2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin canım Allah sağlık versin hepimizin bebeklerinede bizlerede,inşallah kısa zamanda duyarsın bebeğinin kalp atışlarını,küçükken genellikle gözükmüyor bebekler ama merak etme,öptüm seni

benim doktor 3 hafda sonrasina verdi ,randevuyu.biraz uzun sure ama beklicez ne yapalim saglik olsun...:1hug:

benim doktor 3 hafda sonrasina verdi ,randevuyu.biraz uzun sure ama beklicez ne yapalim saglik olsun...:1hug:

gerçektende çok uzun zaman sonraya vermiş ya..bence sen 2 hafta sonra git kapısına dayan ..bu günlerin bizim için ne kadar zor geçtiğini biliyorlar üstelik ..inşallah sevindirici haberleri veririz canım .kaydirigubbakcemile5

canım benimde sat 11 temmuz seninle aynı günüz:)) bende keseyi gördüm haftaya tekrar gidicem bebişimide görcem inşallah belkide aynı gün doğum yaparız

kızlar merhaba benımde 12 temmuz son adet tarhim...ilk idrarda çıkdı sonra 21 ağustosda kan testi yaptırdım 3645 çıkdı ..ve hemşire eşime 6 haftalık dmeiş yarın dr gidecez bakalım ne olacak.:)

sayın giznur çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için banada söylenenler aşağı yukarı aynı fakat tomografide alınan rad seviyesini öğrenemedim umarım bi sorun yoktur diye allaha dua ediyorum şu durumda yapılacak başkada bir şey yok tekrar teşekkürler

slm kızlar bu siteyi 1 - 2 aydır takip ediyordum. sizlerden çok bilgi edindim. şimdi hamileyim ve siteye üye oldum. paylaşımlar çok hoş.

17 temmuz sat. muhtemel doğum tarihimiz 23 nisan olacak. ben de nisan doğumluyum ve bebeğim de nisan bebeği olacak çok mutluyummm!!!

mide bulantısından ölücem 1haftadır . tatildeydik doktoru aradım gitmeden metpamid diye bi ilaç verdi ama kullanmak istemedim fetusa geçer diyor içinde. şimdi eşim bu saatte sea band almaya gitti. bileklikmiş. bulantıyı kesiyormuş kullanan var mı kızlar ben çoooooooooook kötüyüm

canım bugün bende de aceyip şeyler başladı başım dönüyor ve midem bulanıyor sütü çok seviyordum ama artık süt içince çok kötü oluyorum,tansiyonumda düştü maşallahnormalde daha yüksekti,ben bulantı için daha kötü olursa tabi gavıskon şurup veya renni içmeyi düşünüyorum ama şimdilik yeşil zeytin ve çubuk kraker bastırıyor midemi,sanada geçmiş olsun Allah bebeklerimizede bizlerede sağlık sıhat versin.

Sende aramıza hoç geldiiiiiinnn:)) Benim bebiş 6+5 günlük, bende bu haftasonuna doğru gidicem dr.a ve kalp atışlarını bende duyamadım henüz. Sağlıkla, hayırlı bebekler dilerim bende sana...

ıyı aksamlar ..
bende 2008 nısan annesıyım bebegım nısan sonu gelcektı ama nısan başı geldı
tum sorularınızı memnunıyetle cevaplarım....

tuğçe8 bizim bebişler sözleşmiş gibi:) bugün bende de garip şeyler oldu. Çok zor bi gün geçirdim. Korkunç bi baş ağrısı yaşıyorum sabahtan beri, dr.u da arıyamıyorum. Ayrıca sürekli ağlıyorum sinirimde çok bozuk, çarpıntı, bulantı ne ararsan var bugün.. Babişimiz de huysuz bugün, belkide hissedi bebecik, babasına kızıyo:)

iki haftadır ben de bulantıdan mahfoldum kızlar.canlarım dr bana da mide bulantısı için ilaç verdi ama ben bebişime kıyıp kullanamadım.bence siz de kullanmayın.ilk 3 ay çok önemli.ben bulandıkça çubuk kraker yiyorum.çok işe yarıyor.yedikten sonra üstüne fazla su içmeyinki midenizin suyunu alsın.bir de sarı leblebi iyi geliyor tavsiye ederim...sıcak yemek ve içecek tüketmeyin. ve son bir şey daha aç kalmamaya çalışın zorla da olsa kuru bişeyler yiyin (darkinlife arkadaşa teşekkürler).açken mide daha çok bulanıyor.
yemek yiyemiyorum diye üzülmeyin bebeğiniz şu an yediklerinizden beslenmiyor,depolarınız kullanıyor.3 aydan sonra yediklerinizle besleniyor.dr um çok da kötü olursan gel serum takalım demişti.gerek kalmaz inşallah.
bugün iştahım arttı gibi sanki bişeyler yemeğe başladım.bulantım var ama alışıyorum galiba.kokulara hala acayip derecede hassasım.
biraz sabırlı olalım inşallah en kısa zamanda vücudumuz yavrumuza alışacak.

canım geçmiş olsun ama güzel belirtiler değilmi insan bir yandanda mutlu oluyor bebeğinin varlığını hissediyor,sağlıkla gelsinlerde biraz yaramaz olsun bizim ufaklıklar,bende sinir bozukluğu sadece bende var sanıyordum ya bazen acayip derecede agrasif ve mutsuz bir hal alıyorum sanırım korkudanda oluyor hayırlısıyla ilk 5 ayı atlatsaydık neyse hepimizin bebekleri Allah a emanet,öptüm seni

26 mart 2008 annesiyim kızlar sizlerin yaşadıklarını okuyunca geçen seneki halim geldi gözümün önüne ben nisanın 5 de dogumum gözüküyo diye nisan anneleri bölümüne giriyodum. Burda çok güzel şeyler paylaştık çünkü senin ne yaşadığını en iyi anlayan kişilerle konuşmak insanı rahatlatıyo.
Benim hamileliğim çok zor geçmişti inşallah sizinkiler çok rahat bir şekilde geçer ve sorunsuz bir şekilde bebişlerinizi kucagınıza alırsınız.
Allah olmayan herkese nasip etsin annelik duygusunu yaşatsın çünkü banmaşka birşey.

kızlar slm
nasıl geçiyor günler bana hiç geçmiyomuş gibi geliyor.benim 8 hafta bitti ama 8 ay gibi geldi.bende hala çok halsizlik ve uyku var.sürekli uyuyorum.ne zaman bitecek bu uyumalarım bilmiyorum.gecede cin gibi oluyorum.zaman çabuk geçsin istiyorum.bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda eminim vakit daha çabuk geçmeye başlayacak ve çok keyifli olacak.eylülün 15 inde kontrole gideceğim.merak ediyorum bebeğimin durumunu.eminim sizde benim gibisiniz.çok garip bi duygu anne adayı olmak.çok güzell..

hewalcim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah ..bende de çok yorgunluk ve uyku hali oluyo ..geceleri kendime geliyom tersine bizim bebişler galiba.. gerçi ben gece geç yatan biriyim ama önceleri gündüzleri komazdı bana şimdi ertesi gün dökülüyorum ..geçecek inşallah bu günler ..benim bu gün biraz midem bulanır gibi oldu ilk defa sonra geçti .sende de varmı bulantı ..
.bebeklerimiz hayırlısıyla olsunda öyle bir geçerki günler günleri bile unutursun valla .. benim bu ikinci bebeğim olacak Allah kısmet ederse o yüzden biliyorum yani ..ama okadar güzel bi duygu ki zaten insan bebeğinden başkada bişey düşünmüyo zaten ..öpüyorum canım kendine ve bebeişine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…