ayy semra be çok üzüldüm bak ya hakkaten kısır döngü olmuş ama sanırım bu ikizlerde oluyo birseninkilerde aynı..
kız tuba okadar yazmışsın beni unutmuşsun:umursamaz: gerçi yazılacak bi durum yok birsenin dedigi gibi misafir bombardımanı kaydirigubbakcemile3 ne yazılırkiii...
ya kızlar bu defne zillisi beni çok üzüyo ya artık çorba ve kahvaltı yemiyoruz zoraki kahvaltı 2-3 kaşıkta çorba gerisi hep çene kiliti...............................
ayyyyyy fenalıklar basıyo sesim yükseliyo dişlerimi sıkmaktan çenelerim agrıyo bak şimdi farkettim yine sıkıyorum....
diyorumki sıkıldı heralde çocuk önceden çok güzel içiyordu çorba ama 5 gündür yok anacım varsa yoksa mama.. bende yrn hiç çorba ve kahvaltı vermiyim sırf mama,meyve ve yogurt yesin sonraki gün kahvaltı, sonraki gün çorba veririm diyorum ne diyonuz??..
ben pek muhallebi vermem defneye kalktım belki yerdie sütlü ve balkabaklı muhallebi yaptım. balkabagınıda bi vitamin olsun die koydum yoksa sırf pirinç ununu besleyici bulmuyorum.. ama neyse sonuç hüsrannnn...... bide kabagı yaktım,yemeyince biberona koyayım dedim oda balkabakları biberonu tıkadı,sonradan süzdüm tekrar koydum yine yemedi,sonradan pekmez ekledim yine yemediiii
offfff biri kaldımı bende heryeri yıkıyorum nerdeyse....
sabahtan buyana çamaşır yıkıyorum evin herbiyanı çam. balkonada asmadım bizim buralarda hala soba yakıyolarrr ve heryer kromm...
neysem saat geç oldu yogurt mayalıyım kızımada mama verim cup yatım...
herkesleri çokkk öptm
aaaaaaaaaaaa ben hülyayı çok merak ediyom küstümü bu kız bize ya???? niye girmiyo hem gazeli özledim bennnn....