2009 Mayıs Anneleri

Herkese merhabalar,

Öncelikle hepinizi tebrik ederim. Umarım hepimiz çok rahat bir hamilelik dönemi geçirir ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Bugün 6 hafta 3 günlük oldu bebişim. 24 ağustos son regl tarihimdi ve beklenen doğum tarihim de 31 Mayıs. 2 hafta önce ve sonrası da olabilirmiş. Haziran annesi olma ihtimalim de var yani. Ama Haziran anneleri genelde yeni hamile olduklarını öğrenen anne adayları gördüğüm kadarı ile. O yüzden bu foruma katılmak daha doğru geldi bana.

Ben daha sadece bir kez doktora gittim. 5 haftalıktım ve sadece gebelik kesesini görebildik. Henüz kalp atışını duyamadım. Bir sonraki randevu 8,5 hafta civarı. Bu beklemeler ne zor:)

Benim yaşadığım belirtiler halsizlik, hafif bulantı, biraz başağrısı ve bolca üşüme:) Dr. üşümen normal dedi:)

Selamlar,

Aaaa öyle deme annesi. İlk göz ağrısı o. Dama atılmasın papucu :) Allah kızına uzun ömürler versin. Bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

tesekkür ederim canim Allah herkesin bebegine uzun ömür versin annesine babasina bagislasin.dama atilir dedigime bakma sen dedigin gibi o bizim ilk gözagrimiz.o cok sorunlu olmustu dogar dogmaz üstüste ameliyatlar gecirdi ilk günlerimizi keyifli keyifli evimizde geciremedik lagusaligim hastanelerde gecti simdi atabilirmiyim onu bi kenara o günleri daha unutmadik cektiklerimizi o bizim bitanemiz.neyseki simdi cok saglikli hersey bitti.Allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin dualarim bütün annelerle...

bugün gittik doktorumuza ve bebegimizi gördük inanilmaz birsey ya mucize gibi unutmusum bu duygulari daha minicik 3,5 cm o büyüyecekte kizim gibi yaramazlik yapacak.elleri ayaklari cikmis tomurcuk tomurcuk.birde su testler olmasa cok korkuyorum hala asagidan yapilan rahimagzi kanseri testi varya ölüp ölüp dirildim korkudan ne zor sey aslinda canim yanmadi ama korku iste

merhaba mayis ayinin en güzel anneleri
bugün gittik doktorumuza ve bebegimizi gördük inanilmaz birsey ya mucize gibi unutmusum bu duygulari daha minicik 3,5 cm o büyüyecekte kizim gibi yaramazlik yapacak.elleri ayaklari cikmis tomurcuk tomurcuk.birde su testler olmasa cok korkuyorum hala asagidan yapilan rahimagzi kanseri testi varya ölüp ölüp dirildim korkudan ne zor sey aslinda canim yanmadi ama korku iste

kızlar bana yardımcı olurmusunu dün öğrendim hamile olduğumu değerim 77.35 çıktı acil doktoru olduğu için pek bişey demedi ne kadarlık hamişim ki 2 hafta olabilir dedi doktor bilen varmı

gerçi 3-4 gün olmuş mesaj atalı ama dayanamadım yazıyım yine de dedim. 77 - 4 haftalık demek. tebrikler...

arkadaslar bende buay beklemedyım ya ınsaalh olur tam anlamaıyla yumurtlama donemımızde ılk denemmeız dıyebılrım 10aylık evlyım bende hamıs lıstesın yapınd heyecan olsun akıdısler benım vaktım yok olsa yapcam adetıem 4gun kaldı bakalım sonuc ne olcak dua edın neolur cok ıstyrum bebeıs ınsaalh alah ısteyen herkeze nasıp etsın amıııııın

selam kızlar nasılsınız ya benım bulantılarım hıc gecmıyor ustelık bırde grıp oldum hepsı eklendı cok kotu oldum ya

slm ben de 7 haftalık hamileyiim bulantılarım çok fena. herşeyi deniyorum hiçbişeyin faydası yok ilaç da kullanıyorum kar etmedi. sizin kullandığınız ve faydasını gördüğünüz ilaç var mı.

canım ne ılacı kullanıyorsunkı aslında hıcbırı tam olarak kesmıyor bana doktorum dramamine verdı bıraz ıyı geldı ama acıkcası korkuyorum bırde doktoruna sormadan kullanma sakın cunku her doktor farklı bır ılac tavsıye edıyor beyaz leblebı bıraz ıyı gelıyor ama tam olarak kesen bırley yok sanırım cekıcez boyle ben 10ş haftaya gırdım ama hala cok kotuyumkafamçokkarıştı

kızlar selamlar.. benimde bulantılarım şu bilek bandından sonra bıçak gibi kesildi. valla korkuyorum kolumdan çıkarmaya. ilaç almaktansa kolumu bir bandın sıkmasını tercih ediyorum ama baya artık rahatsız ediyor yine de bulantıdansa çekerim diyorum. birde dırım kızı gibi yokdsa kesileceğimi vardı diyorum ama yinede tam kesilmişte değil hani.. arada özellikle sabahları yokluyor azcık. ama buna şükür. ankakuşu senin devam ediyor herhallde bulantılar.. bana kalırsa şu bandı sende dene.. istersen dr una sorda dene. benim doktorum birşey olmaz dedi bandı görünce.. bence dene arkadaşım..

benimde tam geçmedi ama kusmadan bugünüde atattım şükürler olsunnn

inş..seninde öle olur cnm geçsin yaa çok kötü bişey bütün hamişlerimiz kurtulsun

herkese günaydın mayıs anneleri gece çok rahat uyuyamadım biraz huzursuzdum yemekte yiyemedim bulantılar artmaya başladı ve sinirlerim biraz bozuk arkadaşlar iş yerindeyim şuanda ve bıraksalar uyuyacağım bu arada süt içiyoruz değil mi en önemli şey hamilelikte ben sabah ve akşam iki defa içiyorum aralardada yoğurt tüketiyorum bebek zaten anneden alır beslenirmiş onda problem yok amacımız bebişin bizden aldıklarını vücudumuza tekrar depolamak arkadaşlar herkese sorunsuz hamilelikler

arkadaşlar birde bulantıları genelde sabah daha yoğun oluyor bu nedenle yataktan hızlı birşekilde kalkmayın ve uyanınca kraker tuzlu bisküvi tarzı şeyler atıştırın biraz iyi geliyor tavsiye ederim

arkadşlar bir de ilk 3 ay beslenmenin çok önemli olmadığını duydum. çünkü 3 ay herkeste bulantı kusma oluyor. fazla bişey yiyemiyoruz. hatta kilo verilen bir dönem. ben kendi adıma söyleyim çok az yiyebiliyorum ama bunları duyduğum için içim rahat.

evet doğru bende ne yersem çıkarıyorum.süt pek içemiyorum ama yoğurt bol yiyorum en azından o biraz midemde duruyoru.ama bugün çok kötü birgün sürekli çıkarıyorum zaten mide boş inş.kısa sürede biter bunlar

kızlar günaydın hepinize bugün yine çok kötüyüm çok fazla kustum allah yardımcımız olsun
dün kontrole gittim herşey tatlı bbeişimi yine gördüm iki hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı doktorum bakalım hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz kucaklarımıza gelsin

amin canım.benimde 2 hafta sonra 12.haftaya girince çağırdı doktrum ense kalınlığı testler falan yapıcakmış inş.herşey yolundadır.bugünde test sonuçlarını göstermeye gidicem inşallah herşey iyidir.allah hepimize nasip etsin bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…