- 15 Mayıs 2008
- 2.694
- 1
dur kız ne diyon heyecanlandım şimdi;
ikizmi :)
ben birini nasıl doğuracam diye düşünüyordum, ikisini birden ;
gerçi bir yandan iiyi olur , tek seferde iki çoçuğun olacak.
Ay çok heyecanlandım.
Bu ne zaman belli olur şimdi, yerimde duramam da ben şimdi.
Meraktan ölecem.
kızlar yardımmm
dün gece kanamam oldu,çok korktum sabah hemen doktora gittik,ultrasonla baktık,keseyi gördük,bende de miyom varmış,bikaç tahlil yapıldı onların sonuçlarını bekliyorum,inşallah ciddi bişey yoktur
kızlar birşey sorucam
ne gibi belirtileriniz var mideniz bulanıyor mu aşeriyormusunuz göğüslerde dolgunluk var mıfisfisfis
ben 5+4 üm keseyi gördüm çok şükür
ama hiçbir belirtim yok birde bende kist var korkuyorum açıkçası
kalp atışlarını görmeden içim rahat etmeyecek:1no2:
tatlim benim dr öle demişti bende ölüyorum meraktan haftaya kesinleşicek druna sorucan artik en mantiklisini o söyler ne zaman gideceksin dra
diğer bebişim biraz nazlı çıkıtı onun kalp atışını daha görmedik.salı tekrar gidicem.
şenaycım ben daha adet günüm geçmeden tahlil yaptırmıştım.ilki 223, diğeri 413 çıkmıştı.ama bunlar sana bir fikir vermesin.çünkü iki değerim de adet gecikmeden yapıldı.
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir bir probleminiz yoktur.. bizim 7+6 olduk ama hala mide bulantısı yok bende ve karnım sanki gerildi sizlerdede var mı aynı problem, yarın kontrolümüz var umarım bir problem yaşamayız herkese sevgiler..:CüvCüv:
inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimi kucağımıza alırız,
sanırım en panik dönemlerimiz şuan,en azından şu 12 haftayı hayırlısıyla bir atlatabilsek sanki gerisi daha az stresli geçicek gibi geliyor bana:)
canım bende de mide bulantsı yok ama bence şükretmeliyiz. akşamları karnım davul derisi gibi geriliyor benimde ama doktorum hamilelikten kaynaklandığını ciddi bişey olmadığını söyledi, o yüzden sen de endişelenme yarın miniğini görünce unutuverirsin
haklısın okada rkorkuyorumki su 12 hafta dolsaydı diyorum bir gün midem bulanmasa korkudan ölüyorum umarım bişey olmaz iki gündür yok mide bulantım 9 haftamdayım suan
kızlar birşey sorucam
ne gibi belirtileriniz var mideniz bulanıyor mu aşeriyormusunuz göğüslerde dolgunluk var mıfisfisfis
ben 5+4 üm keseyi gördüm çok şükür
ama hiçbir belirtim yok birde bende kist var korkuyorum açıkçası
kalp atışlarını görmeden içim rahat etmeyecek:1no2:
selam arkadaşlar benimde sat ım 13 temmuz bdt 19 nisan fakat lekelenmelerim var doktor yatmamı söyledi moralim bozuk herkese hayırlı hamilelikler bana dua edin
canim sende benim gibi ayni ,yani hafdaliksin,bende bugun 5+5gunlugum dun benimde kesem gözukdu ,ama bebegi göremedi doktor daha cok ufak olabilir dedi sende gözukmusmuydu bebek?