hehe cidden Ahsen gibi saçları var kuzumun maşallah
maşallahh papatyaaa fıstıgaaa ...nazardan korusun rabbımmm
bayanlar ya
ben de mayıs annesiyim
ek gıdaya geçiyoruz
bana yardım eder misinz,dr iyice kafamı karıştırdı,sapıttı,bütün öğünleri sıraladı serraya,hepsi birden başlanır mı ki???
uzun zamandır sizi okuyorum,hepinizi tanıyorum hemen hemen
ben de katılayım istiyorum ama bilmem çekindim işte :kedi:
bi oturmaya sonradan gelmiş kişi gibi :roflol:
Papatya cnm pek belli olmuyo ama görebildiğim kadarıyla çok tatlıymış kızın Allah bağışlasın, kız saçları dökülmüş dedin gayet saçlı, sen kağanı görcen ,gerçi şimdi çıktı saçları uzuyo ama bi ara bi döküldü kel kalmıştı kuzum :))) tarifi sende yap cnm inş seninkide kağan kadar sever
Aslıcım ek besinlerde sana cevap yazdım cnm oraya bak bi, demek yağız pasa geri geri gidiyo yürüteçle he :)))) cnm benim ya yerim onu
ooo drun verdiği liste maşallah 4-4lük
sabah kahvaltı;yumurta,peynir,cicibebe devam sütü ile sulandırılacak
öğle sebze çorbası
ikindi yoğurt
akşam mama
aralarda isterse elma suyu
yemeklerden sonra da anne sütü
nasıl saçma dimi,yeni başlayan bi bebek için
kaydirigubbakcemile3
o zaman ben de muhallebi vereyim bikaç gün
meyve zaten seviyo,sebzeye alışsın
sebze çorbası ile başlayalım,burcunun tarifini yapayım
ha ne dersiniz?
hayirli aksamlar kizlar a.s.
oku oku yazamadim gitti bi türlü :) dün temizlikle ugrastim..bugunde annem geldi..serrosa 2 tane etek,banada bi etek bi manto dikmişti..onlari getirmiş :) bayildim valla :) işin güzel tarafi serrosun eteklerinden bitanesiyle benim etegimin kumasi ayni :) kizçemle bayramda takim giyinceezzzz siyah beyaz kaydirigubbakcemile5 mantolarimizda pembiş tam takim olcazhatta bayramda babamizada beyaz gömlek,siyah pantolon giydirdikmi ailece takim olcaz
ay anam bu gripten domuzlu olandan dolayi kaldik evde yaaa..gezmeyi tozmayi özledim be mafoldumben annem-kayinvalidem-market üçgeninde geziniyorum mafoldumben bakalim daha ne kadar sabretcem..serros hasta olmasaydi bu hafta gezicektim ama yemiyor valla akannehir
betulcum hoşgeldin canimmm a.s. misafirlige sonradan gelen kişi he :))))) benzetmene koptum vallacanim ek gida olayinda bencede muhallebiyle basla..madem meyve yiyor kizimin adasi :) yarasin kuzumaaa :)
sevgicim sende hoşgeldin tatlim aramizaa :)
aysuncum aşı vurdurmayi düşünüyormusun? en son kafan karişmişti..püf hepten bulandik he..
aysecim (ceylinin annesi) nice mutlu huzurlu saglikli yillara canimmmm a.s. a.s. cicilerinizide güle güle kullaninnn a.s.
burcucum sizde cicinizi güle güle kullanin canimcok yakişmiş minimanime canim yanliz kafama bişi takildi..siz daha yeni ek gidaya gecmedinizmi? hemen ete baslamişsinda..o dikkatimi cekti..6.ayini doldurdu diyemi hemen gecis yaptin?
banucum canimmm cok cok cok gecmiş olsun durumaaa( kiyamam kuzuma yaa..ne hissettiğini cok iyi anliyorum..valla insan ölüp ölüp diriliyor..herşey boş geliyor :S inşaAllah gececek bitanem..acil şifalar kuzuma..inşaAllah coktan gecmiştirde yarin güzel haberlerle gelirsin tatlim a.s.
tülaycim canim yeni iş yeriniz hayirli olsun :) güle güle kullanin a.s.
birsencim annecigine takilma kiz bukadar :) o senin canin biliyorumzatne oyuzden gönül koyuyorsun bazi laflarina bizde banze patlamiyormuyuz..napalim işte "idare dünyasi"..herkes birbirini idare ediyor..etmesi gerekiyor..yoksa yasanmaz..az sabir canim..gececek bugunlerde buarada 3.cocuk yolda mi degilmi merakla bekliyoruz :) iyi sabirlisin valla ben olsam coktaaan test yaptirmiştim
pinarcim annecigine iş yaptirmamişsin cok sevindim bakay ben bu anne konusunda niye bukadar hassasim bilmiyorum ama kiyamiyorum onlara bi türlü..hep keyif yapsinlar istiyorum :) o waffel'a da bişi diyemiyorum :) önce kendime bakayim sıkı diyette olsaydim iyi dirdir ederdim bu malzemeye ama maalesef susmak zorundayim kilo yapmasin diyim sadece
sibelcim sanada bişi sorcktim unuttum yaa..senin diyet nasil gidiyor?
gülhancim 61e düşmüşsün..ama olmazki böyleee :sinifsinif: cok üzüldüm bakaramizdaki mesafe gittikçe artiyor beee :))) şaka bi yana cok sevindim canim senin adina darisi başima ne diyim
anam biri beni gaza getirsinnnnn..bugun baslicaktim gene sımsıkı..sporumu bilem yaptim..ama annem sicacik simit getirmiş dayanamadim yaaaa akannehir hülyaaaaaaa nerdesin gaza getir beniiiiii :))) gaza gelmem lazim acilen((
gene cenem düştü..ben kacayim ufaktan..yarin erken kalkicam..dag gibi ütüm var..temizliğim bitti..camasirlarim bitti..yemegimde var yarin..kaldi bi ütü..dag gibi ama napalim ellere kuvvet
muckssssssss tüm kuzulara ve annelerineee :)