hadi hayırlısı. ne zamandır ksildi? belki yeniden başlar. gerçi inşallah başlamaz da.
hayirli günler mayis anneleri ve bebişleri a.s.
umarim herkes iyidir..en son yazdigimdan bu yana tüm yazilanlari okudum..mide bulantisi olanlara cok cok geçmiş olsun diyorum,inşaAllah tez zamand gecer..duygusalliğa gelince sanirim hepimiz öyleyiz :)
kizlar bu arada kafama bişey takildi..ben 9 haftalik hamileyim..10-11 mayis gibi dogum yapicagim görünüyor..10 haftayi geçmiş olanlarda var ..onlarda mayis annesi oluyor..peki 5 haftalik hamile arkadaslar nasil mayis annesi oluyor onu anlamadim :) acaba cizelgelerinizmi yanliş? 10 haftayla 5 haftanin ayni ayda dogum yapmasi kullandigimiz takvime gore imkansiz oluyor :) bu işte bi yanlişlik var :)
kızlar bana yardımcı olurmusunu dün öğrendim hamile olduğumu değerim 77.35 çıktı acil doktoru olduğu için pek bişey demedi ne kadarlık hamişim ki 2 hafta olabilir dedi doktor bilen varmı
slm ben de 7 haftalık hamileyiim bulantılarım çok fena. herşeyi deniyorum hiçbişeyin faydası yok ilaç da kullanıyorum kar etmedi. sizin kullandığınız ve faydasını gördüğünüz ilaç var mı.
kızlar selamlar.. benimde bulantılarım şu bilek bandından sonra bıçak gibi kesildi. valla korkuyorum kolumdan çıkarmaya. ilaç almaktansa kolumu bir bandın sıkmasını tercih ediyorum ama baya artık rahatsız ediyor yine de bulantıdansa çekerim diyorum. birde dırım kızı gibi yokdsa kesileceğimi vardı diyorum ama yinede tam kesilmişte değil hani.. arada özellikle sabahları yokluyor azcık. ama buna şükür. ankakuşu senin devam ediyor herhallde bulantılar.. bana kalırsa şu bandı sende dene.. istersen dr una sorda dene. benim doktorum birşey olmaz dedi bandı görünce.. bence dene arkadaşım..
günaydın arkadaşlar
hepimiz şikayetleri aynı ama geçicek inşallah bunlar
kızlar günaydın hepinize bugün yine çok kötüyüm çok fazla kustum allah yardımcımız olsun
dün kontrole gittim herşey tatlı bbeişimi yine gördüm iki hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı doktorum bakalım hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz kucaklarımıza gelsin