ayy ne guzel..senınle aynıyız bılıyosun.Ben zaten kabızlık çekiyorum..Bende bugun gıdıyorum doktora çok heyecanlıyım.İnşallah bi problem yoktur..Sağlıklı bır şekilde hamılelığımızı geçırırız
Gözünaydın arkadaşım , darısı inşallah bizim başımıza, bu arada doktorunda maşallah çok hoşmuş hiç bu kadar ayrıntılı bilgi veren dr karşılaşmadım. Bizde bilgilenmiş olduk bu arada teşekkürler....
Mutahhara gözün aydın arkadaşım...
Ne güsel bir duygu dime bu
Beraber doğum heyecanımızı da paylaşırız inş:1rolleyes:
kızlar bende az kanama var adet gibi değil nasıl desem bilmem sizlerde oldumu hiç?düşme tehlikesi var diyo doktor hep yatıyorum zaten belki gecer.hastanede bi bayan vardı 8buçuk aylık hamileyidi ve dedi ki o her ay kanama oluyo onda ama az.offf canim sıkın ilk defa hamile kaldım..başka bebeğim yok bunu çok istiyorum
Evet bulantilar bende de var tek çarem tuzlu ayran o zaman biraz iyi oluyor ama yorgunluk halsizlik diz boyu inşallah geçecek bunlar arkadaşlar.
kızlaaaar bende bugün öğrendim hamileyim.11 ağustos sat. heralde bebek 3 haftalık falan oluyor..çok heyecanlıyım birazda endişeliyim..ilk bebeğim 7 haftalıkken karnımda ölmüştü...allahım herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin.
Arkadaşlar merhaba. Henüz 5 haftalık evliyim ve 2 haftalık hamileyim. Kısmetse 2009 Mayıs'ta anne olacağım :) Benim gibi mayıs annesi olacak arkadaşlarla duygularımızı, yavaş oluşan değişiklikleri herşeyi paylaşalım :)
slm ben nisan annesiyim
bende 3 aylık evliyim
2 aylık hamileyim
geçer inşallah hayırlısıyla.ama gerçekten çok acaib birşey.içinde bir kalp atıyor varya.insan çok tuhaf oluyor.doktor böyle sesini açtı iyice.nasıl atıyor maşallah görsen bir.bugün keşke yine gitsemde yine dinlesem...5 hafta sonra gitcem ama bir daha.
merhaba hanimlar a.s.
bugun doktora gittim şükür :) önce kesey gördük sonrada bebişi gördük :) kalp atişlarinida gördü doktor..ilk resmini aldik bebişimin
geleyim doktorun söylediklerine..
-doktorum fazla kilo alimina kesinlikle karşi bir hanim..enfazla 12 kilo alicaksin dedi..buna göre kendini ayarla dedi..öyle cikolatalar gitsin börekler gelsin yapmak yok dedi..bunun bebege bi faydasi yok dedi..
-kalsiyum,protein ve vitamin içeren şeylere agirlik ver dedi..
-kahve ve kola 1 bardaktan fazlasi yasak dedi..
-oruc tutabilirsin dedi..eger kendini cok yorgun hissetmiyorsan,acikmiyorsan tutabilrsin dedi..cünkü bebek daha cok kücük dedi..
-iftardan sahura kadar bolbol su iç dedi..
-bol meyve ye dedi..
-folikasitle vitamin verdi..ben solgarin folik asitini almiştim..onu sonra icersin diyip baska bi folik asit verdi..
-kabizlik cekebilirsin dedi..cünkü mtabolizman yavasliyor dedi..kabizlik için en iyi çözüm yemekten önce salata yemek dedi..salata bagirsaklarini acar dedi..salatadan sonra yedigin herşey daha cabuk dişari atilirmiş..
işte testler mestler verdi..haftaya carsamba gene gidicem..testleride ozaman alicam inşaAllah..
cok ilginç bir duygu gerçekten o minicik şeyi görmek :ecrin_bebek: hala bulutlarda gibiyim :) Rabbim saglikla herkese nasip etsin inşaAllahhhh a.s.
kızlar dun ılk defa doktora gıdecektımya gıttım
Allahıma şükür keseyi gördük
hemen bayram ertesıne çağırdı ozaman kalp atışlarını dınlıycez
ama kalbi gormedik siz gormusmuydunuz 6 haftalıkken
3 hafta hemen gecsede gıtsem
şimdilik hersey yolunda dedi maşallaaah diyim
merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,bizi bizden başka daha iyi kim anlar:)))ne güzel bi site burası yaa:)))yanlız bişey sormak istiyorum sat.11 agusts ama yumurtlama günüm 24 agustos sanırım bu zamanlarda hamile kaldım mantıklı olarak gelişimine göre geçerli olan bu değilmi?bu tarihe göre de 3 haftalık falan olması gerekmiyormu..
arkadaşlar doktorunuz şimdiye kadar hangi testleri istedi sizden? birbirimizi bilgilendirelim de bir şey atlamayalım diyorum, ne dersiniz?
kızlar ben kafayı yemek üzereyim şu karın ağrısndan. 1 gün geçiyor. 2 gün yine ağrıyor. sersoy'unda ağrıları vardı aynoı ben gibi. hatta idrarınızı yaparken gerginlik var mı diye sorduğunda benden biri var demiştim. malesef onunki çok üzücü son oldu. bende kafayı yiycem nerdeyse. karın ağrısı olanlar ltf cevap. ağrı ayrı. birde sanki karnında pinpon topu var
merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,bizi bizden başka daha iyi kim anlar:)))ne güzel bi site burası yaa:)))yanlız bişey sormak istiyorum sat.11 agusts ama yumurtlama günüm 24 agustos sanırım bu zamanlarda hamile kaldım mantıklı olarak gelişimine göre geçerli olan bu değilmi?bu tarihe göre de 3 haftalık falan olması gerekmiyormu..
selam kızlar nsılsınız herkese rahat bı hamılelık dılıyorum sıze bısey sorcaktım bende oldu da sızdede ole bı hıs var mı bebegın cınsıyetıne daır bebegı ogrendıgımden berı sankı oglum olcakmıs gıbı gelıyo sızede oldumu bole bısey?
selam kızlar nsılsınız herkese rahat bı hamılelık dılıyorum sıze bısey sorcaktım bende oldu da sızdede ole bı hıs var mı bebegın cınsıyetıne daır bebegı ogrendıgımden berı sankı oglum olcakmıs gıbı gelıyo sızede oldumu bole bısey?