- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
size acayip haberlerim var kızlar doktordan yeni geliyorum 5+ 5 bu gün keseler net görünmüyo daha ama dr büyük ihtimalle ikiz dedi oranlarım ondan yüksekmiş bugün hcg bakıldı 8700 küsür acayip şaşırdım ikimizin ailesindede yok ikiz şoklardayım
benimde hiç mide bulantım yok.yarın 7+1 haftalık olacak.ptz doktora gittik kalbinin attığını görünce inanabildim hamile olduğuma.aslında bulantı olmaması iyi birşey.mide bulantısı olan arkadaşların allah yardımcısı olsun.çok zor gerçekten.
Şimdi ilk doktor kontrolümden geliyorum..
Allaha şükürler olsun herşey yolunda..
Minik sıpamın kesesini gördüm.
1,5 cm lik minicik bişiy...
Regl tarihime göre 5 haftalık olmasına rağmen sanırım haftasından ilerde bi bebek olucak..
Çünkü ultrason sonucuna göre 5+5 görünüyor..
Çok tuhaf bir duygu....
İçinde küçücük bir mucize büyüyor...
İnanması gerçekten güç..
2 hafta sonra kalp atışını duymak üzere tekrar kontrole gidicem...
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:
cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 31 mart
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan -- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt 10 nisan
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan dr. kozyatağı acıbadem hst. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 temmuz
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --18 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- Fatih Üni. Hastanesi -- Yrd. Doç Esra Keskin
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz -- 28 nisan
Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???
kızlar inşallah kimseyi unutmamışımdır.yeni arkadaşlar sizler de kendinizi ekleyebilirsiniz.kopyala yapıştır yapıp sat tarihinize göre kendinizi ekleyin.yapamazsanız ben eklerim canlarım sorun değil.
yeni gelen hamişler hoşgeldiniz. a.s.
inşallah hepimiz bebişleri kucağımıza alırız sağlıkla......
size acayip haberlerim var kızlar doktordan yeni geliyorum 5+ 5 bu gün keseler net görünmüyo daha ama dr büyük ihtimalle ikiz dedi oranlarım ondan yüksekmiş bugün hcg bakıldı 8700 küsür acayip şaşırdım ikimizin ailesindede yok ikiz şoklardayım
sabah test yaptım pozitif çıktı,
şimdide belim ağrıyor,
bu normalmidir.
yoksa psikolajikmi .....
kizlar yarin sabah dokdorda kontrolum var,keseye bakilacak ,gecen hafda 4+4gunlukken gittigimde birsey göremedi dokdor,yarin 5+4 gunluk olucak gözukurmu acaba,cok korkuyorum ya dis gebelik yada kimyasal felensa,ne olur kizlar duanizi eksik etmeyin,Allahim bebeklrimzi bizlere bagislasin,,,
Sen_ay sana bir sorum olacak benim regl gunumden 4 gun once yaptigim kan testinde beta hcg oranim 645 cikti bana cok yuksek gibi geldi bu oran.. internetten okudugum kadariyla da bu yuksek oranlarda ikis gebelik belirtisiymis.. senin ilk ogrendigindeki degerlerin neydi ?
Bu benim ikinci bebegim kismet olursa.. bu sefer bende hic bulanti hissetmiyorum o yuzden endiselenmeyin .. ilk kizimda yaklasik 5 ay istifra ve migde bulantisiyla yasadim o yuzden bulantiniz olmadigi icin sanslisiniz kizlar :)
Diger birsey genelde ilk hamileligi olan bayanlarda sisme orani cok daha fazla vucudumuz bebege alisma surecinde oldugu icin asiri tepkiler verebiliyor,, kabizlik icin de sabahlari bir avuc kayisi yiyin hem bebislere cok faydali hemde sindirim sisteminizi dogal yolla calistiriyor..
sonuncusuda catlak kremleri icin cok erken :) daha karnimiz esas buyumeye 20 haftada basliyor,, sanirim o tarihlerde baslamak yeterli olacaktir ben badem yagi kullanmistim :)
Allah hepimize saglikli bir hamilelik ve saglikli bebisler kismet ertsin :))
kızlar bişey sorcam sizlere ben 7+2 günlük hamileyim ama hiç mide bulantısı yaşamıyorum çok korkuyorum bir terslik falan yok demi benim gibi mide bulantısı yaşamayan var mı aranızda bu arada haftaya bebeğimi göreceğim allahın izn ile çok merak ediyorum keseyi gördük ama bebeğimi hala göremedim..ne olur dua edelim birbirimize ben çok çok korkuyorum bişey olacak diye..
sabah test yaptım pozitif çıktı,
şimdide belim ağrıyor,
bu normalmidir.
yoksa psikolajikmi .....
arkadaşlar lar beni silin listeden artık bebeişim yok salı gününden beri düşük yaptım ALLAHIM hepinizin yardımcısı olsun
arkadaşlar lar beni silin listeden artık bebeişim yok salı gününden beri düşük yaptım ALLAHIM hepinizin yardımcısı olsun