- 11 Eylül 2008
- 227
- 0
- 50
kızlar merhaba.
ben de dün beha hcg testi ile öğrendim.
Allah nasip ederse Mayıs annesi olacağım.
bhcg 86 çıktı. tekrarlayacağım yarın yine.
umarım bir aksilik çıkmaz
şu an 4+1 :)
canım gözün aydın.benimde 85 ti 4 haftalıkken
kızlar,5 haftalık oldu bebişim ama bende de hiç bulantı yok. bende merak ediyorum acaba sorunmu var diyeCADIARZU
bugün rutin gebelik testlerimi yaptırdım. idrar yollarında çok enfeksiyon çıktısenağlama doktor mecburen antibiyotik verdi. adı: sef. çok korkuyorum ilk 3 ay riskli ama, almazsam enfeksiyondan dolayı bebeğim düşebilirmiş bile:1shok: çok şükür başka da bi problem yok. bi de vitamin verdi. adı :elevit. içini okdum,çok güzel şeyler yazıyorkaydirigubbakcemile3
kızlar,5 haftalık oldu bebişim ama bende de hiç bulantı yok. bende merak ediyorum acaba sorunmu var diyeCADIARZU
bugün rutin gebelik testlerimi yaptırdım. idrar yollarında çok enfeksiyon çıktısenağlama doktor mecburen antibiyotik verdi. adı: sef. çok korkuyorum ilk 3 ay riskli ama, almazsam enfeksiyondan dolayı bebeğim düşebilirmiş bile:1shok: çok şükür başka da bi problem yok. bi de vitamin verdi. adı :elevit. içini okdum,çok güzel şeyler yazıyorkaydirigubbakcemile3
kızlar 2 gun once dr a gıtmıstım kan ve idrar tehlılı yapıldı bugun sonucunu aldık
sadece kolestrol 200 olması gerekırken 208 çıkmıs
bu arada ben 3 ay onceden baslamıstım folık asite ilk 3 ayda kullanılıyor dıye bılıyorum sordum bana gerek yok elındekı bıtınce (oda az zaten) bırek dedı.sonucları gorunce elevıt falan verır dıye dusundum sanırım herkes kullanıyo ama hıcbısey vermedi
sizin drlaınız ilk 3ayda bunları kullanacaksınız dedımı acaba?
canım geçmiş olsun. sef hamileliğinin ilk gününden itibaren bile güvenle kullanabileceğin bir antibiyotik.elevit de çok güzel ama içindeki b vitaminlerinden dolayı iştahı açıyor sen farkında olmadan. dikkat et canım.
ayrıca gebelik dönemi idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazırlar. özellikle daha ileri haftalarda. rahim büyüdükçe idrar yollarına baskı yapar ve idrarımızı tam boşaltamayız.:CüvCüvyüzden önemli olan enfeksiyona yakalanmamak. bol bol(günde en az 2-3 litre) su içicez.
kızlar merhaba.
ben de dün beha hcg testi ile öğrendim.
Allah nasip ederse Mayıs annesi olacağım.
bhcg 86 çıktı. tekrarlayacağım yarın yine.
umarım bir aksilik çıkmaz
şu an 4+1 :)
cnım sakın gıdıpde canını yaktırma bak kendın hesapla şimdi hergun hcg 2ye katlıyo 2000 gecıncede keseyı goruyolar (vajınadan) hıc merak etme benım ılk yaptırdıgımda 10du şimdi 6000in üstünde sakın kafana takma cnım
kızlar,5 haftalık oldu bebişim ama bende de hiç bulantı yok. bende merak ediyorum acaba sorunmu var diye
bugün rutin gebelik testlerimi yaptırdım. idrar yollarında çok enfeksiyon çıktı doktor mecburen antibiyotik verdi. adı: sef. çok korkuyorum ilk 3 ay riskli ama, almazsam enfeksiyondan dolayı bebeğim düşebilirmiş bile çok şükür başka da bi problem yok. bi de vitamin verdi. adı :elevit. içini okdum,çok güzel şeyler yazıyor
canım bende kullandım merak etme hıc bısey olmaz allah sıfa versın sende bol bol su iç ayaklarını üşütme :1hug:
kızlar 2 gun once dr a gıtmıstım kan ve idrar tehlılı yapıldı bugun sonucunu aldık
bu arada ben 3 ay onceden baslamıstım folık asite ilk 3 ayda kullanılıyor dıye bılıyorum sordum bana gerek yok elındekı bıtınce (oda az zaten) bırek dedı.sonucları gorunce elevıt falan verır dıye dusundum sanırım herkes kullanıyo ama hıcbısey vermedi
kızlar ya yardımınıza ihtiyacım var bu saba bir sancıyla uyandım dayanılacak gibi değildi kaz sancısı 1 -2 sn vuruyo ama dayanılır gibi değil beşten tekrar çok afdersiniz kendimi zorlayarak tuvalete çıktım fakat akıntımla bereebrsanki kahve rengi bir leke yattım biraz dinlendim olavaobaya çıkınca şidettli sancım kalmadı fakat sol yumurtalığımda hafif bir ağrı var çok korkuyorum
kızlar ya yardımınıza ihtiyacım var bu saba bir sancıyla uyandım dayanılacak gibi değildi kaz sancısı 1 -2 sn vuruyo ama dayanılır gibi değil beşten tekrar çok afdersiniz kendimi zorlayarak tuvalete çıktım fakat akıntımla bereebrsanki kahve rengi bir leke yattım biraz dinlendim olavaobaya çıkınca şidettli sancım kalmadı fakat sol yumurtalığımda hafif bir ağrı var çok korkuyorum