amin canım.benimde 2 hafta sonra 12.haftaya girince çağırdı doktrum ense kalınlığı testler falan yapıcakmış inş.herşey yolundadır.bugünde test sonuçlarını göstermeye gidicem inşallah herşey iyidir.allah hepimize nasip etsin bebişlerimizi
selam kızlar herkeze bulantısız sağlıklı günler dilerimm ..
bende bebişimi salı günü gördümm fasülyem çilek olmuşşş :sm_cool::sm_cool:
pazartesi günü benide ikili test için çağırdı inşallah hepimizin sonucu iyi çıkarr...
oooooooooo herkesin bebişi kocaman olmuşş benim adetime göre bebişlerim küçük ama değişiyormuş p.tesi fasulyelerimi görecemm.........hersey iyidir inş....
:lepi:merhaba, 6 yıllık beklemeden sonra bende 8 haftalık hamileyim..
Duygularım tarif bile edilemez, hepimiz için hayırlısı olur inşallah
canım mrk etme seninkilerde saglıcakla büyücek inşallah ...ben her hafta gidiyorum dr a her gittiğimde biraz daha büyümüş oluyor maşşallah
elimden gelse yani dr um yakın olsa hergün gidicemm ama malesef uzakkk Çok üzgünüm çoook
amin cnm bende geçen hafta gittim gördüm ama sabırsızım sanırım hemen elleri ayakları görmek istiyorummm hahaha
sen kaçıncı haftandasın canım el ve ayaklarını 10 cu haftadan sonra görebilirsin?
cnm yarın 7 haftalık olacaz ama adette göre 7 haftayı geçiyoz anlamadım bu işi micro ile hamile kaldığımdan .....neyse 12.haftaya kadar değişiyormuş yakalar diyorlar p.tesi anlayacaz cnm ...
:lepi:merhaba, 6 yıllık beklemeden sonra bende 8 haftalık hamileyim..
Duygularım tarif bile edilemez, hepimiz için hayırlısı olur inşallah
canim mikroyla bile hamile kalsan son regly tarihinden itibaren hesaplaniyor yani transfer tarihinden değil...eger transfer tarihinden itibaren 7 haftaliksan demekki regly e göre şuan 9 haftaliksinn..
çünkü normalde bile adetten sonra yumurtlama gunu 14 .gün yani muhtemel hamile kaldiğin tarih ama yinede son adetine göre hesaplaniyor..
cnm ama geçen hafta gittim 6.1 günlük dedi c.tesi gitmiştimm bugünde 6,6 günlük gözüküyor........ son adettim 18 ağustoss
CANIM BU DURUMDA Bİ GARİPLİK VAR SANIRIM ÇÜNKÜ ADETİNE GÖRE 7+3 GÖRÜNÜYORSUNN :uhm::uhm:
ya kızlar benım goguslerım ındı ben şiş olsunlar ıstıyorum nıye ındıler ya
ben kocaman gogus ıstıyorum
:roflol::roflol::roflol: