canım gözükür inşallah Allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun bende bugün inşallah dr gideceğim hayırlısı bakalım çok heycanlıyım,umarım herşey yolunda gider Allah a sığınıp bekliyeceğiz.:1hug:
arkadaşlar lar beni silin listeden artık bebeişim yok salı gününden beri düşük yaptım ALLAHIM hepinizin yardımcısı olsun
arkadaşlar lar beni silin listeden artık bebeişim yok salı gününden beri düşük yaptım ALLAHIM hepinizin yardımcısı olsun
tamam cnm da sat tarihim 25 haziran ona mı bakıcam yoksa hamile kalışım temmuza geliyor ona mı bakıcam biri kız biri erkek oluyor daCADIARZU
temmuza bakacaksın canım, çünkü senin hamile kaldığın ay temmuz, çünkü sat tarihin 25 haziran olduğuna göre zaten o ayın sonuna kadar nerdeyse regl dönemine denk geliyor, yani sen temmuzda hamile kaldığın için temmuza bak canım, baktıktan sonra bizede haber ver merakta bırakma :1hug:
arkadaşlar doktora gitmek ne kadar stresli birşey ya insan çok korkuyor Allah ım inşallah kötü haber almayız hiç birimiz o muayine masasına uzanınca kalbim yerinden çıkacakmış gibi çarpıyor daha önce çok acı tecrubelerim oldu o yüzden herhalde ne olur dua edin çok korkuyorum yinede hep hayırlısını diliyorum Rabbimden.
baktım cnm bu takvime göre nisanda oluşum geliyor allahın izniylegamyoncuiremsu
dualarım seninle cnm inş ii haberlerle gelirsin yarın sabah da ben gıdıcem allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
bende buraya katıldım sat 29 haziran muhtemel dogum tarihi 5 nisan görünüyor, bugün 2. kontrolümüz vardı gecen sadece kalp atısını görmüstük 5+4 iken... bu sefer kalp atısını duyduk elleri ayakları gecen sefere göre belirginleşmeye başlamış...bir ay sonra ikili teste gideceğim bakalım.... allah hepimizin kucagına almayı nasip eder inşallah...amin....
birde benim sat 24 haziran ama doktorum 6+5 haftalik dedi muhtemel dogumuda 8 nisan dedi
geçmiş olsun cnm benide sat 25 haziran ama bizim bebiş de geç olmuş şimdi 8 haftalık deil