ne guluosun kız ne yapayım ben koca memiş istıyom :dance:
benmide göğüslerimde bişicik yok. aman olmasın zaten! yeterince tombikim,bide onlar büyük olsaydı kapılardan filan sığmazdım heraldekaydirigubbakcemile3
ya bulantısı olanlara çok geçmiş olsun. ben yaşamadım,Allah sizlerin yardımcısı olsun.
bu arada şu bebikleri çilek gibi olanları ben çok kıskanıyorum yaakaydirigubbakcemile daha benim minişim 1cm. fasulye anca!! bende büyüsün istiyorum!! daha çok var kollarıma almama cennet kokulumu, nasıl dayanacam ben???Şeniz
benim hesaplarıma göre bebişim bugün 8+1 olucaktı. ama doktorun dediğine göre 7+3 müş! ben büyüsün derken deli karı daha da küçük çıkardı-tatlicadiarzu-
kızlar benşimde göğüslerimde ne şişme ne gerginlik var.. dırımkızı canım benimkide mikro biliyorsun. benim sat 5 ağustos. şuan 9+2 yim. ama bebişim 1 hafta geri. doktor olabilir diyor. senin ikiz üstelik çok normal küçük olması bence. bu arada bugün b-hcg baktırdım. 85000 ve progesteron 23 çıktı. sinir oluyorum şu progesterona. iğne oluyorum- jel yapıyorum- hap alıyorum. hepsi progesteron ama hala 40 olamadı. sinirlerim bozuluyo valla. bu arada çoğu arkadaş bugün bulantı ve halsizlikle geçirmiş. havadanmıdır bilmem benimde bugünüm berbat geçti.
bende isityommm büyüsün kuru fasulyelerim yaaaaabenmide göğüslerimde bişicik yok. aman olmasın zaten! yeterince tombikim,bide onlar büyük olsaydı kapılardan filan sığmazdım heraldekaydirigubbakcemile3
ya bulantısı olanlara çok geçmiş olsun. ben yaşamadım,Allah sizlerin yardımcısı olsun.
bu arada şu bebikleri çilek gibi olanları ben çok kıskanıyorum yaakaydirigubbakcemile daha benim minişim 1cm. fasulye anca!! bende büyüsün istiyorum!! daha çok var kollarıma almama cennet kokulumu, nasıl dayanacam ben???Şeniz
benim hesaplarıma göre bebişim bugün 8+1 olucaktı. ama doktorun dediğine göre 7+3 müş! ben büyüsün derken deli karı daha da küçük çıkardı-tatlicadiarzu-
bende bırazdan gıdıcem bakalım benım bebişler ne alemde ozledım gıdıp bakayım heheh
bende bırazdan gıdıcem bakalım benım bebişler ne alemde ozledım gıdıp bakayım heheh
Yeni bi ultroson cihazı çıkmış.Artık evdede bebişlere bakılabiliyor hatta dr la irtibata geçebiliyormuşsun.Aynı görüntü onun ekranından da takip edilebiliyomuş.
Hepimize bu cihazdan birer tane gerekiyo herhalde:)
Bölece artık 24 bebişler izlenebilecek durumda olurduk ne hoş dime..
Ama bu defa da bize hiç büyümüyomuş gibi gelirdi herhalde...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hani nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Benim bulantılarımda biraz hafiflemeye başladı arkadaşlar çok şkr...
Ama bayramdan beri mutfağa pek girdiğim söylenemez biraz bununda etkisi olabilir gibi.Eşim Adanadaydı birazdan yanıma dönmek için yola çıkıyor inş..Bana da ist dan ablam geldi ve baktı saolsun..Yemek yapmaktan biraz uzaktım yane.
Birisi yemek yapınca biraz olsun yiyebiliyodum ama kendim yapınca o pişerken yaydığı kokular yetiyodu bana...
Bakalım yarın fikrim değişecek mi.İnş hafifleyen bu bulantılarımı biran önce atlatırım...hepimiz inş...
yarın 10.haftamızı tamamlıyoruz inş
Ama arkadaşlar ben 2 tane düşük olayı yaşadım ve bu 2 kayıbımda 11.hafta civarlarında gerçekleşti.Şimdi bu haftaya kadar bir sorunumuz olmadı şkr ama bu haftalar için korkularım bitmiş değil..Lütfen hepimiz benim için 1 defa dua edin..
Sağlıkla hepimiz bebişlerimize kavuşalım inş..
Ama bayramdan beri mutfağa pek girdiğim söylenemez biraz bununda etkisi olabilir gibi.Eşim Adanadaydı birazdan yanıma dönmek için yola çıkıyor inş..Bana da ist dan ablam geldi ve baktı saolsun..Yemek yapmaktan biraz uzaktım yane.
Birisi yemek yapınca biraz olsun yiyebiliyodum ama kendim yapınca o pişerken yaydığı kokular yetiyodu bana...
Bakalım yarın fikrim değişecek mi.İnş hafifleyen bu bulantılarımı biran önce atlatırım...hepimiz inş...
Ama arkadaşlar ben 2 tane düşük olayı yaşadım ve bu 2 kayıbımda 11.hafta civarlarında gerçekleşti.Şimdi bu haftaya kadar bir sorunumuz olmadı şkr ama bu haftalar için korkularım bitmiş değil..Lütfen hepimiz benim için 1 defa dua edin..
Haberlerde izledim.Kısa zamanda yaygınlaşır inş.Özellikle doğudaki anne adayları için süper olacağı düşünülüyoo..
ay valla doğudakilerden cok bence batıdakilere yarar doğudaki bazı kadınlar koca korkusundan bazılarıda dr bulamadıklarından 9 ay boyunca bile gidemiyolar dr a çoğu evde doğum yapıyorr..bizler biraz daha şanslıyız her istediğimizde gidebilme şansımız var ve hala bize yetmiyorr çatlıyoruz meraktannn allah bence doğudaki annelere büyük bir sabır vermişş ....öyle bişi çıksa inana doğudan çokk batıdakiler alırr
kızlar selamlar.. benimde bulantılarım şu bilek bandından sonra bıçak gibi kesildi. valla korkuyorum kolumdan çıkarmaya. ilaç almaktansa kolumu bir bandın sıkmasını tercih ediyorum ama baya artık rahatsız ediyor yine de bulantıdansa çekerim diyorum. birde dırım kızı gibi yokdsa kesileceğimi vardı diyorum ama yinede tam kesilmişte değil hani.. arada özellikle sabahları yokluyor azcık. ama buna şükür. ankakuşu senin devam ediyor herhallde bulantılar.. bana kalırsa şu bandı sende dene.. istersen dr una sorda dene. benim doktorum birşey olmaz dedi bandı görünce.. bence dene arkadaşım..