- 27 Aralık 2007
- 1.068
- 17
- 44
arkadaşlar herkese merhaba ;
ben hamile olduğumu dün öğrendim.
yarında doktora gideceğim. benim tahminime göre 5 haftalık (18 temmuz da hastalanmıştım)
yarın gittiğimde doktor ,bana ne yapcak....
Test falan yapıyorlarmı ??
kızlar dr size yukardan ultrasonlamı bakıyor yoksa normal muayine gibimi
herkese tünaydınnn.Benim yarınn doktor kontrolüm varr.6+2 günlük olucakkk.Umarım kalp atışlarını görebilirmmm .Onu hissetmeden emin olamicam hamile olduğumaaa
arkadaşlar size kan tahlilleri yapıldımı bana yapılmadı kansızlık veya vitamin eksiliği varmı bilmiyorum endişeleniyorum
geçmiş olsun canım ben de seni tatile gittin sanmıştım.İnşallah kötü bişiy çıkmaz.bebiş de sen de sağlıklı olursunuz canım.Şeniz
ada merke tugce8 gozunuz aydin canim insallah ileriki donemlerimizdede sevinclerimiz hic bozulmaz
kızlar
bu arada ben dayanamadım gene;
iş yerimin ordaki hastaneye gittim.
idrarını tuttunmu dedi, ne bilim bende doktora girmeden boşaltı vermiştim.
zaten doktor 5 gün geçtiyse daha görünmez dedi. kan testi yaptık. 2 saat s0nra alacağız sonucu
bakalım ne çıkacak,,,
herkese tünaydınnn.Benim yarınn doktor kontrolüm varr.6+2 günlük olucakkk.Umarım kalp atışlarını görebilirmmm .Onu hissetmeden emin olamicam hamile olduğumaaa
benim doktorum kalp atisini gordugumuz zaman kan tahlili ve idrar tahlili istedi canim ve bende folbiol koraspirin ve progestan kullaniyorum icim disim hap oldu daha bulanti yanma ve agri icin hap verdi ama hic kullanmadim
CANIM KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN;
BEN KORASPRİNİ , HAMİLELİKTEN ÖNCE KULLANMAYA BAŞLAMIŞTIM,
ŞİMDİDE DEVAM ETSEM Mİ ACABA?
KENDİ DOKTORUMADA GİTMEDİM DAHA; (gerçi kendi doktorun vermemişti, ben başka bir yerden duymuştum içmeye başlamıştım)
ÖĞLEN ARADA GİTTİĞİM HASTANEDEKİLEREDE SORMAYI UNUTTUM.
yazdığımdan beri bilgisayarın başında hop oturup hop kalkıyorum arkadaşlar yazıma cvp yazacakmı diye çünki bu benim için çok önemli bir an ilk sizlerle paylaştım bu kadar vakit cvp alamayınca duygusallaştım işte kırdıysam özür dilerim sevgiler
yok canım silmeyerimseniben benimki sanırım su kesesi dr büyük ihtimal bebek olmaz onda dedi ama hayırlısı olsada hayır demem ne güzel olur bebekler sağlıklı olsunda yine birlikte büyütelim sen kalp atışını gördünmü canım