Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar o karın ağrıları bana da oluyor. yarın 5 haftalık olacak bebişim inşallah,ama daha devam ediyor. doktor kanama olmadıkça problem değil dedi.
bu arada bende bhcg ve progesteron yaptırdım. gebeliğim kesinleşti, yarın bi daha gidicem rutin gebelik testleri varmış onları yaptırmaya. 4 tüp kan, bi de idrar alıyorlarmış:1shok:
ona göre ilaç yazacam dedi doktorum.
miğde bulantıları başlayan varmı
istifra edenm
6 haftalığım henz bişi yok
kızlar dun ılk defa doktora gıdecektımya gıttım
Allahıma şükür keseyi gördük
hemen bayram ertesıne çağırdı ozaman kalp atışlarını dınlıycez
ama kalbi gormedik siz gormusmuydunuz 6 haftalıkken
3 hafta hemen gecsede gıtsem
şimdilik hersey yolunda dedi maşallaaah diyim
selam
bana cok eskılerden beri kızım olacakmıs gıbı gelır simdide oyle gelıyor ama tabı bılemem
yanı dr bana erkek dese cok sok yasarım alışmam uzun sure alır
cunku hayalımdekı bebek hep kız gıbı canlanıyor gozumde herkeste kıxın olsun dıyınce dahada oyle hıssedeıyorum hayırlısı olsun heralde daha2,5 ay falan beklemem gerekıyor bunun ıçın :ecrin_bebek:
kızlar o karın ağrıları bana da oluyor. yarın 5 haftalık olacak bebişim inşallah,ama daha devam ediyor. doktor kanama olmadıkça problem değil dedi.
bu arada bende bhcg ve progesteron yaptırdım. gebeliğim kesinleşti, yarın bi daha gidicem rutin gebelik testleri varmış onları yaptırmaya. 4 tüp kan, bi de idrar alıyorlarmış:1shok:
ona göre ilaç yazacam dedi doktorum.
herkes gitmiş yaprak dökümünün başındasınız dimi kıslar
oy oy maşaAllahhh :) cok sevindim canim senin adina :) bende doktor gördü kalbini ben görmedim..daha gösterdide anlamadim bişi pek belli olmadi yani..kafani takma sakin tez zamanda kalp seslerinide duyariz inşaAllah
banada hep kizim olcak gibi gelir..ama nedense kime hamileyim desem erkek olcak içime öyle doguyor diyor :) bide ekşi,tuzlu cok yiyorum oyuzden erkek diyorlar :) aman saglikli hayirli salih evlat olsun da :ecrin_bebek:
karin agrisi bende hala oluyor..ama gittikçe azaliyor sıklıgı..doktor fazlalastigi takdirde bi ilac yazdi..rahim kaslarini kasiyormus..istersen ondan al dedi..ama ben ilac kullanmayi pek sevmedigim icin almadim..onun yerine bolbol dinleniyorum :)
yok vallahi seyretmedim kaydirigubbakcemile2
Mrh bende mayis annsesi olcam benim daha çok yeni 2 haftalk.25 mayisda gelcek bizim yolcu,inşaalah hepimiz hayirlisi ile görürrüz o günleri.benim belim ağriyor adetv sancisi gibi.olcam diye krkuyom olmamma inşşaalah.
Kizlar bende araniza yeni katildim allah izin ederse bende mayis annesi olacam ama benim iştah yok gibi bir şey oruç tutuyorum iftarda yiyorum işte sahur deseniz canim hiç bir şey canim çekmiyor 5 haftalik gebeliğim söz konusu açi açina oruç tutuyom işte yesem zorlasam kendimi miğdem bulaniyo