Selam arkadaslar sat 11 temmuz bende allahtan bisey olmazsa ins saglikli sihhatli nisanda bebegimi kucagimi alacagim
ilk basda kese görünmedi bende cok stres yapmistim ama cok kucuk oldugu icin gorunmemis
2 gun once sukur keseyi gorduk suan 5.5 haftalik bebegim
doktor 2 hafta sonrasina gun verdi umarim o zamanda kalp atislarini duyacagiz
umarim hepimiz cok saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirip bebeklerimize kavusuruz.
Bu arada bende kk yeni katildim :d
henüz gözükmesi için erken canım endişelenme .. benimkide aynı dün dr a gittim keseyi gördük onun dışında hiç bişey yok ..10 gün sonraya randevu verdi inşallah o zaman bebeğide kapl atışını da görürüz senin ne zaman birdahaki randevun ..?
benim doktor 3 hafda sonrasina verdi ,randevuyu.biraz uzun sure ama beklicez ne yapalim saglik olsun...:1hug:
Selam arkadaslar sat 11 temmuz bende allahtan bisey olmazsa ins saglikli sihhatli nisanda bebegimi kucagimi alacagim
ilk basda kese görünmedi bende cok stres yapmistim ama cok kucuk oldugu icin gorunmemis
umarim hepimiz cok saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirip bebeklerimize kavusuruz.
mide bulantısından ölücem 1haftadır . tatildeydik doktoru aradım gitmeden metpamid diye bi ilaç verdi ama kullanmak istemedim fetusa geçer diyor içinde. şimdi eşim bu saatte sea band almaya gitti. bileklikmiş. bulantıyı kesiyormuş kullanan var mı kızlar ben çoooooooooook kötüyüm
17 temmuz sat. muhtemel doğum tarihimiz 23 nisan olacak. ben de nisan doğumluyum ve bebeğim de nisan bebeği olacak çok mutluyummm!!!
canım bugün bende de aceyip şeyler başladı başım dönüyor ve midem bulanıyor sütü çok seviyordum ama artık süt içince çok kötü oluyorum,tansiyonumda düştü maşallahnormalde daha yüksekti,ben bulantı için daha kötü olursa tabi gavıskon şurup veya renni içmeyi düşünüyorum ama şimdilik yeşil zeytin ve çubuk kraker bastırıyor midemi,sanada geçmiş olsun Allah bebeklerimizede bizlerede sağlık sıhat versin.
tuğçe8 bizim bebişler sözleşmiş gibi:) bugün bende de garip şeyler oldu. Çok zor bi gün geçirdim. Korkunç bi baş ağrısı yaşıyorum sabahtan beri, dr.u da arıyamıyorum. Ayrıca sürekli ağlıyorum sinirimde çok bozuk, çarpıntı, bulantı ne ararsan var bugün.. Babişimiz de huysuz bugün, belkide hissedi bebecik, babasına kızıyo:)