günaydın canım ben 5+3 üm ama hala bulantım yok olucağınıda pek sanmıyorum annemdede olmamış kardesimdede olmadı benimde iştahım gayet yerinde inş iyi geçiririz sen ne kadarlıksın nasıl gidiyo bisey daha sorcam göğüslerde kararma varmı bende oda pek yok ama biraz koyuldu gibi
günaydın sanırım çok yakın bizim tarihler.benim sat 17 temmuz senin??
ben de bulantı yaşamıyorum kararma da yok henüz ama 2 haftadır ağrısından durulmuyor bir de çok büyüdüler
benim sat 11 temmuz doktor vaginal ultrasonla baktı ve gittiğim gün benim adetim 11 gün geçmişti ama doktor kese 6 günlük görünüyo biraz küçük geç döllenme olabilir dedi canım sıkıldı bide rahimde hafif kanama var 12 haftaya kadar iğne olcan dedi düşük tehlikesi dikkat et dedi önce canım sıkıldı ama ama hayırlısı olsun artık ben kendimi iyi hi ssediyorum persembe tekrar gidicem belirtilere gelince aynı adet belirtileri oldu ilk günler karnım ağrıyodu şimdi ara ara oluyo başım dün çok ağrıdı iştahiım süper çok acıkıyorum göğüslerim kolumu kaldırsam acıyo yüzüstü hiç yatamıyorum zaten sen nasılsın güzelim
umarım bebiş ve sen sağlıklısınızdır.benim iştah açık işte göğüsler bomba
sürekli uykum geliyor ve halsizlik var.ruhen çok iyi ama bedenen bitik hissediyorum daha şimdiden böyle olacaksak yandık
evet uykuyu sölemeyi unuttum akşam 7 de gözümü açamıyordum şimdi tatildeyim ama okul açılınca naparım bilmiyorum resmen kendimden geçiyorum geçen misafirliğe gittik eşime uykum geldi kalkalım dedim çocuk gibi duramadım bu uyku ne zaman bitcekki 3 ayda biter inşallah öyle duymuştum sen c vitamini kullanıyomusun bana verdi doktor ama gereklimi bilmiyorum kiloda aldırıyo onlar
yalnızca 3 aydır folik plus kullanıyorum.c vitamini yok ama bu haftasonu dr.randevumuz var sanırım herşey netleşecek.bir de ani hareketlerde, oturup kalkınca falan kısa süreli bir kasılma oluyor rahimde adet sancısı gibi bu sende de var mı
vet var güzelim genellikle sağda oluyordu son günlerde ortaladı dr.a sordum normal dedi merak etme fazlada kafaya takmayalım herseyi rahat ol hayırlısıyla 40 hafta geciririz insallah
adetim o zaman 12 gün geçti evde yaptım testi silikti kan testi 48 çıktı ve 13.gün adet oldum bebek rahim duvarına yapışıp tutunamayıp düşüyomuş ama çok küçük olduğu için