2009 Nisan Anneleri buraya

canım otomatik çin takvimiyle daha rahat sonuca ulaşırsın, sol tarafa kendi doğum tarihini yaz sağ taraftaki kutucuktanda hamile kaldığın ayı seç ve sonuç karşına çıkıyo (bende kız çıktı hayırlısı bakalım)işte adresi:
:nazar::nazar::nazar:

tamam cnm da sat tarihim 25 haziran ona mı bakıcam yoksa hamile kalışım temmuza geliyor ona mı bakıcam biri kız biri erkek oluyor daCADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
canım gözükür inşallah Allah yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun bende bugün inşallah dr gideceğim hayırlısı bakalım çok heycanlıyım,umarım herşey yolunda gider Allah a sığınıp bekliyeceğiz.:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saol canim,insallah .Allahim hepimizin yardimcisi olsun,insallah hayirli haberlerle dönersina.s.

arkadaşlar lar beni silin listeden artık bebeişim yok salı gününden beri düşük yaptım ALLAHIM hepinizin yardımcısı olsun

canım çok geçmiş olsun;
seni anlayabiliyorum. bende geçen sene kimyasal düşük yapmıştım.
inşallah biran önce kendini toparlamanı diliyorum.

a.s.

arkadaşlar doktora gitmek ne kadar stresli birşey ya insan çok korkuyor Allah ım inşallah kötü haber almayız hiç birimiz o muayine masasına uzanınca kalbim yerinden çıkacakmış gibi çarpıyor daha önce çok acı tecrubelerim oldu o yüzden herhalde ne olur dua edin çok korkuyorum yinede hep hayırlısını diliyorum Rabbimden.

tamam cnm da sat tarihim 25 haziran ona mı bakıcam yoksa hamile kalışım temmuza geliyor ona mı bakıcam biri kız biri erkek oluyor daCADIARZU

temmuza bakacaksın canım, çünkü senin hamile kaldığın ay temmuz, çünkü sat tarihin 25 haziran olduğuna göre zaten o ayın sonuna kadar nerdeyse regl dönemine denk geliyor, yani sen temmuzda hamile kaldığın için temmuza bak canım, baktıktan sonra bizede haber ver merakta bırakma :1hug:

temmuza bakacaksın canım, çünkü senin hamile kaldığın ay temmuz, çünkü sat tarihin 25 haziran olduğuna göre zaten o ayın sonuna kadar nerdeyse regl dönemine denk geliyor, yani sen temmuzda hamile kaldığın için temmuza bak canım, baktıktan sonra bizede haber ver merakta bırakma :1hug:

baktım cnm bu takvime göre nisanda oluşum geliyor allahın izniylegamyoncuiremsu

arkadaşlar doktora gitmek ne kadar stresli birşey ya insan çok korkuyor Allah ım inşallah kötü haber almayız hiç birimiz o muayine masasına uzanınca kalbim yerinden çıkacakmış gibi çarpıyor daha önce çok acı tecrubelerim oldu o yüzden herhalde ne olur dua edin çok korkuyorum yinede hep hayırlısını diliyorum Rabbimden.

dualarım seninle cnm inş ii haberlerle gelirsin yarın sabah da ben gıdıcem allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

bende buraya katıldım sat 29 haziran muhtemel dogum tarihi 5 nisan görünüyor, bugün 2. kontrolümüz vardı gecen sadece kalp atısını görmüstük 5+4 iken... bu sefer kalp atısını duyduk elleri ayakları gecen sefere göre belirginleşmeye başlamış...bir ay sonra ikili teste gideceğim bakalım.... allah hepimizin kucagına almayı nasip eder inşallah...amin....

arkadaşlar lar beni silin listeden artık bebeişim yok salı gününden beri düşük yaptım ALLAHIM hepinizin yardımcısı olsun

canım geçmişler olsun hep hayırlısı deriz ya gerçektende doktorum düşük yaparsam üzülmemem gerektiğini sağlıklı bir bebek olmayacağından bahsetti ve düşük tekrarlayan bişey değilmiş Allahın izniyle gene hamile kalırsın gönlünden geçen zamanda tekrar hamile kalman dileğiyle..

bende gecmis olsun diyorum Allah sabir versin.. benim doktorum da dusugun dogal bir surec oldugunu bebegin ilerde sagliksiz olmasindansa basta dusugun daha saglikli oldugunu soylemisti.. senin yapacak birseyin yoktu.. kendine iyi bak ki biran once yeni bebisine kavusasin..

bende buraya katıldım sat 29 haziran muhtemel dogum tarihi 5 nisan görünüyor, bugün 2. kontrolümüz vardı gecen sadece kalp atısını görmüstük 5+4 iken... bu sefer kalp atısını duyduk elleri ayakları gecen sefere göre belirginleşmeye başlamış...bir ay sonra ikili teste gideceğim bakalım.... allah hepimizin kucagına almayı nasip eder inşallah...amin....

hayırlı olsu cnm bakalım bende yaarın benim yaramazın kalp atışlarını duyabilecekmiyim:CüvCüv:

arkadaslar merhaba nerdeyse bir haftadan beri yazamadim herkez iyiydir insaallah ben cok halsizdim yattim surekli bugun biraz daha iyiyim ben pazartesi gunu gittim doktora kalp atislarini gorduk bebegin ama yaptirdigim kan tahlilinde karacigerle ilgili degerlerim yuksek cikti tekrar tahlil yaptirdik daha cok yukselmis doktorum bir dahiliye uzmanina gorunmemi istedi yarin aksama anca randevu alabildik bakalim o ne diyecek sizin tahliller nasil

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan -- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ???????
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan dr. kozyatağı acıbadem hst. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 temmuz
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --18 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- Fatih Üni. Hastanesi -- Yrd. Doç Esra Keskin
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz -- 28 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

acem kızı geçmiş olsun canım, kendini fazla üzme, allahtan hayırlısını dile güzelim, inşallah tekrar güzel haberlerle görürüz seni canım, bu arada seni listeden silmiyoruz canım çünkü yeni haberini tekrar bekliyoruz allahın izniyle, kendine iyi bak, allah inşallah yeni bebeğini en kısa zamanda sana bağışlar canım

merhaba ben de nisan annesi olucam inşallah muhtemel doğum tarihi 3 nisan :) 7 hafta 6 gün oldu bebişimin kalp atışlarını gördüm çok mutluyum :KK70:

geçmiş olsun cnm benide sat 25 haziran ama bizim bebiş de geç olmuş şimdi 8 haftalık deil

tesekkur ederim canim peki senin adetlerin duzenlimiydi benim duzenliydi ben cok sasirdim byle olmasina insallah saglili bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz bana 12 hafataya ikili testini yapariz dedi doktorum ama daha once dahiliye uzamanindan haberlerinizi bekliyorum dedi

X