2009 Mayıs Anneleri

CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN.RAHAT VE SAĞLIKLI HAMİLELİKLER GEÇİRELİM.İNŞALLAH

inşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini
bu arada hangi ultrasonla baktı doktorun

canım hayırlı olsun. darısı başımıza. senin son adet tarihin nasıldı

kızlar bende de gaz sancısı var
normalmi yani bu dönemlerde
kabızlık çekiyorum bir de, çok merak ediyorum

Aman cnm aynı dertten ben de muzdaribim..
Dün bütün gece uyuyamadım bu nedenle.Zaten yemek yapmakta zorlanıyorum..Bir de gaz sancısı tuttu gece mahvoldum yanee..Sahur yemeğini çayını bile hazırlayamadım.Eşim kendisi yaptı. Üstelik benimle beraber o da uyuyamadı zavallıcıkkk..Zar zor bişeyler yedirdi bana ,yerimden kalkamadan yedim bişeyler ama sorun gündüz akşama kadar devam etti nerdeyse..Şkr şimdi rahatım ama çok sancılı geçirdim gecemi ve günümü...
Ben yemek fazla yiyemediğim için en son akşam üzüm yiyerek yatmıştım O dokundu sanırım.Accık ta soğuktu galiba.Bi daha aman yani..
Daha dikkatli olacağım inş....

aynı bende üzüm yemiştim ama o dokunurmu ki
çok kötü oluyor insan
inşallah ileride geçer
bu arada benim de yarın 7 haftam doluyor hihoyyyt

kızlar hepinize selam.
ilk beta hcg 86,98 çıkmıştı. bugün tekrarlama zamanı. bu gece ikinci kanımı vericem.
sorun şu ki, kayınvalidemlere ve anneme dayanamayıp söyledik. ama kayınvalidem saçma sapan konuşup canımı sıktı. neymiş efendim bu kadar erken belli olmazmış, regl birkaç gün geçebilirmiş, gibi. inanmak istemedi heralde. ama bnen kan testi yaptırdım falan dedim. yine de düşer o kesin falan dedi. çok kötüyüm dün geceden beri. şimdi tabi öyle dendi ya, ben bu geceki kan sonucunda iki katına çıkma göremezsem yıkılırım heralde.
bana bir AKIL VERİN, VE NOLUR DUA EDİN.
böyle düşük lafı da edilir mi bir gün önce hamileliği kanda çıkan birine yaaaaa.
doktor görmemişmiş sonucumu. ya diyorum beta hcg hormonu bakıldı oran yüksek falan. yok sinirimi bozdu. var mı yorumu olan ???? bu arada bugün 4+2 yiz :)

arkadaşım moralini bozma. benim de 4+1 de 85 ti. en son geçen hafta 900' e çıktı. şimdi 6+3 oldu. düşük falan lafına kulağını tıka. indsanın aklından çıkmıyor bunlar söylenince olumsuzluklar. boşver. dinlen iyi sonuçlarını bekliyoruz

kızlar benım bebışler 7 haftalık oldu ama ucuzduler bırı tehlıkede dıye onu sonlandırdı doktor ve banada antıbıyotık verdı doktor prof hatta başka doktorada sordum kullan dıyor ama ben korkuyorum bıde asırı bulantım var sabahlarım zehır oldu cok kotuyum kılo vermeye başladım

canım antibiyotiğin adı ne? bende de enfeksiyon çıktı ve SEF adında antibiyotik verdi doktorum. 2gündür içiyorum. ama bende çok endişeliyim

bende hala ne bulantı ne biirşey var bu konuda maşallahım var inşallah bundan sonrada olmazzz:))) allahda sana sabır versin tabi hala devam ediyorsa

bende yarın gideceğim dr randevu aldım
bakalım ne durumda pirinçim
kalp atışları oluşmuş mu?
6 haftalıkım

canımm benımkıde 6haftalık ben bugun kalp atıslarını gordum mercımegımın boyu :ecrin_bebek:3mm olmuş allah sızlerede gostersın ınsallah

canım doktorun sana raim kasılması için hangi ilacı verdi. merak ettim.

bu arada benim ağrılarım klasik zaten devam ediyor. 2 gündürde bulantım başladı

canim progesten diye bir ilaç yazdi canim..benim agrilarim normale döndü epey..oyuzden ilaci almadim..ilk zamanlar epey bi agrim vardi..ama şimdi cok yoruldugumda yada ters bi hareket yaptigimda agrim oluyor..

canimmm hoşgeldinnn :) nerden nereye ya :) hiç aklima gelmezdi ayni anda hamile kalcagimiz :) kilo verelim derken kendimizi nerde bulduk

canim hafifte olsa bişeyler ye..tuzlu ve kuru şeyler ye canim..inşaAllah iyi gelir bulantilarina

a.s.kızlar bende aranıza yeni katıldım allahım nasip ederse inş.bende mayıs annesi olacagım bugun tam 5 hafta bitti bende pek öyle mide bulantısı yok inş. da olmaz arada sabah bulanıyor bazende başım dönüyor oda oruçtada olabilir diye düşünüyorum allahım hepimize saglıkli sihhatli sorunsuz hamilelik geçirdikten sonra bebişlerimizi :ecrin_bebek:hayırlısıyla kucagımıza almayı nasiip etsin amiiiiiiiiiiin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…