2009 Nisan Anneleri buraya

Tekrar hayırlı olsun arkadaşım..
İlk kontrolde genellikle tahlil, test yapmıyorlar..
Sadece ultrasonla bakıp keseyi görüyorlar..
En azından benimki öyle oldu...

herkese tünaydınnn.Benim yarınn doktor kontrolüm varr.6+2 günlük olucakkk.Umarım kalp atışlarını görebilirmmm .Onu hissetmeden emin olamicam hamile olduğumaaa

sağolun arkadaşlar bende folic plus kullanıyorum ama bende de kan pıhtılaşması olduğu için kontollerimin,tahlillerimin daha detaylı yapılması gerekiyor çünki iğne kullanıyorum,bide daha önceki kan sayımımda nerdeyse alt sınıra düşüyordum yani biraz kansızlık var dı bidahaki muaynem 20gün sonra artık o zaman gittiğimde söylerim

herkese tünaydınnn.Benim yarınn doktor kontrolüm varr.6+2 günlük olucakkk.Umarım kalp atışlarını görebilirmmm .Onu hissetmeden emin olamicam hamile olduğumaaa

inşallah görürsün canım Allah yardımcın olsun

arkadaşlar size kan tahlilleri yapıldımı bana yapılmadı kansızlık veya vitamin eksiliği varmı bilmiyorum endişeleniyorum

canim bugunki muayenemde,doktoruma sordum hangi demir ilacini önerirsiniz diye yani ismi,bana dedi ,kanini bugun ver ona göre ilac yaziyim,hangisi az yada coksa,doktorundan sor bi ,ona göre söyler sana ,ne gerkli oldugunu,

kızlar
bu arada ben dayanamadım gene;
iş yerimin ordaki hastaneye gittim.

idrarını tuttunmu dedi, ne bilim bende doktora girmeden boşaltı vermiştim.
zaten doktor 5 gün geçtiyse daha görünmez dedi. kan testi yaptık. 2 saat s0nra alacağız sonucu
bakalım ne çıkacak,,,

benim doktorum kalp atisini gordugumuz zaman kan tahlili ve idrar tahlili istedi canim ve bende folbiol koraspirin ve progestan kullaniyorum icim disim hap oldu daha bulanti yanma ve agri icin hap verdi ama hic kullanmadim

guzel haberlerini bekliyoruz canim hayilir olsun

benim doktorum kalp atisini gordugumuz zaman kan tahlili ve idrar tahlili istedi canim ve bende folbiol koraspirin ve progestan kullaniyorum icim disim hap oldu daha bulanti yanma ve agri icin hap verdi ama hic kullanmadim

CANIM KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN;
BEN KORASPRİNİ , HAMİLELİKTEN ÖNCE KULLANMAYA BAŞLAMIŞTIM,
ŞİMDİDE DEVAM ETSEM Mİ ACABA?

KENDİ DOKTORUMADA GİTMEDİM DAHA; (gerçi kendi doktorun vermemişti, ben başka bir yerden duymuştum içmeye başlamıştım)
ÖĞLEN ARADA GİTTİĞİM HASTANEDEKİLEREDE SORMAYI UNUTTUM.

canim ben 7+2 haftallik hamileyim bana doktorum verdi ben sadece folbiol kullaniyordum nisan ayinda bir dusuk yasamistim doktorumda bunu bildigi icin koraspirinve progestan verdi bence doktoruna danismadan hicbir hap icme ben hamilelikte hap icmeyi pek iyi gormuyorum ama mecbur kaldim seninde doktorun gerekli gorduklerini verecektir zaten endiselenme

kırılmadık canım.senin neden üzüldüğünü anlayamadık sadece.seni gidi duygusal hamiş seniiiiii :1hug:

diğer bebişim biraz nazlı çıkıtı onun kalp atışını daha görmedik.salı tekrar gidicem.

şenaycım ben daha adet günüm geçmeden tahlil yaptırmıştım.ilki 223, diğeri 413 çıkmıştı.ama bunlar sana bir fikir vermesin.çünkü iki değerim de adet gecikmeden yapıldı.

merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim kese görüldü 7mm kalp atışları duyuldu vitamine başladım bugün geçen hafta biraz leke gördüm progestan kullandım geçti inşallah bi sorun olmaz 5 nisanı bekliyoruz ilk doğumum sezeryandı ama bunu normal istiyorum acaba olabilirmi aranızda yaşayan varmı sorun olurmu tşkler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…