2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar birşey sorucam
ne gibi belirtileriniz var mideniz bulanıyor mu aşeriyormusunuz göğüslerde dolgunluk var mıfisfisfis
ben 5+4 üm keseyi gördüm çok şükür
ama hiçbir belirtim yok birde bende kist var korkuyorum açıkçası
kalp atışlarını görmeden içim rahat etmeyecek:1no2:

Anne ve Baba arasındaki fark... :))

Anne dışarıda alışverişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu. Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu. Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu. Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti. Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi: 'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
> Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
> Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever.

benim tahminlerime göre bende 5 hafta 4 günlüğüm , yanlış hesaplamdımsa (18 temmuz son adet tarihim)

doktora gitmedim daha;
kese göründü dedin, muayenei nasıl yapıyorlar, alttanmı üstten mi ?

benim tahminlerime göre bende 5 hafta 4 günlüğüm , yanlış hesaplamdımsa (18 temmuz son adet tarihim)

doktora gitmedim daha;
kese göründü dedin, muayenei nasıl yapıyorlar, alttanmı üstten mi ?

vajinal muayene oldum 5+2 yken büyük ihtimal sanada bu şekilde bakar dr.un
ayrıca son adet tarihine göre tam 5 haftalıksın canım
benim 14 temmuz 5+4 üm

Aa 5+ 4 yazmişsin dr bana söyledikleri doğruysa sende ikizlere hazirlan canim hayirli olsun sağlikli bi hamilelik geçirirsin umarim

şenaycın yazıkların kimeydi ,
bana mı söyledin yoksa

evet sanaydi benim adetim
1 gün geçmişken yaptik 555.64 çikti dr şüpelenmiş kesleride tam secemedi ama ikiz gibi bunlar dedi 5+5 ken bidaha yapildi 8700 lerde çikti dr bu sonuçlarla pek başka bişey düşünülemez dedi ama bilemiyorum tabi en iyisini senin dr un bilir tabi

Ne çok ikiz nisan bebeğimiz oldu Ne güzelll haberler bunlar ama tabi işin zor tarafları da çok yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. :Saruboceq:

dur kız ne diyon heyecanlandım şimdi;
ikizmi :)

ben birini nasıl doğuracam diye düşünüyordum, ikisini birden ;
gerçi bir yandan iiyi olur , tek seferde iki çoçuğun olacak.
ay çok heyecanlandım.
bu ne zaman belli olur şimdi, yerimde duramam da ben şimdi.
meraktan ölecem.

belli olmuyor aslında herkesin vücudundaki artış değeri farklı sanırım....benim 5+1 iken yapılan test sonucum 10.332 idi ama tekil gebelik gözüküyor....aslında benim hala umudum var ama bakalım belki yarın ki kontrolde sürpriz bi kese olacak mı

inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimi kucağımıza alırız,
sanırım en panik dönemlerimiz şuan,en azından şu 12 haftayı hayırlısıyla bir atlatabilsek sanki gerisi daha az stresli geçicek gibi geliyor bana:)

Bu bebişler doğup kucağımızda ağlayana kadar bitmicek mu macera bence:) Bunlar yine iyi günlerimiz, 12. haftadan sonra yok 2 li test, organları tam mı, gelişimi normal mi, tekme attı, kıpırdadı....ooooo daha çok stresli gün var:))

haklısın canım,hatta ömür boyu aynı duyguları yaşayacağız-tatlicadiarzu-
annelerimiz hep der ya anne olmadan anlayamazsın diye,şimdi daha iyi anlıyorum canım annemin hüsnü kuruntularını,panik ataklarını,evhamlarını:1hug:

Kızlar babalar nasıl? Onlarda endişeli mi? Bizim baba, bu konularda pek bilgisi olmadığı için, yaşadığım endişe ve tüm sağlıksal problemlere gülüyo. Alışamadı henüz erkenmiş ona göre:)
Ama herşey ilk 3 ayda oluyo bunu anlatamıyorum
Bu arada bugün bi yazı okudum bebek için en önemli hafta 6. ve 7. haftaymış. Kesenin içinde tüm organ noktalarının belirdiği haftalar olduğu için..
Aman dikkat edelim hepimiz kendimize, meleklerimizin herşeyi bize bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…