2009 Mayıs Anneleri

Hoşbuldum canım saolasına.s.

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyoruma.s.

Ya benim Defne de öyle ağzını kitliyo bir saatte yedirdim kahvaltısını.

Geçmiş olsun canım atlatmışın sınavınıa.s.

günaydın bayanlarrrrrrrrrrrr
iyisiniz umarımmm

Günaydın canıma.s.

Kolay gelsin tatlıma.s.

Çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inş

Yfrog - resim092r

bu da benim prensesim teyzeleri. sabah laptopun kamerasıyla çektim.
sabahtan beri yüklemeyi öğrenmeye çalışıyorum inşallah olmuştur.

Çok tatlı canım allah bağışlasınŞeniz

Hepinize günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Cnm benim ya çok geçmiş olsun, ikizlerden biri hasta lunca ayrı odada tutmak gerekiyo diye okumuştum bi yerde, sende eşinde maske takın evde size bulaşmasın sizden yine onlara bulasır, çocuklarda ayrı odada dursun cnm daha kolay atlatırlar inş

sende bana hiç birsey yazmıyosun nurten dikkatini çekerim facedede yorumumu silmişsin bi daha bişi yazmıcam sana:dilcikar:

Cnm klay gelsin yaparsın sen bu işi hadi bakalm, resimleride bekliyoruz

ŞenizŞeniz

Banucum çok üzüldüm cnm inş ağırlasmadan atlatır prenseslerin

Son düzenleme:
ceylinim sibelcim ayuncum tülaycım serencim papatyacım sağolun kızlar ikisi birden hastalandı bu çok kötü oldu Allah daha büyükleriyle karşılaştırmasın inşallah
cerencim inşallah dediğin gibi çabuk atlatırlar
tülaycım andevadan randevu aldım ikisinide götüreceğiz öğleden sonra bakalım doktoru ne diyecek
offf kızlar izin alamıyorum ne kötü yaa patronun toplantılar falan varmış mışş mışş offfff

burcu sağol canım inşallah dün duru çok ama çok ağladı saatlerce yağmurda okula bile gidemedi hastalıktan ikisi çok etkilendi hava değişiminden bazen keşke evimde oturup çocuklarıma kendim baksam diyorum suçlu hissediyorum kendimi

kızlar bana gelince sabah sabah oturdum ağladım, kağanı zaptedemiyorum inş hiperaktif değildir, kahvaltıyı büvledi zaten, üst bası ıslandı , üştünü değiştirim altını alayım diyodum giydirtmiyo hep dönüyo soymakta giydirmekte bi dert ve günde kaç posta... sonunda bacaklarımın arasına kıstırdım , o zamanda kaşla göz arası ayağımı yaladı pis mafoldumben kendi kendime o sadece bi bebek diye tekrar edip duruyorum çok seviyorum ama çok yoruluyorum, yaramaz değil ama aşırı hareketli...

cerencim berke nasıl oldu faranjit mi olmuştu berkede bizimkide hafif olmuş faranjit ishal falan yok şükür ateşi vardı iki gündür acaba ateş dışarımı vurduda kızarıklık oluştu vücudunda dua edinde birşey çıkmasın kızlar lütfen

üzülme canım hepsi aynı bu sıpaların. sanki beni anlatmışsın. ama biraz sabır hızla büyüyorlar

nurten bacım seninde baya işin varmış kolay gele hadi mayalada yoğurdunu uyu sende
bk yine görememişiz birbirimizi.... büyük gün he okadr heyecan yapıyon bide suratmı yicenn yaniii ayyy anacım kıskanç inasanlarla ugraşmak ne zor yaaa hadi kolay gelsin.. benim işlere gelince malesef işim gücüm bitmiyo,bitmiyoooo
CANIM DOGUM GÜNÜNÜ İÇTENLİKLE KUTLRIM ANNENİN GÖNDERDİGİ HEDİYELERİDE GÜLEREK KULLANNINa.s. a.s.
ayyy oda ayrı mevzu aysuncum her kasade bi üst baş degişiyoooo artık eşya yetiştiremiyom çingene çocugu gibi ne bulsam giydiryormkaydirigubbakcemile3
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrr
iyisiniz umarımmm
günaydın berkemiz nasıl?? sen nasılsın cnm??opuyorumnanaktan
banu çok geçmiş olsun ya hemencik iyileşsin inş. iştesin dimi cnm?? allah iyilik versin..
Yfrog - resim092r

bu da benim prensesim teyzeleri. sabah laptopun kamerasıyla çektim.
sabahtan beri yüklemeyi öğrenmeye çalışıyorum inşallah olmuştur.
ayyyy çok tatlı buuuuu annesiiiopuyorumnanaktan
dogru söylüyosun cnm bakalım bu sabah kahvaltı vermedim pek keyifle içti 180 cc mamayıkaydirigubbakcemile3 bakalım yrn yiyecekmi??
Herkese günaydınlarrra.s.

Çalışan bayanlara kolay gelsin
günaydınnna.s.
kızlar günaydın nasılsınız??? banucumya çok üzüldüm inşallah atlatılar kısa sürede. tuğbacım kıyafetlerinizi güle güle giyin annecinin eline sağlık.

günaydın cnm sanada kolay gelsina.s.

BURCU CANIMYA yapma böyle bebk daha o.benim kızımda öyle inan varya çorabını giydiriyorum diğerini çıkarıyor hele bezini değiştirmek tam sorun yemek yedirtmek dert ağzını kiltler açmaz ama yavaş yavaş düzene gircekler sıkma canını

banu canımya böyle düşünme çocuk bu hasta hasta büyüecekler. benim kuzenim hep evde kendi bakar çocuklarına evden dışarıda çıkarmaz ama kış geldimi sık sık hasta olurlar.bir şekilde hastalanıyorlar canım.

teşekkürler canım :1hug:

yaaa burcuu çok üzüldüm şimdi hakkatenmi kız valla farkında bile degilim ama hep sanki yazışıyoz gibime geliyo öyle güzel tatlı tatlı anlatıyosunki sankim yanımdasınnŞeniz Şeniz face meselesine gelince ben kaçgün oldu giremiyorumki bi bakarım birazdan...
yaaa banu bi ara gir söylee senin potron iyi adam süt izninide o ayarlamıştı sagolsun analar seni boşuna bekelme orarda..

ayyy kız burcu anacım erkek yetiştiriyon çoookkk normal tatlım hareketli olması sen bide yürüyünce gör dermişim.. ben ablamdan biliyorum oda aynıydı giydirmek yedir mek işkenceydi ama ne güleryüzlüydü sıpa yigenim herşeyi unutturuyodu valla.. kolay gelsin tatlım...

gunaydın kızlar gecmısı okudum ama kafam kazan gıbı bı tek aklımda burcunun mınımanın mavıs gozlerı kaldı kusura bakmayın artık çok tatlı maşallah

kızlar laf yetiştirmekten günaydın bile diyemedim..

günaydınnnnkaydirigubbakcemile3

kızıma bugün kahvaltı vermedim mamasını yedi bugun böyle gidicez...

çokta işim var evi süpürüp silmem balkonları halletmem ve ütü yapmam lazım tabi çamaşırlar kurursa.. hafta sonuda anneme temizlik yapıcam orada kalırım cumartesiden giderim.. kadın ayagından ameliyatlı çok zorllanıyo ama yinede yapacagından geri kalmıyo daha 3ay olmadı halıları yıkatmaya tekrardan verdi....

Günaydınlar Herkese;

Burcucum herkesinde anlattığı gibi öyleler yani kağana özgü bir durum değil bende bazen çileden çıkıyorum ama nafile yapacak bişey yok.Yağızda her akşam uyumamak için aralıksız ağlıyor tamam uyumasın diyoruz bu seferde uykusu olduğu için ağlıyor.Napıcaksın artık ağlama sesi kulaklarımda çınlıyor sinirden duramıyorum ama yapacak bişey yok.Şuan çok hareketli dönemleri, sanırım enerjilerini böyle boşaltıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…