2009 Nisan Anneleri buraya

butterfly canım yaa sen hcg oranlarını ve hangi haftada olduklarını hatırlıyosundur dimi yazarsan sevinirim dr ikiz gibi oranlada çok yüksek dedi ama haftaya kadar çatlıcam ben drlara beklemek çok kolay geliyo kafayı yicem dün gece rüyamda iki oğlan gördüm ay çıldırcam yaa

Canım sakin ol! Yaşadığım her olumsuz şey bebişleri etkiliyo. Allah gönlüne göre versin.
Bu ikiz işi kaç haftalıkken belli oluyo? Ben anlamadım? fisfisfis Benimki 5 haftalıkken dr.a gitmiştim 1 adet noktacık vardı. Dr.da herhangi birşey demedi, bende 1 tane olduğunu düşündüm. Acaba sonradan değişiklik olur mu? CADIARZU

benimki geçen hafta kese göremedi hcgden şüpelenmiş bu haftada iki kese gibi görünüyo dedi hcg de yüksek dün 16bin küsür olması lazımdı

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan -- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ???????
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan dr. kozyatağı acıbadem hst. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 temmuz
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --18 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz -- 28 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

Fatih üniversitesi hastanesinde Salı günü 16:30 da randevum vardı. 10-15 dk geç kaldığım için beni muayeneye almadılar. Bahaneleride doktor hanım çıkacakmış. Hemde mesaisi bitmeden koştum peşinden yakaladım. Ben 10 dkdır sizi bekliyorum dedim. Kızımı kreşten almam lazım yarın gelde muayene edeyim dedi. Bu nasıl bir doktorluk anlayışı şaşırdım kaldım. Ben oracıkta doğuracak olsam beni bırakıp gidecek demekki. Çok şükür erken kurtuldum o hastaneden. Bidaha o hastaneye adımımı atmam artık. Başhekime gittim izindeymiş halkla ilişkilere gittim gayet olağan bişey gibi karşıladılar. Hastane o kadar laçkalaşmışki sinir oldum. Devlet hastanelerinde bile doktor son dakikada olsa muayene ye bekleyen hastayı alıyor. Şaşırdım kaldım. Bende o yüzden eski doktorum yani aşılamayı yapan doktoruma dönüyorum. Yarın sabah randevum var. İlk kez gidiyorum. Dua edin bana olurmu?

Son düzenleme:
benimki geçen hafta kese göremedi hcgden şüpelenmiş bu haftada iki kese gibi görünüyo dedi hcg de yüksek dün 16bin küsür olması lazımdı

merhaba kızlar bende 7+3 üm ve bizimde de tek kese gözüktü sonradan başka kese çıkabilir mi yani:))her hafta gidiyoruz kontrole miyomum da var çünkü benim.kalp atışlarını duyduk bizde inşallah herşey yolunda gider 9.aya geldiğimizde de burda yazışıyo oluruz Allah yardımcınız olsun svgilerimle..:CüvCüv:

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan -- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ???????
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan dr. kozyatağı acıbadem hst. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 temmuz
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --18 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 10 temmuz-- mdt 16 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz -- 28 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

pardon kızlar sat tarihim yanlıştı onu düzelttim

canımcım doktor çok önemli bunun bide 6. aydan sonraki zamanları var acil bi durumda her an arayıp yardımcı olabilecek doktorlara ihtiyacımız var bence doğru bir karar seni tanıyan anlayan hatta zaman zaman nazınında geçebileceği bir doktorun olmasında fayda var canımcım ..inşallah hiç bir problem yaşamadan geçirirsin 9 ayı sevgilerimle..:CüvCüv:

kızlar yardımmm

dün gece kanamam oldu,çok korktum sabah hemen doktora gittik,ultrasonla baktık,keseyi gördük,bende de miyom varmış,bikaç tahlil yapıldı onların sonuçlarını bekliyorum,inşallah ciddi bişey yoktur

inş.ii haberlerle gelirsın cnm

canım telaşlanma bu günlerde hafif kanama normalmiş. Bendede kist var çok büyük değil ama var sonuçta. Dr. tehlike oluşturmicağını hatta doğumla geçiceğini de söyledi. Sen içini ferah tut, kötü bişey olmaz.

kızlllaaaar inanamıyorum nasıl atıyo bebişimin kalbi duydum allahıma şükürler olsun 7 buçuk haftalık falan dedi

merak etme arkadaşım benim kuzenimdede var hem onun kanaması başından beri geliyor şimdi 7 aylık bebişi ekimde sevmek için bekliyoruz.kendini üzme bugun dr eğer stres yaparsan bebeğe giden kanı sıkarsın onu zora sokarsın dedi dikkat et yorma kendini hayırlı haberlerini bekliyoruz sonuçları yaz

yapılırmı öyle bişey oldu sandık hem ben sana yazdım ama hakkınız doldu dedi bu site gelmedi cvbım inan senin kadar sevindim demiştim bak yıne dıyorum.bende bugun duydum bebişimin kalp atışlarını şükürler olsun:dance::teytey:hihoyyyt:sm_cool:a.s.

kızlllaaaar inanamıyorum nasıl atıyo bebişimin kalbi duydum allahıma şükürler olsun 7 buçuk haftalık falan dedi

Canım çok sevindim senin adına. Düşüncesi bile inanılmaz, duyması sanırım muhteşem olur. Ben hala bekliyorum, c.tesiye daha çok nasıl sabrederim bilmiyorumfisfisfis Herkesin kalp atış haberlerini duydukça heyecanım kat kat arıyokaydirigubbakcemile2

Lütfen endişelenme.. Zaten sabah doktoruna gitmişsin.
Bi sorun olsaydı doktorun gerekeni söyler ve yapardı..
İnşallah hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp bebişini sağsalim kucağına alacaksın... Şeniz

ağlıycaktım nerdeyse nasıl bir mucize bu.sabret cnm yarına az kaldı inş.hayırlısıyla sende duyarsın küçük bebeğinin kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…