2009 Mayıs Anneleri

kızlar herkese günaydınnnnnnnnnnnn. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.umarım herkesin sağlık durumu iyidir.

ben iyiyim ... bebeğim görünmüyor.. ama iki kesem varmış?? ben ikiz annesimi olacağım acaba...önümüzdeki pazartesi ultrasyona gireceğim tekrar umarım bebek yada bebekler görünür.. o zaman 6 haftam dolmuş olacak sanırım daha bebeğimin tam olarak ne kadarlık olduğu bile belli değil... miğde bulantısı ve kusmalarımda başlamadıı ... ama sancılarım oluyo biraz kasık bölgelerimde... ya ne yapacağım ben böyle pazartesiye kadar ölücem sanki meraktannnnnnnn

kızlar bana şu gebelk takvimi nasıl oluyor biriniz anlatabilir mi ayrıca keseleri kç haftalık gördünüz ben galiba 4 yada 5 son adetim 9 ağustos dünkü kan değerim 1395 cevaplarr

canım gözün aydın.sen rahat rahat yat ve dinlen. eminim herşey yolunda gidecektir.ne güzel olur ikizlerin olsa.kaydirigubbakcemile5

mide bulantısı ve kusma olmak zorunda değil arkadaşım. ben ilk hamileliğimde sadece ev kokusuna karşı hassastım.şimdi de parfüme. onun dışında hiçbirşeyim yok maşallah .pazartesiye az kaldı zaten. sıkma kendini.

kızlar bana şu gebelk takvimi nasıl oluyor biriniz anlatabilir mi ayrıca keseleri kç haftalık gördünüz ben galiba 4 yada 5 son adetim 9 ağustos dünkü kan değerim 1395 cevaplarr

sat'a göre 5 hafta 5 günlüksün canım . 3-4 gün sonra kese görmek için bence dr.una git. hayırlı olsun.

canım benim teşekkür ederim.... bir hafta bekledim 4 gün daha bekleyeceğim eli mahkum...
ya aslında miğde bulantıları çoğu kez piskolojiktir diye okumuştum biryerlerdenn ve hep kendi kendimi teskin ediyorum miğdem bulanmıcak istifra yok vs... sanki o yüzden bişey yokmuş gibi geliyo...:)

senin ne kadarlık şuan herhlde sende mayıs annesisin?? allahım sağlıklarımızla kurtarsın bebeklerimizi ve bizi...aslında geçen hafta ikiz olduğunu duyduğumuzda müthiç heyecanandık eşim ve ikimiz... ama bakımı için düşünmeye başladık şimdiden... allah hepimize hayırlısını versin inşallah

günaydın kzlar.nasısınız bakalım kknün güzel hamişleriiiiiii

bu arada doktor ultrason için bayramdan sonra gel dedi. ve daha biz keseyi bile görmedik ben nası dayanacam? acaba bebişim içimdemi?fisfisfis

bu arada doktor ultrason için bayramdan sonra gel dedi. ve daha biz keseyi bile görmedik ben nası dayanacam? acaba bebişim içimdemi?fisfisfis

ama çok geç çağırmış seni. 5 haftalıkken kes 6 haftalıkken kalp atımı görülüyor. sen gittiğinde direk kalp atımını göreceksin:) ama bence bir dr. a daha görün. keseyi görün bari bayramdan önce

arkadaşlar progesteron baktıran ve sonuçlarını bilenler buraya yazabilir mi?? normal değeri kaç olmalı bilen varmı??

arkadaşlar progesteron baktıran ve sonuçlarını bilenler buraya yazabilir mi?? normal değeri kaç olmalı bilen varmı??

canım yaşadığım ilçede 2 kadın doğumcu var, ve karı kocalar:) heralde sık sık çağırmak istemiyor çok paramız gitmesin diye:) ama bayram tatilinde memlekete gittiğimde belki bi özel hastaneye giderim. tabi sevk kağıdı alabilirsem-tatlicadiarzu-
bu arada ön sayfada progesteronu yazmıştım. benimki 4+5 iken 49 çıktı. doktorum ii dedi.

bu arada sonunda becerdim bebek takvimini:) yardım isteyen arkadaşlar olursa özel mesaj atın,yardımcı olurum.a.s.

valla süper. karı koca ilçeyi kapamışlar:)) bu arad seninki 49. benimki 26 ıolunca zaten kızlara sorma ihtiyacı duydum onlarınki nasıl diye..:) inşallah bir an önce görürsün keseyi:lepi:

tünaydın kızlaaaarrr
bende bulantım yok dıye basta uzulmustum bıseymı var dıye sonrada boyle ıyı demıstım ama
6+0 olduğum gun basladı yıyemıyorum artık
koku cok gelıyor burnuma
ben6+0 ken gıttığımde sadece kese gorundu

kızlar benim hiç bulantım yok,aşerme yok,iştahım kesildi artacağı yerde...bi aksilikmi var acaba..5 hafta 4 gün oldu...daha önceki düşükle sonuçlanan hamileliğime hiç benzemiyor. onda 4. hafta başlamıştı bulantılar.birde kız bebeğin daha fazla bulantıya yol açtığını duymuştum dün doktorum ilkel bi ultrasondan baktı şüpheli kese dedi dur bakalım yarın tekrar gideceğim testler için

cerencim çok sevindim gözün aydın bende yarın doktora gidiyorum bakalım kesesini görebilecekmiyiz çok heyecanlıyım bide biz daha kimseye demedik eşim çok heyecanlı yarınki sonuca göre arkadaşlarına söyleyecek acayip sabırsızlanıyo

kızlar merhaba.
ben de dün beha hcg testi ile öğrendim.
Allah nasip ederse Mayıs annesi olacağım.
bhcg 86 çıktı. tekrarlayacağım yarın yine.
umarım bir aksilik çıkmaz
şu an 4+1 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…