evet eşimle var ona göre yok ama küçük şeyler dağ gibi oldu patlamak üzereyim yakarışlarımıda duymuyor!kerem olmasaydı ne olurduneyse
melek yazın dikketimi çekti Allah kerem e uzun ömür versin demişsin amin de keremle ilgili bi problem yok ki şükür yanlış anladın heralde
tmm cnmmelek sen bende varsın canım galıba seher özbudak şengün benım
off pazartesileri sevmiyorum ya...
kolay gelsin :lepislm kıslarrrr...
3 gündür giremiomm..salak bilgisayar bozulduuu..açılmadı bileeee..format atııldı ama oğlumun tüm resimleride gitti yaaaa...(
bende harıl harıl temizlikyapıommmm..halıları yıkatmaya verdim..tüller yıkancak..yatak çarşaflarını filan yıkandıı..ütü yapıommm..yerleri fırçalıomm..offf offf anlıycanız iş çokkkkk...
canım çok geçmiş olsun..bebişinin resimlerinin gitmesine çok üzüldüm..umarım aralarında kopyaladıkların vardır..bizim laptop da arıza yaptı..ki fiziksel hasara kadar darddisk de sorun vardı..bebişimin resimlerininde kopyaları yoktu..veri kurtarma merkezine gönderdik harddiski..ki o zaman bile resimlerin kurtarılmama ihtimali vardı..çok üzülmüştüm o zaman...geçmiş olsun tekrar...slm kıslarrrr...
3 gündür giremiomm..salak bilgisayar bozulduuu..açılmadı bileeee..format atııldı ama oğlumun tüm resimleride gitti yaaaa...(
bende harıl harıl temizlikyapıommmm..halıları yıkatmaya verdim..tüller yıkancak..yatak çarşaflarını filan yıkandıı..ütü yapıommm..yerleri fırçalıomm..offf offf anlıycanız iş çokkkkk...
şimdi sen çık 10 dakka sonra gir tamam ?
Kızlar bu da Kayra'nın diş buğdayı :)
afiyet olsn canımmm çookk şekerr görünüyooo kaydirigubbakcemile3
vallllaaa aklına ne geliyosaaa zeynebin yemedigi kalmadıııı ona özel yapmıyorumm bzim yaptıgımzdan yiyoooek gıda yiyen kuzuların annişleri bebişler neler yiyiyor......
kolay gelsin canımmmmmslm kıslarrrr...
bekarlık sultanklık kelimesi dogruymuşşşşşşşşş
valllaaa yaaaaaaaaaaaa
]