hayirli aksamlar kizlar a.s.
oku oku yazamadim gitti bi türlü :) dün temizlikle ugrastim..bugunde annem geldi..serrosa 2 tane etek,banada bi etek bi manto dikmişti..onlari getirmiş :) bayildim valla :) işin güzel tarafi serrosun eteklerinden bitanesiyle benim etegimin kumasi ayni :) kizçemle bayramda takim giyinceezzzz siyah beyaz kaydirigubbakcemile5 mantolarimizda pembiş tam takim olcazhatta bayramda babamizada beyaz gömlek,siyah pantolon giydirdikmi ailece takim olcaz
ay anam bu gripten domuzlu olandan dolayi kaldik evde yaaa..gezmeyi tozmayi özledim be mafoldumben annem-kayinvalidem-market üçgeninde geziniyorum mafoldumben bakalim daha ne kadar sabretcem..serros hasta olmasaydi bu hafta gezicektim ama yemiyor valla akannehir
betulcum hoşgeldin canimmm a.s. misafirlige sonradan gelen kişi he :))))) benzetmene koptum vallacanim ek gida olayinda bencede muhallebiyle basla..madem meyve yiyor kizimin adasi :) yarasin kuzumaaa :)
sevgicim sende hoşgeldin tatlim aramizaa :)
Hoşbuldum canım saolasına.s.
hıc ugruyamaz oldum buralara ama vefasızlıkdan degıl kuzularımdan bır turlu tam ıyleşmıyorlar cok agır hasta degıller aslında ama burunlar hep tıkalı hapsırıgımız var serum fızyolojık sıkıyorum bu seferde burunları akıyor hapsırık devamlı var tam bırı geecırıyor dıgerı başlıyor sonra onlardan bana benden yıne onlara babalarına deeken kısır döngu gıbı suruyor grıp olayımız
3 gundur nazlı kızım grıp gıbıydı bugun ben felaket sekılde tutuldum grıp olayına durmadan ılac alıyorum ve yıne oglumdada başlıyor akşam esım geldı banada gecırdınız bende başlıyorum sanırım dedı bız ılac ıcıyoruz cocuklarada pedıtus verıyorum bunada sukur rabbım beterınden saklasın
gecmısı okuyamadım cook uzun olmuş cunku aramıza yenı gelenler olmuş hoşgelmışler
dıyet olayı tam gaz devam edıyor herkesde sanırım
bende 76 ıle başladıgım dıyetımde 5 kılo verdım cok ıyı geldı valla gercı daha cook var ama yava yavas onlarda gıdıcek ınsallah
banucum senın fıstıkda hastaymış cok gecmış olsum mevlam tez zamanda şifasını versın ınsallah
kımsecıkler yok zaten bende kacayım benım cadı kızım hala yatmadı evın ortasına cınegen salıncagı kurdum onda sallıyorum bakalım daha nelr yaptırcak bu bıdıklar bıze
herkesı kocaman optum hayırlı gecelr
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyoruma.s.
ayy semra be çok üzüldüm bak ya hakkaten kısır döngü olmuş ama sanırım bu ikizlerde oluyo birseninkilerde aynı..
kız tuba okadar yazmışsın beni unutmuşsun:umursamaz: gerçi yazılacak bi durum yok birsenin dedigi gibi misafir bombardımanı kaydirigubbakcemile3 ne yazılırkiii...
ya kızlar bu defne zillisi beni çok üzüyo ya artık çorba ve kahvaltı yemiyoruz zoraki kahvaltı 2-3 kaşıkta çorba gerisi hep çene kiliti...............................
ayyyyyy fenalıklar basıyo sesim yükseliyo dişlerimi sıkmaktan çenelerim agrıyo bak şimdi farkettim yine sıkıyorum....
diyorumki sıkıldı heralde çocuk önceden çok güzel içiyordu çorba ama 5 gündür yok anacım varsa yoksa mama.. bende yrn hiç çorba ve kahvaltı vermiyim sırf mama,meyve ve yogurt yesin sonraki gün kahvaltı, sonraki gün çorba veririm diyorum ne diyonuz??..
ben pek muhallebi vermem defneye kalktım belki yerdie sütlü ve balkabaklı muhallebi yaptım. balkabagınıda bi vitamin olsun die koydum yoksa sırf pirinç ununu besleyici bulmuyorum.. ama neyse sonuç hüsrannnn...... bide kabagı yaktım,yemeyince biberona koyayım dedim oda balkabakları biberonu tıkadı,sonradan süzdüm tekrar koydum yine yemedi,sonradan pekmez ekledim yine yemediiii
offfff biri kaldımı bende heryeri yıkıyorum nerdeyse....
sabahtan buyana çamaşır yıkıyorum evin herbiyanı çam. balkonada asmadım bizim buralarda hala soba yakıyolarrr ve heryer kromm...
neysem saat geç oldu yogurt mayalıyım kızımada mama verim cup yatım...
herkesleri çokkk öptm
aaaaaaaaaaaa ben hülyayı çok merak ediyom küstümü bu kız bize ya???? niye girmiyo hem gazeli özledim bennnn....
Ya benim Defne de öyle ağzını kitliyo bir saatte yedirdim kahvaltısını.
iyi geceler kızlar
öldüm yorgunluktan
bugün sınavım vardo bitti çok şükür
eve geldim yemek yaptım evi sildim süpürdüm
tatlı yaprım malum yarın büyük gün yarın bile değil artık gün bugündür
saat itibariyle hehehe
meşhur günüm varrr hani benim hiç davet edilmedğim ama bana herkesin geleceği gün
yarın kızımın dişini kutkayacağızzz
o neler yaptım neler
foto çektiricez yüklerim bi ara
acil yatmam lazım her yerim ağrılyor
umarım kötü bişey yoktur
geçmişi okuyamıyorum
banu kıızn hastaymış cn ya çok geçmiş olsun
öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun canım atlatmışın sınavınıa.s.
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrr
iyisiniz umarımmm
Günaydın canıma.s.
tatlım doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun ben kaçırmışım bi süre giremeyince
kusuruma bakma lütfen
nice mutlu yıllara
sağol tatlım
günaydın cnm
günaydın kızlar hepinize
erkenden kalktım işleri yetiştireyim diye
zeynep uyuyo annemde bana yardım ediyo
görmeden işlere devam edeyim
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Kolay gelsin tatlıma.s.
kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim duru dün çok rahatsızlandı gece vücudunda döküntü oluştu hemen acile götürdük doktor muayene etti döküntülere baktı faranjit dedi o kadarda iyi bakıyoruz dışarı çıkarmıyorum sıcak tutuyorum yağmurda hastalandı ikisi birlikte yatıyor evde
kızlar doktor kız bebekler için kesinlikle leğende falan oturtup yıkamayın enfeksiyon kapması kız bebeklerde ağır geçer yatırarak mama yedirmeyin hassas bölgesini yıkasınız bile kuru tutun dedi
duru bakteri kapmış teyzesi yağmur babannem gripti bir ara onlardan aldı sanırım çok üzgünüm kızlar ilaç yazdı
Çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inş
Yfrog - resim092r
bu da benim prensesim teyzeleri. sabah laptopun kamerasıyla çektim.
sabahtan beri yüklemeyi öğrenmeye çalışıyorum inşallah olmuştur.
Çok tatlı canım allah bağışlasınŞeniz