arkadaşlar biliyorsunuz ben sea band siparişi vermiştim. bugün geldi siparişim. sabah taktım valla şu ana kadar çok iyiyim ama biliyorsunuz dünde gündüzü çok iyi geçirip hatta panik atak yaşamıştım bişi mi oldu neden bulanmıyorum diye. ama saat 23 ten sonra sabaha kadar o kadar kötüydüm ki anlatamam. bakalım geceyi bekliyorum. bandı hiç çıkarmadım. geceyide iyi geçirirsem banttan diycem çıkarmaya korkuyorum valla..
herkese günyadınlar mayıs anneleri nasılsınız bugün hepinize kucak dolusu sevgiler bebişler annelerini rahat bırakmıyorlar bulantı halsizlik duygusallık ama onlar için herşeye değer kızlar ben çok hassaslaşmaya başladım herşeye ağlamak istiyorum bu arada bugün midem bulanıyor diğer günlere göre biraz fazla iş yerindeyim ve evde olmak için neler vermezdim
herkese sevgilerrrrrrrr
Merhaba canım echo ne oluyor? hiç öle bişey duymadım:uhm:en son c.martesi dr. gittim kalp atışlarını dinledim karından baktı 2kese gördü şüphelenince alttan baktı 2 kese gördü ama 1 bebek var dedi minnacık bişey alttan bakınca bebği gördük diğer kesede bir zararı olmaz dedi bende anlamadım niye oldu,ayın 18,inde tekrar gidicem inşallh sorun çıkmaz ama herşey normal dedi dr.tahlil istedi onları yaptırıp öle gidicem...senin bebişin nasıl tam 7di haftalık galiba benimde yarın 7 hafta oluyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
merhaba arkadaşlar
herkeste aynı şikayet benim tek farkım sigara parfüm oda spreyi haricinde hiçbir kokudan etkilenmiyorum.eşime yemek yapıyorum ama kendim yiyemiyorum ve bende oturup ağlıyorum mide bulantıları had safhada işe gelmek zor bugün benim 9 haftalık inş.en kısa sürede geçer bugünlerde sade gazoz soda ve meyveli yoğurt tek beslenme kaynağım:) hepimize geçmiş olsun tekrar
Valla işimiz zor canım. Ama sonu güzel olacak inşallah :) Seninde 3 haftan kalmış. 12.hafta sonunda bu sıkıntılar bitecek ve güzel gülerin keyfini sürmeye başlayacağız inşallah :)
Gunaydin semra, evet benimkisi bugun 7 haftalik oldu. benimkisi tup bebek seninkisi? tupbebek oldgu icin yumurtalar 4gun sonra uyarildi bende.
benim direk altan ultrasona koydular yani echoya. bir kese gorduler ama bebegi goremedik oyuzden morelim cocgunlukla sifir olsada aman olmaz bir sey diyorum ve sakin olmaya calisyorum.
sanirim seninkide tupbebek cunki iki kese genelde tupebeklerde oluyor. digerin digerine tabiki zarari olmaz. siz kac haftaliktinizki bebegi gordgunuzde. onumuzdeki pazartesi gelsede bende rahatlasam ya ozaman gorecegiz ne var ne yok. allah bebegini kucagina almayi nasip etsin.:CüvCüv:
arkadaşlar biliyorsunuz ben sea band siparişi vermiştim. bugün geldi siparişim. sabah taktım valla şu ana kadar çok iyiyim ama biliyorsunuz dünde gündüzü çok iyi geçirip hatta panik atak yaşamıştım bişi mi oldu neden bulanmıyorum diye. ama saat 23 ten sonra sabaha kadar o kadar kötüydüm ki anlatamam. bakalım geceyi bekliyorum. bandı hiç çıkarmadım. geceyide iyi geçirirsem banttan diycem çıkarmaya korkuyorum valla..[/QUOTE
canım sen şu bandı dr. sordun mu? bir zararı olmasın bence önce bir danış ondan sonra kullan derim
canım bantta ilaç yok. sadece baskı yapan bir top var. bileğime baskı yapıyor. yani sakıncası olmaz. bu arada ben geceyiiyi geçirdim. yine bulntım olu ama önceki haliyle kıyas götürmez
arkadaşlar ben bugün yine çok kötüyüm ve üstelik işteyim tek yediğim şey yoğurt ekmek
neyse herşey düzelecek inş tatlı bebişlerimiz için herşeye değer bu arada ben yarın doktora gideceğim kanszılık vardı onun için kontrole gidiyorum demir eksikliği probleminiz varmı
Yeni mayıs anneleri hoşgeldiniz.Hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah... 27 Eylülde kontrolümüze gittik. bbeişimizin kalp atışlarını gördük. Aa rahim tersmiş bende. O yüzden bebişimizi zor gördük biraz. Testlerimiz yapıldı. Hepsi sorunsuz çok şükür. Hemde 2 gün önden gelişiyomuş kuzum :) 4 Ekimde gidicez. Bu sefer ikili test yapılacak. Çok mutluyum keyifliyim. Mide bulantılarıma bile alıştım :)
Merhaba arkadaşlar bende sat hesabına göre 8+5 gnlük hamileyim .. yazdıklarınızın çoğunu okudum.. şimdiye kadar bende biraz halsizlik ve bundan dolayı akşamları uyku oluyodu.. doktora gittim ve elevit verdi ve onu kullanıyorum.. mide bulantısı yaşamadım henüz çok şükür... bazen kasıklarımda sancı oluyo okadar.. sizce bu ne kadar normal..