2009 Mayıs Anneleri

bayanlar ya
ben de mayıs annesiyim
ek gıdaya geçiyoruz
bana yardım eder misinz,dr iyice kafamı karıştırdı,sapıttı,bütün öğünleri sıraladı serraya,hepsi birden başlanır mı ki???
uzun zamandır sizi okuyorum,hepinizi tanıyorum hemen hemen
ben de katılayım istiyorum ama bilmem çekindim işte :kedi:
bi oturmaya sonradan gelmiş kişi gibi :roflol:

Papatya cnm pek belli olmuyo ama görebildiğim kadarıyla çok tatlıymış kızın Allah bağışlasın, kız saçları dökülmüş dedin gayet saçlı, sen kağanı görcen ,gerçi şimdi çıktı saçları uzuyo ama bi ara bi döküldü kel kalmıştı kuzum :))) tarifi sende yap cnm inş seninkide kağan kadar sever

Aslıcım ek besinlerde sana cevap yazdım cnm oraya bak bi, demek yağız pasa geri geri gidiyo yürüteçle he :)))) cnm benim ya yerim onu

Hoşgeldin cnm, hepsine birden aynı anda başlama ben ilk başta yoğurda başladım, sonra meyve vermiştim, ama meyveyle başlayan bebekler sebzeyi yemiymuş diye duyup kesmiştim sebzeye başlamıştım, ilk başta patates havuç vermiştim 1tk da pirinç ve 1 çay k. yağla, bi kaç gün öyle ver sonra çeşitlendirirsin, tek tek başla ki alerji yapıp yapmadığını anlayabilesin, dr nasıl bi liste verdi sana

meyve suyu içio kızım,dün yoğurt verdim
şimdi ne vermeliyim sizce
sebze çorbası mı
yoksa 1 hafta yoğurda devam mı
ya benim doktordan yana hiç şansım yok ha
kadın doğumcum da gıcıktı,hiç bişi anlatmazdı,uyuz ederdi beni

Teşekkür ederiz teyzesi Şeniz demek kuzun kel kalmıştı ay yerim ben onu walla Kağan her şekilde yakışıklı olur benim kız karnımda biraz daha kalsa sırf saç doğacakmış yeni doğmuş haline göre bayağı döküldü ay yüzü falanda tüylüydü çok şükür döküldü.Tarifinide hemen yapmaya başladım zaten yarın yedircem bakalım inş severcokacimcoook

ooo drun verdiği liste maşallah 4-4lük
sabah kahvaltı;yumurta,peynir,cicibebe devam sütü ile sulandırılacak
öğle sebze çorbası
ikindi yoğurt
akşam mama
aralarda isterse elma suyu
yemeklerden sonra da anne sütü
nasıl saçma dimi,yeni başlayan bi bebek için

Canım bizim dr meyve ve muhallebi ile başlatmıştı.Sonra yavaş yavaş çorbalara falan geçtik

beta kız öğünleri yedikten sonra anne sütüne yer kalmazki bacım, benimde kafam krıştı bak şimdi

kaydirigubbakcemile3
o zaman ben de muhallebi vereyim bikaç gün
meyve zaten seviyo,sebzeye alışsın
sebze çorbası ile başlayalım,burcunun tarifini yapayım
ha ne dersiniz?

hayirli aksamlar kizlar a.s.

oku oku yazamadim gitti bi türlü :) dün temizlikle ugrastim..bugunde annem geldi..serrosa 2 tane etek,banada bi etek bi manto dikmişti..onlari getirmiş :) bayildim valla :) işin güzel tarafi serrosun eteklerinden bitanesiyle benim etegimin kumasi ayni :) kizçemle bayramda takim giyinceezzzz siyah beyaz kaydirigubbakcemile5 mantolarimizda pembiş tam takim olcaz hatta bayramda babamizada beyaz gömlek,siyah pantolon giydirdikmi ailece takim olcaz

ay anam bu gripten domuzlu olandan dolayi kaldik evde yaaa..gezmeyi tozmayi özledim be mafoldumben annem-kayinvalidem-market üçgeninde geziniyorum mafoldumben bakalim daha ne kadar sabretcem..serros hasta olmasaydi bu hafta gezicektim ama yemiyor valla akannehir

betulcum hoşgeldin canimmm a.s. misafirlige sonradan gelen kişi he :))))) benzetmene koptum valla canim ek gida olayinda bencede muhallebiyle basla..madem meyve yiyor kizimin adasi :) yarasin kuzumaaa :)

sevgicim sende hoşgeldin tatlim aramizaa :)

aysuncum aşı vurdurmayi düşünüyormusun? en son kafan karişmişti..püf hepten bulandik he..

aysecim (ceylinin annesi) nice mutlu huzurlu saglikli yillara canimmmm a.s. a.s. cicilerinizide güle güle kullaninnn a.s.

burcucum sizde cicinizi güle güle kullanin canim cok yakişmiş minimanime canim yanliz kafama bişi takildi..siz daha yeni ek gidaya gecmedinizmi? hemen ete baslamişsinda..o dikkatimi cekti..6.ayini doldurdu diyemi hemen gecis yaptin?

banucum canimmm cok cok cok gecmiş olsun durumaaa ( kiyamam kuzuma yaa..ne hissettiğini cok iyi anliyorum..valla insan ölüp ölüp diriliyor..herşey boş geliyor :S inşaAllah gececek bitanem..acil şifalar kuzuma..inşaAllah coktan gecmiştirde yarin güzel haberlerle gelirsin tatlim a.s.

tülaycim canim yeni iş yeriniz hayirli olsun :) güle güle kullanin a.s.

birsencim annecigine takilma kiz bukadar :) o senin canin biliyorum zatne oyuzden gönül koyuyorsun bazi laflarina bizde banze patlamiyormuyuz..napalim işte "idare dünyasi"..herkes birbirini idare ediyor..etmesi gerekiyor..yoksa yasanmaz..az sabir canim..gececek bugunlerde buarada 3.cocuk yolda mi degilmi merakla bekliyoruz :) iyi sabirlisin valla ben olsam coktaaan test yaptirmiştim

pinarcim annecigine iş yaptirmamişsin cok sevindim bak ay ben bu anne konusunda niye bukadar hassasim bilmiyorum ama kiyamiyorum onlara bi türlü..hep keyif yapsinlar istiyorum :) o waffel'a da bişi diyemiyorum :) önce kendime bakayim sıkı diyette olsaydim iyi dirdir ederdim bu malzemeye ama maalesef susmak zorundayim kilo yapmasin diyim sadece

sibelcim sanada bişi sorcktim unuttum yaa..senin diyet nasil gidiyor?

gülhancim 61e düşmüşsün..ama olmazki böyleee :sinifsinif: cok üzüldüm bak aramizdaki mesafe gittikçe artiyor beee :))) şaka bi yana cok sevindim canim senin adina darisi başima ne diyim

anam biri beni gaza getirsinnnnn..bugun baslicaktim gene sımsıkı..sporumu bilem yaptim..ama annem sicacik simit getirmiş dayanamadim yaaaa akannehir hülyaaaaaaa nerdesin gaza getir beniiiiii :))) gaza gelmem lazim acilen ((

gene cenem düştü..ben kacayim ufaktan..yarin erken kalkicam..dag gibi ütüm var..temizliğim bitti..camasirlarim bitti..yemegimde var yarin..kaldi bi ütü..dag gibi ama napalim ellere kuvvet

muckssssssss tüm kuzulara ve annelerineee :)

kaydirigubbakcemile3
o zaman ben de muhallebi vereyim bikaç gün
meyve zaten seviyo,sebzeye alışsın
sebze çorbası ile başlayalım,burcunun tarifini yapayım
ha ne dersiniz?

Cnm ilk sebze çorbası için bu ağır gelir kuzuya, sen patates havuç 1tk pirinç bunları at düdüklüye 15 dk onu ver cnm başlangıç olarak sebzeleride ayrı ayrı teker teker ekle, alerjen durumu kontrol et

Eline sağlık hamaratım, Annenin maşallahı var ya helal olsun montlar etekler, sende öğren annenden, bize gelinceeeee, 6. ayımızı doldurmamıza 18 gün kala başladık ek gıda yolculuğumuza , burdan duyduğumla sorduğumla verdim sebzeyi, bizim dr pek açıklama yapmıyo, önce patates havuç, pirinç sonra içine kattımda kattım, mercimek fln ekledim bi süre, sonra 6. ayımız dolunca içine fındık kadar yağsız sinirsiz 5 kez çekilmiş kuzu külbastı ekledim, sonra 2 sonra 3, 4 derken bugün 5 fındık kadar artırdım, etli olunca daha bi kolay yeniyo gibi geldi, bir köfte kadar artırılmalı diye okumuştum, erkenmi ki acaba, ama başlamış oldum...

hıc ugruyamaz oldum buralara ama vefasızlıkdan degıl kuzularımdan bır turlu tam ıyleşmıyorlar cok agır hasta degıller aslında ama burunlar hep tıkalı hapsırıgımız var serum fızyolojık sıkıyorum bu seferde burunları akıyor hapsırık devamlı var tam bırı geecırıyor dıgerı başlıyor sonra onlardan bana benden yıne onlara babalarına deeken kısır döngu gıbı suruyor grıp olayımız
3 gundur nazlı kızım grıp gıbıydı bugun ben felaket sekılde tutuldum grıp olayına durmadan ılac alıyorum ve yıne oglumdada başlıyor akşam esım geldı banada gecırdınız bende başlıyorum sanırım dedı bız ılac ıcıyoruz cocuklarada pedıtus verıyorum bunada sukur rabbım beterınden saklasın
gecmısı okuyamadım cook uzun olmuş cunku aramıza yenı gelenler olmuş hoşgelmışler
dıyet olayı tam gaz devam edıyor herkesde sanırım
bende 76 ıle başladıgım dıyetımde 5 kılo verdım cok ıyı geldı valla gercı daha cook var ama yava yavas onlarda gıdıcek ınsallah
banucum senın fıstıkda hastaymış cok gecmış olsum mevlam tez zamanda şifasını versın ınsallah
kımsecıkler yok zaten bende kacayım benım cadı kızım hala yatmadı evın ortasına cınegen salıncagı kurdum onda sallıyorum bakalım daha nelr yaptırcak bu bıdıklar bıze
herkesı kocaman optum hayırlı gecelr

ayy semra be çok üzüldüm bak ya hakkaten kısır döngü olmuş ama sanırım bu ikizlerde oluyo birseninkilerde aynı..

kız tuba okadar yazmışsın beni unutmuşsun:umursamaz: gerçi yazılacak bi durum yok birsenin dedigi gibi misafir bombardımanı kaydirigubbakcemile3 ne yazılırkiii...

ya kızlar bu defne zillisi beni çok üzüyo ya artık çorba ve kahvaltı yemiyoruz zoraki kahvaltı 2-3 kaşıkta çorba gerisi hep çene kiliti...............................
ayyyyyy fenalıklar basıyo sesim yükseliyo dişlerimi sıkmaktan çenelerim agrıyo bak şimdi farkettim yine sıkıyorum....
diyorumki sıkıldı heralde çocuk önceden çok güzel içiyordu çorba ama 5 gündür yok anacım varsa yoksa mama.. bende yrn hiç çorba ve kahvaltı vermiyim sırf mama,meyve ve yogurt yesin sonraki gün kahvaltı, sonraki gün çorba veririm diyorum ne diyonuz??..

ben pek muhallebi vermem defneye kalktım belki yerdie sütlü ve balkabaklı muhallebi yaptım. balkabagınıda bi vitamin olsun die koydum yoksa sırf pirinç ununu besleyici bulmuyorum.. ama neyse sonuç hüsrannnn...... bide kabagı yaktım,yemeyince biberona koyayım dedim oda balkabakları biberonu tıkadı,sonradan süzdüm tekrar koydum yine yemedi,sonradan pekmez ekledim yine yemediiii

offfff biri kaldımı bende heryeri yıkıyorum nerdeyse....
sabahtan buyana çamaşır yıkıyorum evin herbiyanı çam. balkonada asmadım bizim buralarda hala soba yakıyolarrr ve heryer kromm...

neysem saat geç oldu yogurt mayalıyım kızımada mama verim cup yatım...

herkesleri çokkk öptm

aaaaaaaaaaaa ben hülyayı çok merak ediyom küstümü bu kız bize ya???? niye girmiyo hem gazeli özledim bennnn....

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
öldüm yorgunluktan
bugün sınavım vardo bitti çok şükür
eve geldim yemek yaptım evi sildim süpürdüm
tatlı yaprım malum yarın büyük gün yarın bile değil artık gün bugündür
saat itibariyle hehehe
meşhur günüm varrr hani benim hiç davet edilmedğim ama bana herkesin geleceği gün
yarın kızımın dişini kutkayacağızzz
o neler yaptım neler
foto çektiricez yüklerim bi ara
acil yatmam lazım her yerim ağrılyor
umarım kötü bişey yoktur
geçmişi okuyamıyorum
banu kıızn hastaymış cn ya çok geçmiş olsun
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…