2009 Nisan Anneleri buraya

sultancım uzulme sakın canım herkeste var ufak tefek sorunlar geçer inşallah
ben annemdeyım kızlar gırmeyebılırım sık sık face açık ama başındada pek durduğum söylenemez :)
hasta bebeklere acil şifalar

valla benım ıÇınde zor olcak 2gÜn ayrı kalmak.ama yapcak bıŞey yok annemımde kendı evınde ıŞlerı var bayram ıÇın gel gıt gel gıt yoruluyorum yollarda.
ee ben 4 aylıkken ananesıne,ne telım ettım bebıŞı sızın gıbı evde sÜreklı bırlıkte olsaydım dahada zor olurdu.ne yapalım hayat bırılerının ÇalıŞıp para kazanması lazım:))

sultancım ÜzÜlme herkesın problemlerı var.
kımse gÜllÜk gÜlıstanlık dıyemez evlılıĞı.ınŞallah ÇÖzersın kı bence sız ÇÖzersınız.
ÇÖzÜlemıyecek durumlarda zaten ınceldıĞı yerden kopar.hayat kısa..

pastorizelerden veriyorum..üzerinde yarım yağlı yazıyor..sulandırmadan direk veriyorum..4 ayın üzerindeki bebeklere inek sütü bile sulandırmadan verilebilir diye biliyorum çünkü...

tamam canım.teşekkür ettim bende vereceğim inşallaha.s.:nazar::nazar:

SULTANcım canını sıkma umarım hamile değilsindir benim günümde geçti,ama olcak bugünlerde hissediyorum,eşinle probleminize karışamam beni aşar ama yine de canını sıkma diyeceğim hayat çok kısa üzülmeyelim mutlu olmaya çalışalım bazen benim eşim deli ediyor beni bende onu 2 kat fazla deli ediyorum intikamım acı oluyor:))

sultan inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer.evlilik çok zor hele ilk yıllarda çok çok zor.zamanla insan alışıyor.siz daha çok yenisiniz.sonraları üzüldüğün çoğu şeye tebessüm ediyosun.

tuğçe08 canım ben süt kullanmıyorum ama başladığımda keçi sütüyle başlıcam inşallah.

keçi sütünün inek sütünden hiçbir üstünlüğü yok kızlar...bu keçi sütü furyası nerden çıktı hiç anlayamıyorum......misss gibi inek sütü dururken:)) hem hamileyken deli gibi içtiğiniz folik asit haplarını düşünün....keçi sütü folik asit bakımından çok fakir...sırf bunun için bile inek sütü derim...

tuğçe08 canım ben süt kullanmıyorum ama başladığımda keçi sütüyle başlıcam inşallah.

canım yanlış hatırlamıyorsam sen emziriyordun bencede emzir şimdi başlama ben emziremediğim için içirmek istiyorum anne sütüne besin ve lezzet olarak en yakın süt keçi sütüymüş o yüzden bende yarımyağlı aldım başlayacağız inşallah zaten elif 1hafta snra MAŞALLAH:nazar: 9.ayına girecek artık sakıncası olmaz inşallaha.s.:nazar::nazar:

keçi sütünün inek sütünden hiçbir üstünlüğü yok kızlar...bu keçi sütü furyası nerden çıktı hiç anlayamıyorum......misss gibi inek sütü dururken:)) hem hamileyken deli gibi içtiğiniz folik asit haplarını düşünün....keçi sütü folik asit bakımından çok fakir...sırf bunun için bile inek sütü derim...

evet gülşen folik asit bakımından keçi sütü fakir ama bende keçi sütüyle yapıyorum kahvalyısını ve muhallebilerini...

biz aşı olduk 10.30 da.. ateş yapmaz inşallah şimdilik bişii yok :)

valla canım bizde yaptırdık 3 gün önce geceleri çok ağlıyor aşıdan mı bilmiyorum inşallah bir yan etkisi olmaz...

kızlar hiç keçi sütü içiren yokmu yaa varsa lütfen yazsınmirmirmirmir

ben kullanıyorum ama direk değil yediği şeyleri keçi sütüyle yapıyorum...

arkadaşlar merhaba ben bunu açalı çok uzun zaman oldu ama oğlum doğduunda<n b<eri hiç yazamadım 24 martta doğdu sabri eymenim mart annesi oldum sizlerle tekrr tanışıp yaşadıkklarımızı paylaşmak istiyorum hepinize merhaba
merhaba ade marke her sitetey girdiğimde nerde bu kız acaba diyordum hoşgeldin

maşşşaaallllah miraya allah gerçek kına gecesinide göstersin inşallah

ohh afiyet olsun.

canım yanlış hatırlamıyorsam sen emziriyordun bencede emzir şimdi başlama ben emziremediğim için içirmek istiyorum anne sütüne besin ve lezzet olarak en yakın süt keçi sütüymüş o yüzden bende yarımyağlı aldım başlayacağız inşallah zaten elif 1hafta snra MAŞALLAH:nazar: 9.ayına girecek artık sakıncası olmaz inşallaha.s.:nazar::nazar:

emziriyorum ama sütüm iyce azaldı.ek besine geçeli eskisi kadar emmiyo gülfem.ben de 8. ayın bitmesini bekliyorum işte.

bugün kzımla gezmeye çıktık.yol boyunca bağırdı.bi arkadaş sesini tanımaya çalışıyo dedi.ama benim eve girene kadar sinirlerim hop oturdu hop kalktı.

kızlar günaydın..... biz geldik..... annemle babamı yolladık hacca..... yalnız benim bebişin dün burnu akmaya başladı var mı böyle durumda olanlar ..... geçmiş çok kalabalık ev ödevim çoook
bizimde burnumuz akıyor tıkandıı deniz suyu sıkıyorum yatmadan. ama temelli geçmiyorr

sultancım uzulme sakın canım herkeste var ufak tefek sorunlar geçer inşallah
ben annemdeyım kızlar gırmeyebılırım sık sık face açık ama başındada pek durduğum söylenemez :)
hasta bebeklere acil şifalar
sen facede varmısın ismin ne canım bende yoksun sanırım

ek gıda yiyen kuzuların annişleri bebişler neler yiyiyor......

valla ege hersey yiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

yakında benıde yıyecekkk

:=delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yemedigi sey yok yaniii

ama
genel olarak
saah kahvaltı
öglen meyve akşam üzeriye dogru yogurt

akşam corba

tabi aralardada emiooo

bazen bu saydıklarımın hepsinede yapmıyorum gün içindee

KIZLAR BU ARADA BENDE SPREL VR AMA BENIMDE GÜNÜM GÜN GECTİ..........

VE OGLUM DEDE VE BABA DİYORDUUU
ŞİMDİ ARTIK ENNE DİYORR

O ANNE DEDİKCE YIYESIM GELIYOR TABİ ANNE DİYİŞİ enne olarak cıkıyorr

bide gel babası gel geli ögrendiii

bide gözlerini böle kısıooo gülüooo çikin oluyooo yani.... yer onu annesiii
sıpa şimdi uyudu

X