tesekkur ederim canim peki senin adetlerin duzenlimiydi benim duzenliydi ben cok sasirdim byle olmasina insallah saglili bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz bana 12 hafataya ikili testini yapariz dedi doktorum ama daha once dahiliye uzamanindan haberlerinizi bekliyorum dedi
arkadaşlar lar beni silin listeden artık bebeişim yok salı gününden beri düşük yaptım ALLAHIM hepinizin yardımcısı olsun
merhaba nisan anneleri bende katılıyorum aranıza....7 haftalık hamileyim...:)
kızlar bende bügün kalp atışları için gittim şükür görebildim bu yüzden çok sevinçliyim ama bi sorun var.bende şeker yüksek çıktı 133 müş sizinki nasıl böyle olan varmı aranızda.
arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.
hamiş olduğumubugün öğrendim
25 nisan 2009 doğum tarihi gibi gözüküyor.
arkadaşlar lar beni silin listeden artık bebeişim yok salı gününden beri düşük yaptım ALLAHIM hepinizin yardımcısı olsun
bende buraya katıldım sat 29 haziran muhtemel dogum tarihi 5 nisan görünüyor, bugün 2. kontrolümüz vardı gecen sadece kalp atısını görmüstük 5+4 iken... bu sefer kalp atısını duyduk elleri ayakları gecen sefere göre belirginleşmeye başlamış...bir ay sonra ikili teste gideceğim bakalım.... allah hepimizin kucagına almayı nasip eder inşallah...amin....
arkadaslar merhaba nerdeyse bir haftadan beri yazamadim herkez iyiydir insaallah ben cok halsizdim yattim surekli bugun biraz daha iyiyim ben pazartesi gunu gittim doktora kalp atislarini gorduk bebegin ama yaptirdigim kan tahlilinde karacigerle ilgili degerlerim yuksek cikti tekrar tahlil yaptirdik daha cok yukselmis doktorum bir dahiliye uzmanina gorunmemi istedi yarin aksama anca randevu alabildik bakalim o ne diyecek sizin tahliller nasil
merhaba ben de nisan annesi olucam inşallah muhtemel doğum tarihi 3 nisan :) 7 hafta 6 gün oldu bebişimin kalp atışlarını gördüm çok mutluyum
delikızıntürküsü bir tek sen beni duydun teşekkür ederim neyse önemli değil Allah herkese bebeğiyle ilgili iyi haberler almayı nasip etsin
cnm bişeymi oldu hayırdır hem neden sildin yazdıklarınıfisfisfis
tuğçe az önce yazdıklarını silmişsin canım.sırayla cvp yazıyordum.bir de baktım yazın değişmiş.bebişin kalp atışını dumuşsun hayırlı olsun.diğer bebişin de büyür inşallah da ikizlerimizi birlikte büyütürüz.bir de şenay ikiz bekliyordu galiba süperrrrr hihoyyyt
bu arada istersen ben de sileyim yazdıklarımı????????