2009 Mayıs Anneleri

kızlar bende hamileliği öğrendiğimden beri hep erkek hissediyorum gerçi ben bekarken bile hep oglum olurmuş gibi geliyodu insan cok merak ediyo ya daha cok erken ama sağlıklı olsun gerçi en önemlisi o

bende kızım olcak hissediyorum eşimde erkek adını bile hazırlamış::) hayırlısı olsunda gerçi bakalım hangimizi dediği olcak

allah herkese elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsallah inşallah ısteyenlerde en kısa zamanda aramıza katılırlar

kızlar o karın ağrıları bana da oluyor. yarın 5 haftalık olacak bebişim inşallah,ama daha devam ediyor. doktor kanama olmadıkça problem değil dedi.
bu arada bende bhcg ve progesteron yaptırdım. gebeliğim kesinleşti, yarın bi daha gidicem rutin gebelik testleri varmış onları yaptırmaya. 4 tüp kan, bi de idrar alıyorlarmış:1shok:
ona göre ilaç yazacam dedi doktorum.

kızlar iyi haberlerinizi okudum. umarım hep böyle güzel şeyler anlatırız birbirimize :))) bugün b-hcg me baktırdım fıstık anneler. 3690 çıktı. haftasına göre normal. buna sevindim. diğer tetkiklerim de normal çıktı. haftaya usg ye gidicem .

kızımda hissetmiştim kızım olacağını. ama şimdi sanki erkekmiş gibi geliyor ama bilmiyorum. her açıdan sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsun da o yeter. bir de tabii rahat ,sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah.

karın ağrısı bende de oluyor gün içinde. gaz gibi ama değil,idrar yollarımı üşütmüşüm gibi ama o da değil. kanama olmadığı sürece çok fazla önemsemiyorum ben ama yine de hareketlerime dikkat ediyorum.

canım senin progesteron seviyen kaç çıktı. benimi 26 çıktı

beeeeeeeeeeen benim midem bulanıo hatta geçen hafta kustum bikaç kere.6+4 düm bende.karın ağrısı var bende de çok ama kanama leke olmadığı sürece ilk 3 ay normal dedi kıslarrrr

merhaba kızlar.ben de mayıs annesi olacağım inş.7 haftalık hamileyim.3 gündür bulantı ve kusmalarım devam ediyor.antiem kullanmaya başladım bugün.işe yaramazsa iğne kullanacağım.en son çare bir şey yiyemediğim için serm olacak.inş o kadar olmaz.

herkes gitmiş yaprak dökümünün başındasınız dimi kıslar

oy oy maşaAllahhh :) cok sevindim canim senin adina :) bende doktor gördü kalbini ben görmedim..daha gösterdide anlamadim bişi pek belli olmadi yani..kafani takma sakin tez zamanda kalp seslerinide duyariz inşaAllah

banada hep kizim olcak gibi gelir..ama nedense kime hamileyim desem erkek olcak içime öyle doguyor diyor :) bide ekşi,tuzlu cok yiyorum oyuzden erkek diyorlar :) aman saglikli hayirli salih evlat olsun da :ecrin_bebek:

karin agrisi bende hala oluyor..ama gittikçe azaliyor sıklıgı..doktor fazlalastigi takdirde bi ilac yazdi..rahim kaslarini kasiyormus..istersen ondan al dedi..ama ben ilac kullanmayi pek sevmedigim icin almadim..onun yerine bolbol dinleniyorum :)

herkes gitmiş yaprak dökümünün başındasınız dimi kıslar

yok vallahi seyretmedim kaydirigubbakcemile2

Mrh bende mayis annsesi olcam benim daha çok yeni 2 haftalk.25 mayisda gelcek bizim yolcu,inşaalah hepimiz hayirlisi ile görürrüz o günleri.benim belim ağriyor adetv sancisi gibi.olcam diye krkuyom olmamma inşşaalah.

canım doktorun sana raim kasılması için hangi ilacı verdi. merak ettim.

bu arada benim ağrılarım klasik zaten devam ediyor. 2 gündürde bulantım başladı

Mrh bende mayis annsesi olcam benim daha çok yeni 2 haftalk.25 mayisda gelcek bizim yolcu,inşaalah hepimiz hayirlisi ile görürrüz o günleri.benim belim ağriyor adetv sancisi gibi.olcam diye krkuyom olmamma inşşaalah.

bu karın ağrısı hepimiz için dert canım takma diycem sana ama benim aklımdan çıkmıyor. her dakka adet olucam gibi geliyor. ben 6 haftalıkım. bu arada sen sanırım 4 haftalıksın. son adet tarihin kaç senin?

Kizlar bende araniza yeni katildim allah izin ederse bende mayis annesi olacam ama benim iştah yok gibi bir şey oruç tutuyorum iftarda yiyorum işte sahur deseniz canim hiç bir şey canim çekmiyor 5 haftalik gebeliğim söz konusu açi açina oruç tutuyom işte yesem zorlasam kendimi miğdem bulaniyo

canım aramıza hoşgeldin.ama kendini zorla az az sık sık ye.ben mide bulantılarım önüme böyle geçtim.goktorum gebeliğin el kitabı diye bir şey verdi orda okudum bunu gerçektende faydasını gördüm.bana bide soda elma yada tuzlu ayran iyi geliyor .dikkat et sende bu haftalar önemli çünkü.benimde 6+1 şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…