2009 Nisan Anneleri buraya

ade merke canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin kötü haber almaktanda vermektende çok korkuyorum böyle güzel haberleri duyuncada çok seviniyorum,inşallah sağlıkla doğduklarında da mutluluklarımızı paylaşırız,Allah bebeklerimizede, bizlerede,eşlerimizede sağlık sıhat versin.

kızlar yardımmm

dün gece kanamam oldu,çok korktum sabah hemen doktora gittik,ultrasonla baktık,keseyi gördük,bende de miyom varmış,bikaç tahlil yapıldı onların sonuçlarını bekliyorum,inşallah ciddi bişey yoktur

canım korkma benim dr her zaman derki:'' gebelikte her kanama bebekle ilgili değildir der'' inşallah bebeğin sağlıklıdır moralini yüksek tut.Allah sağlık sıhat versin.

ağlıycaktım nerdeyse nasıl bir mucize bu.sabret cnm yarına az kaldı inş.hayırlısıyla sende duyarsın küçük bebeğinin kalp atışını:nazar:

Canım keşke yarın olsaydı:KK43: Haftaya cumartesi malesef. Ben bebişimi normalden biraz erken farkettiğim için şimdi de sabretmek zorunda kalıyorum. Kontrollerim hep karıştı, normal düzenine göre bu hafta gitmeliydim. İşte sabırsızlığın cezasını şimdi sabretmek zorunda kalarak çekiyorum:KK43:
Bu işin iyi tarafı dr.a gittiğimde onun büyüdüğünü ciddi farkla görmüş olucam:emir_bebek:

kızlar dr size yukardan ultrasonlamı bakıyor yoksa normal muayine gibimi

selam kizlar yeni doktordan geldim kesem gecen hafda gözukmemisdi bugun görduk cok sukur,5+4gunluk canim benim,ama bu seferde embrio yu göremedik doktor daha erken oldugunu söyledi 3 hafda sonraya randevu verdi ,cok uzun sure yaa,nasil gecer 3hafdamirmirmirmir

selam kizlar yeni doktordan geldim kesem gecen hafda gözukmemisdi bugun görduk cok sukur,5+4gunluk canim benim,ama bu seferde embrio yu göremedik doktor daha erken oldugunu söyledi 3 hafda sonraya randevu verdi ,cok uzun sure yaa,nasil gecer 3hafdamirmirmirmir

3 hafta sonra gittiğinde kalp atışını da duyarsın tatlım...
Belki doktorun sık sık gitmemen hepsini bir arada duyup görmen için böyle uzak bir tarihe randevu vermiştir...

benim doktor altdan ultrason ile bakiyor,ilk zamanlarda böyle kontrol ediliyor dedi dokdorum gebelik ilerki donemlerinde karindan bakiliyormus,

benimki de öyle dedi canım normalde o şekilde bakmasından korkuyordum doktorların ama kendi dr olunca güveniyorum sağol cvp için

Çarşamba günü gittiğim ilk kontrolümde karından ultrasonla baktı benim doktorum..
Üstelik daha 5 haftalıktı ve o şekilde bile keseyi gördük..
Vajinal ultrasona gerek yok bence..
bende ilk 5.haftada gittim dr söyledim oda bir süre bu şekilde bakmak zorundayım dedi zararı olmazmı dedim biz yaşatmak için uğraşırız zararlı olsa kesinlikle bakmazdım dedi ama üstten baksa daha iiyi olur

ilk kontrolüm 2 hafta önce vajinaldi....yarında 2.kontrolümüz olacak allahın izni ile.....vajinal kontrole her zaman daha fazla güveniyorlar çünkü karından 1 hafta sonra görülebilecek herşeyi önceden görüyorlar....benimde kesenin hemen yanında kanama olmuştu ve şimdi ilaç kullanıyorum.....inşallah yarın mutlu ve güzel haberlerle gelirim....

inşallah canım iyi haberlerini bekliyeceğiz Allah yardımcın olsun dua ediceğim sana.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ilk kontrolüm 2 hafta önce vajinaldi....yarında 2.kontrolümüz olacak allahın izni ile.....vajinal kontrole her zaman daha fazla güveniyorlar çünkü karından 1 hafta sonra görülebilecek herşeyi önceden görüyorlar....benimde kesenin hemen yanında kanama olmuştu ve şimdi ilaç kullanıyorum.....inşallah yarın mutlu ve güzel haberlerle gelirim....

arkadaşlar size kan tahlilleri yapıldımı bana yapılmadı kansızlık veya vitamin eksiliği varmı bilmiyorum endişeleniyorum

arkadaşlar size kan tahlilleri yapıldımı bana yapılmadı kansızlık veya vitamin eksiliği varmı bilmiyorum endişeleniyorum

Doktorum bana 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gittiğimde tahlil yapılacağını söyledi..Bu arada da Folbiol verdi..
Ama ben zaten hamile kalmadan önce Folik Asit kullanmaya başlamıştım..
Böyle yanii şimdilik..

Canım bana yapıldı zaten hamile kalmadan önceki hayatımda da sürekli yapılıyodu. Benim akdeniz anemim var biraz da ondan bu sıkı takip. Normal bi gebenin içtiği ilaçları ben x2 içiyorum. Dr.un en kısa sürede seninde kan sayımına bakıcaktır. Çünkü genel olarak tüm hamilelerde kansızlık, demir eksikliği olur...Yaşadığımız çarpıntı, halsizlik gibi sorunların nedeni yani.

arkadaşlar herkese merhaba ;
ben hamile olduğumu dün öğrendim.
yarında doktora gideceğim. benim tahminime göre 5 haftalık (18 temmuz da hastalanmıştım)

yarın gittiğimde doktor ,bana ne yapcak....
Test falan yapıyorlarmı ??

muhtemelen bundan sonraki kontrollerde takviye vitaminler verilecektir.....bende folbiol kullanıyorum ve geçen seferki muaynede az kaldığını söyledim ilacımın....elindeki kutu bitince almana gerek yok, çünkü vitaminlere başlayacağız dedi....bakalım yarın verilen ilaçlar hakkında haberdar ederim....

X