2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlarrrrrr son 3 gündür kusmadan geçirdim bulantım var ama ilaç alıyorum

şimdi tansiyonum düşük yatıyorummm

amin canım.benimde 2 hafta sonra 12.haftaya girince çağırdı doktrum ense kalınlığı testler falan yapıcakmış inş.herşey yolundadır.bugünde test sonuçlarını göstermeye gidicem inşallah herşey iyidir.allah hepimize nasip etsin bebişlerimizi:nazar:

evet ense kalınlığı testi down sendromu riskini hesaplıyorlar allahın izniyle düşük risk grubunda çıkarız ben dün gördüm yine bebişimi en son iki hafta önce ilkkez görmüştüm kalp atışlarını dinlemiştim çok küçüktü bu kez baya büyümüş ve iyice bebek şeklini almaya başlamış off canım benimm yaaaa:emir_bebek:

Selammm arkadaşlarr bende 2 aylik hamileyim...allah nasip ederse mayisda bende alicam kucağima meleğimi...allah isteyen herkese nasip etsin...

selam kızlar herkeze bulantısız sağlıklı günler dilerimm ..
bende bebişimi salı günü gördümm fasülyem çilek olmuşşş :sm_cool::sm_cool: :nazar::nazar:
pazartesi günü benide ikili test için çağırdı inşallah hepimizin sonucu iyi çıkarr...

selam kızlar herkeze bulantısız sağlıklı günler dilerimm ..
bende bebişimi salı günü gördümm fasülyem çilek olmuşşş :sm_cool::sm_cool: :nazar::nazar:
pazartesi günü benide ikili test için çağırdı inşallah hepimizin sonucu iyi çıkarr...

oooooooooo herkesin bebişi kocaman olmuşş benim adetime göre bebişlerim küçük ama değişiyormuş p.tesi fasulyelerimi görecemm.........hersey iyidir inş....

:lepi:merhaba, 6 yıllık beklemeden sonra bende 8 haftalık hamileyim..
Duygularım tarif bile edilemez, hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Herkese merhaba bende sabah acayip bir baş ağrısı ve bulantı ile uyandım sabahtan beride kusuyorum okulada gidemedim. Allah hepimize yardım etsin. bebeklerimiz sağlıklı olsunda geçecek inşallah bu günler..

oooooooooo herkesin bebişi kocaman olmuşş benim adetime göre bebişlerim küçük ama değişiyormuş p.tesi fasulyelerimi görecemm.........hersey iyidir inş....

canım mrk etme seninkilerde saglıcakla büyücek inşallah ...ben her hafta gidiyorum dr a her gittiğimde biraz daha büyümüş oluyor maşşallah :nazar:
elimden gelse yani dr um yakın olsa hergün gidicemm ama malesef uzakkk Çok üzgünüm çoook

canım mrk etme seninkilerde saglıcakla büyücek inşallah ...ben her hafta gidiyorum dr a her gittiğimde biraz daha büyümüş oluyor maşşallah :nazar:
elimden gelse yani dr um yakın olsa hergün gidicemm ama malesef uzakkk Çok üzgünüm çoook

amin cnm bende geçen hafta gittim gördüm ama sabırsızım sanırım hemen elleri ayakları görmek istiyorummm hahaha

sen kaçıncı haftandasın canım el ve ayaklarını 10 cu haftadan sonra görebilirsin?

cnm yarın 7 haftalık olacaz ama adette göre 7 haftayı geçiyoz anlamadım bu işi micro ile hamile kaldığımdan .....neyse 12.haftaya kadar değişiyormuş yakalar diyorlar p.tesi anlayacaz cnm ...

cnm yarın 7 haftalık olacaz ama adette göre 7 haftayı geçiyoz anlamadım bu işi micro ile hamile kaldığımdan .....neyse 12.haftaya kadar değişiyormuş yakalar diyorlar p.tesi anlayacaz cnm ...

canim mikroyla bile hamile kalsan son regly tarihinden itibaren hesaplaniyor yani transfer tarihinden değil...eger transfer tarihinden itibaren 7 haftaliksan demekki regly e göre şuan 9 haftaliksinn..
çünkü normalde bile adetten sonra yumurtlama gunu 14 .gün yani muhtemel hamile kaldiğin tarih ama yinede son adetine göre hesaplaniyor..

:lepi:merhaba, 6 yıllık beklemeden sonra bende 8 haftalık hamileyim..
Duygularım tarif bile edilemez, hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Ne kadar güzel bir duygu....Bende 5 yıl aradan sonra bebeğime kavuşucam inşallah :dance::dance::dance:... Ama şimdiden keşke daha önce yapsaymışım diyorum...

canim mikroyla bile hamile kalsan son regly tarihinden itibaren hesaplaniyor yani transfer tarihinden değil...eger transfer tarihinden itibaren 7 haftaliksan demekki regly e göre şuan 9 haftaliksinn..
çünkü normalde bile adetten sonra yumurtlama gunu 14 .gün yani muhtemel hamile kaldiğin tarih ama yinede son adetine göre hesaplaniyor..

cnm ama geçen hafta gittim 6.1 günlük dedi c.tesi gitmiştimm bugünde 6,6 günlük gözüküyor........ son adettim 18 ağustoss

ya kızlar benım goguslerım ındı ben şiş olsunlar ıstıyorum nıye ındıler ya
ben kocaman gogus ıstıyorum

X