2009 Nisan Anneleri buraya

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz a.s.

huysuz hamişler midemiz neden bulanmıyor diye üzülmeyin. klava: çoook iğrenç bişiy.sürekli midenizde taş gibi dışarı fırlama isteğinde bişiyler hayal edin.işte durumumuz bu.ha bi de iştahsızlık da var.
benim bir arkadaşım maşallah bir kere bulanmadan iki tane çocuk doğurdu.onun annesi de öyleymiş.yani illa midenizin bulanması gerekmiyor.çeken bilir keşke bizim de bulanmasa...uykuya ,halsizliğe katlanıyor insan da bu mide bulantısı dayanılır gibi değil.sizler şanslısınız tadını çıkarın hamişliğinizin...Şeniz
bu arada bulanmıyorum diye şikayet eden arkadaşlar gebelik haftalarınıza baktım da daha çok erken hala bulanma ihtimaliniz var bilesiniz...:CüvCüv:
hepinizi çooook öpüyorum nisan hamişleri inşallah hepimiz sağlıklı bir biçimde yavrularımızı kucağımıza alırız.

canım seni bende merak ediyorum ne zaman gideceksin,gitsene artık nasıl sabrediyorsun inşallah güzel sonuçlarla döner hepimizi sevindirirsin,Allah a emanet olalım.

Canım sorma endişemi anlatmaya kelimeler yetmez.. Neyseki çok kalmadı, cumaya kısmet olursa bitecek bu sıkıntı. Erken öğrenince hamileliği sürede uzadı malesef..

kızlar merhaba nasıl gidiyor ya ben suan 9.haftamadayım
ama benim kabızlık gitii iki gündür bide göğüslerim çok ağrımıyor iki gündür midem bulanıyor kasıklarımağrıyor korkuyorum bu göğüs ağrısı bve kabıuzlık neden gitti bişeymi oldu acaba

canım iyi düşün inşallah olmaz kötü şeyler Allah korusun bebeklerimizi,göğüs ağrısı bende de çok vardı başta sonra biraz azaldı sanırım 11.haftaya doğru iyice geçiyormuş benim şimdi sabah kalktığımda çok ağrı oluyor gün içinde daha az oluyor,yediğine içtiğine görede de değişir kabızlık problemi hapimizin bünyesi faklı,hamilelik ilerledikçe muhakkak belirtiler daha da değişecektir o yüzden içini rahat tut rahat değilse yinede git kanda hcg seviyene baktır veya idrar testi yap evde,daha çok rahatlarsın.

ne güzel demişsin canım
bende birkaç güne kadar midem bulanmıyor diye pek bir mutluydum ama şimdi gelinde ir görün halimi-tatlicadiarzu-
içim dışım çubuk kraker oldu,ama ne fayda içimde o bile durmuyor,dua edin ki ilerleyen haftalarda başlamasın bulantılarınız:CüvCüv:

canım hayırlı olsun benimde 27nisan gini doğumum inanamıyorum hala.karnım ağrıyo gibi sızı var sendede varmı yarın ilkdefa doktora gitcem bakalım neler dicek görüşüz.

ben bu sabah duydum kalp atışlarını 130 atıyormuş. 9 mm. şaka gibi ya insanın inanası gelmiyor. midem berbat bu arada sea band bilekliği takıyorum dünden beri tavsiye edrim azda olsa iyi geldi bugünde metpamide başladım dr bebeğe zararlı değil içebilirsin dedi.

merhaba kızlar;

Ben de kısmetse Nisan annesi olacağım. 19 Nisan doğum tarihimiz. Ben aşılama ile hamile kaldım. Aşılamanı olduğu günden beri de Crinone jel kullanıyorum. Bu hafta ilk doktor kontrolüm olacak. Jelden midir bilmiyorum karnım inanılmaz şiş. Çok rahatsız ediyor beni bir de bugün itibariyle mide bulantılarım başladı. Acayip dönüyor midem. Çıkartmıyorum ama çok bulanıyorbenneyaptımki

CANIM BENDE KLOMEN VE PREGNİLLE HAMİLE KALDIM ..ben progestan tb kullanıyorum ..biraz sersemlik ve mide şişkinliği yapıo .sen jeli gecelerimi kullanıyosun sadece ..şişkinlik yapar bence progesteron hormonu mide kaslarını gevşetio çünkü ..bide folic plus içince baya rahatsız oluyo insan .. ama ne yapalım bebişlerimiz tek sağlıklı olsun die herşeye katlanıcaz böyle..

Ben yalnızca sabahları kullanıyorum cnm. Günde bir kere. Bakalım doktora gidince belki bıraktırır ya da<devam ederim ama karnım çok şiş görsen. 5 aylık gibiyim yaa, çok rahatsız ediyor beni.

dr bana 3 ay kullanıcaksın dedi ..bendede şişkşnlik oluyo ..hatta kotlarım sıkıyo şimdiden hamilelik kıyafetimi giycem dedim hatta ..kaydirigubbakcemile3
3 aylık 4 aylık olanlar nie karnımız yok diye başka topikte yazmışlar hatta çok şaşırdım eee ben nie böleyim ..büzgülü kıyafetler aldım onlarla saklıyom biraz kotumunda düğmesini açoyorum öle idare ediyorum işte ..kaydirigubbakcemile2

aynen ya ben de cnm. Bitki çayı falan da içmeye korkuyorum valla. Yasak sanırım di mi?

kızlar göğüs ağrısı yaşayan varmı aranızda hiç kimse bu belirtiden bahsetmemişte bende merak ettim

aynen ya ben de cnm. Bitki çayı falan da içmeye korkuyorum valla. Yasak sanırım di mi?

yasak canım kesinlikle hiç bi bitki çayı içmeyin derim .. birtek ılalamur içtim oda dr uma sorarak tabi mecburdum faranjitım azdı biraz iyi gelince onuda içmiyorum şimdi .

kızlar göğüs ağrısı yaşayan varmı aranızda hiç kimse bu belirtiden bahsetmemişte bende merak ettim

arada vııııın die bi ağrı giriyo göğsüme feleğimi şaşırtıyo be..-tatlicadiarzu-
bide balon gibi oldular ..gece fırlatıp atıyorum sütyeni ooooohhhhh..hihoyyyt ama üzerine fazşla yatamıyorum eşim ğöğsüme yaslanırdı şimdi hiiiiç kusura bakmasın acıyınca başını falan koydurtmuyom kaydirigubbakcemile3

Benimde ağrım var, üstüne yatamıyorum ve korkunç şişler. Hayatım boyunca hep böyle kalsalar keşkekaydirigubbakcemile3
Kızlar sütyen yerine, sporcuların giydiği tarzda yarım, balensiz son derece yumuşak licra lı çamaşırlardan giyin. Tavsiye ederim çok çok rahat ediyosunuz.

sabah arkadaş sormuştu göğüslerinin ağrısı geçtiği için tedirgindi bak şimdi benimkide geçti sabah kalktığımda ağrıyordu ama şimdi azaldı bende korkmaya başladım idrarda gebelik testi yapayım bari Allah korusun sorun olsa belli olur değilmi arkadaşlar moralim bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…