı olmuş.Doruk'un doktoru önermediğini söyledi.Biz vurdurmayacağız ona sanırım.Ben olacağım ama.
Geçmişi biraz okuyabildim.
Hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun.
Aysun taşınmış.Yeni evinde güle güle oturun canım.
Düşen bebeklerimizin iyi olmalarına çok sevindim.
Şirvan araban hayırlı olsun canım.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun:)
Benden bugünlük bu kadar.Bundan sonra arayı bu kadar açmam umarım.
çOK teşekkür ederim Denizcim,ben de Ela'ya bayılıyorum,maşallah ona da!bu miray zaten çook güzel daha da güzel olmuş yaa..MAŞALLAH MAŞALLA :)
Sultan bence de birşey yoktur,olursa da annesi gibi güzel bir kız gelsin hihihhiiislm kızlar bişey soracam perşembe günü ertesi günü hapı içtim regl olmam gerkiyodu zaten neyse o gün içtikten sonra azcık geldi sonraki gün kesildi ve bidaha gelmedi ve hala regli olmadım
bişey olmasın Allah korusun çok tırsıyorum ya
Canım gözleri dedemin gözlerine benzemiş,dedelerden kalan bir göçmenlik var evet,ama çok eskilerdeeeeeeeeeeneliffff
göçmenlik var mı sizde kızın çok güzel olmuş maviş maviş....... allahım esirgesin..
Bizim de burnumuz akıyordu,coldmix kullanıyoruz,akma geçti ama emerken hala burnu tıkalı.kızlar günaydın..... biz geldik..... annemle babamı yolladık hacca..... yalnız benim bebişin dün burnu akmaya başladı var mı böyle durumda olanlar ..... geçmiş çok kalabalık ev ödevim çoook
canım bencede değilsindir,inşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
zaten problemlerimiz var benim için çok kötü olur
şimdiden kutlayalım doğum günün lutlu olsun canımgÜnaydın...
evet denİzcİm yarın doĞumgÜnÜm..
valla pusuda beklİyorum sÜprİz falan sesİmİ Çıkarmıyorum:))
kızlar günaydın..... biz geldik..... annemle babamı yolladık hacca..... yalnız benim bebişin dün burnu akmaya başladı var mı böyle durumda olanlar ..... geçmiş çok kalabalık ev ödevim çoook
kızlar günaydın..... biz geldik..... annemle babamı yolladık hacca..... yalnız benim bebişin dün burnu akmaya başladı var mı böyle durumda olanlar ..... geçmiş çok kalabalık ev ödevim çoook
sevrey annen babanı hacca yollamışsınız ne denir bilmiyorum Allah kabul etsin inşallah Allah kavuştursun
çok tşk.elifCim Miray ne kadar tatlı oy oy damat adayları sıradadır şimdidençOK teşekkür ederim Denizcim,ben de Ela'ya bayılıyorum,maşallah ona da!
Sultan bence de birşey yoktur,olursa da annesi gibi güzel bir kız gelsin hihihhiii
Canım gözleri dedemin gözlerine benzemiş,dedelerden kalan bir göçmenlik var evet,ama çok eskilerdeeeeeeeeeen
Bizim de burnumuz akıyordu,coldmix kullanıyoruz,akma geçti ama emerken hala burnu tıkalı.
Bu arada Allah kavuştursun,hacları kabul olsun annebabanın.
çok.tşk. cnm sultanCım inş.birşey yoktur ne zaman yaptırıcan test, ne problemin vardı ki atlamışım orayı....inşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama
inşallah bişey yoktur çok korkuyorum buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama