kızlar yardımmm
dün gece kanamam oldu,çok korktum sabah hemen doktora gittik,ultrasonla baktık,keseyi gördük,bende de miyom varmış,bikaç tahlil yapıldı onların sonuçlarını bekliyorum,inşallah ciddi bişey yoktur
ağlıycaktım nerdeyse nasıl bir mucize bu.sabret cnm yarına az kaldı inş.hayırlısıyla sende duyarsın küçük bebeğinin kalp atışını
kızlar dr size yukardan ultrasonlamı bakıyor yoksa normal muayine gibimi
selam kizlar yeni doktordan geldim kesem gecen hafda gözukmemisdi bugun görduk cok sukur,5+4gunluk canim benim,ama bu seferde embrio yu göremedik doktor daha erken oldugunu söyledi 3 hafda sonraya randevu verdi ,cok uzun sure yaa,nasil gecer 3hafdamirmirmirmir
benim doktor altdan ultrason ile bakiyor,ilk zamanlarda böyle kontrol ediliyor dedi dokdorum gebelik ilerki donemlerinde karindan bakiliyormus,
bende ilk 5.haftada gittim dr söyledim oda bir süre bu şekilde bakmak zorundayım dedi zararı olmazmı dedim biz yaşatmak için uğraşırız zararlı olsa kesinlikle bakmazdım dedi ama üstten baksa daha iiyi olur
Çarşamba günü gittiğim ilk kontrolümde karından ultrasonla baktı benim doktorum..
Üstelik daha 5 haftalıktı ve o şekilde bile keseyi gördük..
Vajinal ultrasona gerek yok bence..
ilk kontrolüm 2 hafta önce vajinaldi....yarında 2.kontrolümüz olacak allahın izni ile.....vajinal kontrole her zaman daha fazla güveniyorlar çünkü karından 1 hafta sonra görülebilecek herşeyi önceden görüyorlar....benimde kesenin hemen yanında kanama olmuştu ve şimdi ilaç kullanıyorum.....inşallah yarın mutlu ve güzel haberlerle gelirim....
inşallah canım iyi haberlerini bekliyeceğiz Allah yardımcın olsun dua ediceğim sana.
Allah razıolsun......umarım cinsiyet öğrendiğimizde,ilk tekmelerde,doğum heyecanlarındada paylaşım devam eder.....rabbim herkese yardımcı olsun:Saruboceq:
arkadaşlar size kan tahlilleri yapıldımı bana yapılmadı kansızlık veya vitamin eksiliği varmı bilmiyorum endişeleniyorum
arkadaşlar size kan tahlilleri yapıldımı bana yapılmadı kansızlık veya vitamin eksiliği varmı bilmiyorum endişeleniyorum