Selam arkadaslar sat 11 temmuz bende allahtan bisey olmazsa ins saglikli sihhatli nisanda bebegimi kucagimi alacagim
ilk basda kese görünmedi bende cok stres yapmistim ama cok kucuk oldugu icin gorunmemis
2 gun once sukur keseyi gorduk suan 5.5 haftalik bebegim
doktor 2 hafta sonrasina gun verdi umarim o zamanda kalp atislarini duyacagiz
umarim hepimiz cok saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirip bebeklerimize kavusuruz.
Bu arada bende kk yeni katildim :d
slm tam olarak kaçıncı haftada ultrasonda net görüntü ve kalp atışı duyumu alınabilir???
arkadaşlar ya sizdede hiç çok yorgunluk ve uyku hali oluyormu .:uhm:birde ayaklarımın altı çok sızlıyo ya bazen ateş gibi yanıyo ..zaten bunların dışındada hiç bi belirti melirti yok ..:sm_confused:
evet ilk senin kaçıncı ben subatta kimyasal yaşamıştım
arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim,ama sevinemiyorum,ilk bebeğimi kaybettim hamileyken.bu ikinci hamileliğimin,sorun olup olmadığını öğrenmeme 1 hafta kaldı.1 hafta sonra inşallah bende çoooooookkkkkk mutlu bir anne adayı olurummmm.lütfen dua edinnnnnnn
arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim,ama sevinemiyorum,ilk bebeğimi kaybettim hamileyken.bu ikinci hamileliğimin,sorun olup olmadığını öğrenmeme 1 hafta kaldı.1 hafta sonra inşallah bende çoooooookkkkkk mutlu bir anne adayı olurummmm.lütfen dua edinnnnnnn
ay ne güzel tam olarak sat kaç sizin??
Canım hayırlı olsun, merak etme yalnız değilsin herkeste aynı endişeler, aynı korku ve merak var. Burada yazışıyor olmak, bi ölçüde insanı rahatlatıyor. Herkes hamile üstelik seninle aynı zamanlarda, tüm gelişmeler canlı canlı paylaşılıyor.
Sen içini ferah tut senden aldığı güçle büyür bebecikte