2009 Nisan Anneleri buraya

Herkese günaydın anne adayları..
Aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara rahat ve sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..:Saruboceq:

Selam arkadaslar sat 11 temmuz bende allahtan bisey olmazsa ins saglikli sihhatli nisanda bebegimi kucagimi alacagim
ilk basda kese görünmedi bende cok stres yapmistim ama cok kucuk oldugu icin gorunmemis
2 gun once sukur keseyi gorduk suan 5.5 haftalik bebegim
doktor 2 hafta sonrasina gun verdi umarim o zamanda kalp atislarini duyacagiz
umarim hepimiz cok saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirip bebeklerimize kavusuruz.
Bu arada bende kk yeni katildim :d

Prettybaby canım,
Öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Ben de Eskişehir'liyim...
Doktorun kim, hangi hastaneye gidiyorsun öğrenebilir miyim...:emir_bebek:

Günaydın kızlar,
Cumartesi doktora gittim. Kesemizi gördük çok şükür yolk kesesinide gördük. Pıt pıt bişey atıyordu doktora sordum kalp atışımı diye oda hayır yolk atışı bu dedi 1-2 güne kadar canlanır kalp atışı başlarmış haftaya pazartesi tekrar randevum var. Bana elevit diye bir vitamin hapı gibi bişey verdi birde folbiol.
2-3 gündür acaip midem bulanıyor. İnşallah bulantılar artmaz.

cumartesi günü bebeğimin kalp atışlarını duydum kızlar gümbür gümbür atıyor bebeğimin kalbi.....umarım hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.....maşallah,barekallah

arkadaşlar ya sizdede hiç çok yorgunluk ve uyku hali oluyormu .:uhm:birde ayaklarımın altı çok sızlıyo ya bazen ateş gibi yanıyo ..zaten bunların dışındada hiç bi belirti melirti yok ..:sm_confused:

canım bendede acayip yorgunluk ve uyku hali var;
hep yatasın geliyor. 5+3 şuan ;mide bulantısı yok şuan

Selam kızlar, yeni bi hafta daha başladı... Bakalım bu hafta neler olacak?
Herkese, bulantısız, baş dönmesi olmayan, ağrısız, kanamasız, huzurlu ve sakin bi hafta dilerim.. Bebişlere de sağlık ve güç diliyorum bizlerin içindeki yerlerinde güçlü bi şekilde dursunlar diye:emir_bebek:
Ben sabah randevumu aldım, kısmet olursa cuma sabahı gidicem dr.a. Artık bizde şu bebişi görürüz umarım ve tabiki kalp atışını. Çok endişeliyim, bi görsem uzunca bi süre rahatlarım! Dünkü zor günümü dr.a anlattım, baş ağrım için minoset içebileceğimi söyledi. Ama çok çok dayanılmaz olmadığı sürece ben içemem sanırım:1no2:
Sıpalar daha şimdiden bizi nası esir aldıyerimseniben:nazar:

evet ilk senin kaçıncı ben subatta kimyasal yaşamıştım

canım merhaba;
yazdıklarınızı okudum senle günlerimiz aynı bende bugün itibarıyla 5+3 günlüğüm.
c.tesi günü keseyi gördüm.
geçen kasım ayında kimyasal düşük yaşamıştım. bu seferde doktora gidene kadar çok korkmuştum. geçen sene kese görülmemişti, allaha şükür bu sefer gördük keseyi. 15 gün sonra yeniden gideceğim.kalp atışlarını da bir duysan için daha raat olacak.

gunaydinn arkadaslar..

cuma gunu il kontrolumuz vardi.. benim bebis sizlere gore biraz geriden geliyor :) yumurtamizi gorduk 4,4 mm nasil buyuyecek diye dusundum icimden cok uzak geldi 9 ay :)
ben regl gunumden 4 gun once ogrenmistim hamileligi doktor biraz bozuldu bize birsey birakmiyorsunuz dedi :) 1 eylul de 2 kontrolum var kismetse gelismesini gorecegiz..

yeni katilan herkese hosgeldin diyorum.. allah saglikli sihatli hamilelikler versin hepimize.. benim ilk bebegimde cok bulantim vardi bu bebiste daha baslamadi.. yani endiselenmeyin belli olmuyor surecler..

cuma gunu bir arkadas sekerinin yuksek oldugundan bahsetmis benim de kuzenimde yuksek seker vardi sain ihmal etme ozel diyeti var onu uyguyorsun.. uygulamassan bebekte gelisim bozukluklari olabilir allah korusun simdiden onlemini al..

herkese sevgiler

kızlar bu arada cuma günü kan testin 8370 çıkmıştı, burdaki arkadaşlar ikiz olabilir demişlerdi.
Açıkcası biraz şaşkınlık geçirmiştim.

doktora gittiğimde ilk sorum bu olmuştu,
doktor yok dedi, değerin normal dedi, tek kese gözüktü.
Rahatladım valla .....

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim,ama sevinemiyorum,ilk bebeğimi kaybettim hamileyken.bu ikinci hamileliğimin,sorun olup olmadığını öğrenmeme 1 hafta kaldı.1 hafta sonra inşallah bende çoooooookkkkkk mutlu bir anne adayı olurummmm.lütfen dua edinnnnnnn

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim,ama sevinemiyorum,ilk bebeğimi kaybettim hamileyken.bu ikinci hamileliğimin,sorun olup olmadığını öğrenmeme 1 hafta kaldı.1 hafta sonra inşallah bende çoooooookkkkkk mutlu bir anne adayı olurummmm.lütfen dua edinnnnnnn

umarim hersey istedigin gibi olur.. merak etme her gebelik ayni sekilde gelismiyor umarim bu bebisin saglikla dunyaya gelir :)

merhaba arkadaşlar... bende aranıza yeni katıldım...hihoyyyt umarım allah hepimize keyifli, rahat bir hamilelik dönemi ve sonucunda da kolay bir doğumla bebişlerimize kavuşmayı nasip eder.... :emir_bebek: benim SAT 1 Temmuz 2008 Dr um 1 Nisan 2009 doğum tarihi dedi...bugün 7 artı 5 im. 29 temmuzda ilk defa kalp atışlarını gördüm bebişimin:):nazar: şimdiye kadar pek bir sorun olmadı çok şükür...:nazar::nazar:2-3 gün bulantım oldu geçti...kokulara karşı hassasiyetim var...birde en sıkıntı çektiğim durum şu kabızlık olayı... kafamçokkarıştı çok zorlanıyorum o konuda...kayısı vs..yesemde genede kolay olmuyor malesef....size bu konuda şunu sormak istiyorum bu activia probiyotik yoğurtları sindirimi düzenleyici yoğurtlar işe yarar mı sizce??? hamilelikte bir sakıncası var mı acaba? :uhm: birde merak etiğim konu sir ağda yaptırmakta bir sakınca var mı acaba? yani alt bölgeye sir ağda yaptırmanın?? şimdilik bukadar hepinize sevgiler ve sağlıklı mutlu bir hamilelik dilerim....:CüvCüv::nazar:

Canım hayırlı olsun, merak etme yalnız değilsin herkeste aynı endişeler, aynı korku ve merak var. Burada yazışıyor olmak, bi ölçüde insanı rahatlatıyor. Herkes hamile üstelik seninle aynı zamanlarda, tüm gelişmeler canlı canlı paylaşılıyor.
Sen içini ferah tut senden aldığı güçle büyür bebecikte:emir_bebek:

ay ne güzel tam olarak sat kaç sizin??

Sat 13 temmuz.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın.:1hug:

yeni gelen arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz sağlıklı,hayırlı hamilelik geçirmenizi diliyorum.

Canım hayırlı olsun, merak etme yalnız değilsin herkeste aynı endişeler, aynı korku ve merak var. Burada yazışıyor olmak, bi ölçüde insanı rahatlatıyor. Herkes hamile üstelik seninle aynı zamanlarda, tüm gelişmeler canlı canlı paylaşılıyor.
Sen içini ferah tut senden aldığı güçle büyür bebecikte:emir_bebek:

canım seni bende merak ediyorum ne zaman gideceksin,gitsene artık nasıl sabrediyorsun inşallah güzel sonuçlarla döner hepimizi sevindirirsin,Allah a emanet olalım.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

giznurcum bende baştan beri mide bulantısı yok.inşallah olmaz da.sadece çok uyuyorum işte dediğim gibi.iştahım da iyi.bakalım bundan sonra neler olacak.

X